محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان زیبای بازی
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان زیبای بازی
ببخشید چجوری میشه از این mutagen ها استفاده کرد؟ضمنا در قسمت تنظیم دکمه ها دوتا هست یکی Adrenaline اون یکی special action که دکمه f هست هر چی این دکمه ها رو فشار میدم اتفاقی نمیفته لطفا منو کمک کنید کارم خیلی گیره.
سلام دوستان. میشه کمک کنید و بگین چجوری میشه قاتل شاه کشت.
ممنون میشم.
سلام دوستان میشه بگین من این ابجکتو چطوری رد کنم تو کپچر اول یه ابجکت هست نوشته find cedric where is triss merigold?لطفا کمک کنید خواهش میکنم زود جواب بدین
عزیز شما این پست رو نگاه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: احتیاط شرطه عقله
کسی نمیدونه چجور میشه قاتل شاه کشت.خواهش می کنم کمکم کنید
دوستان يه سوالي دارم
من تا حالا فقط يك بازي نقش آفريني بازي كردم و خيلي حال كردم اونم fallout 3 بود. ميخوام ببينم اينم مثل همونه يا قشنگتره؟
بايد شماره يكش رو هم بازي كرده باشيم تا سر در بياريم؟
بله؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RPG بازی نکردین بازی نکردین رفتین انگشتتون رو رویه یک RPG گزاشتین که جزوه سنگین ترین RPG ها محسوب میشه
کلا اگه از سبک زجر آور و دهن سرویس کنی مثله Fallout خوشتون اومدهاز بیشتر RPG ها خوشتون میاد ولی یک مشکل هست ... اونم اینکه این بازی ماله زمانه قدیمه و کاملا Realistic طراحی شده... اما اگه از شمشیر و Boss و ... خوشتون میاد بدردتون میخوره.
من یکی که شدید پیشنهاد میکنم هرچند که این بازی المان هایه یک RPG سنگین ( مثله همون Fallout یا Dragon Age : Origins یا Oblivion و... ) رو نداره ولی بسیار عالی هست. به نسخه ی یک هم نه نیازی ندارید ( مگر اینکه عاشقه بازی بشین! )
هنگ کردم یک لحظهآخه چجوری یک فردی که RPG اصلا بازی نکرده یکدفعه دستشو بزاره رو Fallout خوشش بیاد! اول یک Mass Effect ای چیزی
![]()
سلام دوستان . کسی از mutagen استفاده کرده ، چطور باید آنلاکشون کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)