سلام مهدیار جان . اول از همه زحمتهایی که کشیدی واقعا ممنون
دوم اینکه من رفتم تو سایتش واسه خرید اینترنتی اولا" که خرید پستی ف لتر بود . دوم اینکه نوشته بود موجود نیست !
داستان چیه ؟ من هنوز مجموعه رو گیر نیاوردم
سلام مهدیار جان . اول از همه زحمتهایی که کشیدی واقعا ممنون
دوم اینکه من رفتم تو سایتش واسه خرید اینترنتی اولا" که خرید پستی ف لتر بود . دوم اینکه نوشته بود موجود نیست !
داستان چیه ؟ من هنوز مجموعه رو گیر نیاوردم
پرنس جون اصلا تو بوشهر نیومده یکی از دوستام آمارشو گرفت.
نه پرویز جان من اصلا از حرفات ناراحت نشدم کاملا هم بهت حق می دم. فقط خودم هم مثل شما از مجموعه نا امید شدم.
منظور من این بود که اگه می خواید واقعا در امد خوبی از این راه داشته باشید تو تیم های 4-5 نفره جمع شید و روی یک بازی با ایده ناب کار کنید تا بتونید کاراتون رو به سطح بازیهای مستقل و کوجک جهانی برسونید و از طریق سایت های خارجی بفروشید. با این مجموعه ها به جایی نمی رسیم.
---------------------------
رضا جان اون قسمت که نوشته موجود نیست من خودم هم همین اشتباه رو کردم مربوط به سی دی هست شما سمت چپ رو نگاه کن نوشته بر روی دی وی دی موجود هست.
----------------------------
بله پرویز جان احتمالا بوشهر نیست چون خود مغازه دارها باید سفارش بدهند .گفتم که فقط بازیهای مهمشون رو از ابادان برای بوشهر می خرند یعنی اکثرا بازیهای خارجی به هر حال با توجه به فروش کم مجموعه بهترین راه برای اینجور شهرها سفارش از سایت هست
بازم خدا رو شکر شما ازم دلخور نشدی.
من سعی خودم کردم بازی خوبی بدم بیرون نشد دلیل اش یه چیزیه همه کارو خودم می خواهم انجام بدم آخرش کم میارم کار ضعیف می دم بیرون حق با شماست. اما مهدیار جان اصلا روی فروش اینرتنت نباید حساب کرد چرا:
1300 پول بیشری داده میشه
یه هفته طول میکشه تا برسه بدست به شما
من فقط یه بار خرید دی وی دی از اینترنت کردم اونم نبود که بوشهر بگیرم که حدود یه هفته طول کشید تا برسه به دستم
مهدیار جان فکر کنم بازی ها مجموعه تو اینرتنت برای دانلود هنوز هستند.باید دخلشون رو بیارید من سرچ رو شروع کردم.
دنیا هیچ وقت همان طور که دوست داریم نمی چرخه.الان که دارم تاپیک می خونم مینیم با چه دلخوشی ها تو این تاپیک می زدیم و چی شد.اما وقت این حرف ها نیست.باید ریشه مشکل پیدا کرد به نظر شما ریشه مشکل کجاست؟
من که این وسط کارهای نیستم ولی میگم این کارتون خیلی عالی بود و برای پول درآوردن خیلی خوب بود به نظر من اگر همهی حرفهای ها جمع شن و یه بازی خوب بسازن به نظرم بیشتر فروش میره(اگه منم بتونم کمک میکنم) چون توی اون مجموعه هر بازیی امتیاز و کیفیت خودشو داره و جدا از بقیه حساب میشه ومطمئنا اون بازیی که چند نفر ساختن خیلی بهتر از بازییه که یه نفر ساخته. اینجوری هم سریع تر تموم میشه هم کیفیت بهتری داره و به جای این که هی تک نفره بازی بسازن و بخوان محدود باشن با هم میسازن و محدودیت هایی مث "مدلسازی بلد نبودن" "انیمیشن سازی بلد نبودن" و ... از بین میره و بازی میتونه خیلی بهتر بشه و باگ هاشم کمتر میشه و بهتر فروش میره و ... که همهی اینا به همکاری چند نفر نیاز داره و یک نفرنمیتونه همهی این کارا رو بلد باشه و اگرم باشه با بقیه کار کنه قطعا بهتر میشه. بازم میگم من این جا کارهای نیستم و بهترین بازیی که تونستم بسازم یه بازیه اول شخصه که تفنگ داره و دشمن داره و ... مث همهی بازیها و اگرم بتونم کمک میکنم .
این ایده رو دادم که روش فکر کنید و امیدوارم عملیش کنید.![]()
نا امیدی اینجا موج میزنه!
این حرفها کلیشه ای شده ولی من میگم
زندگی همینه ... همیشه اونجوری که ما دوست داریم پیش نمیره ...
این نشد یکی دیگه میسازیم انقدر میسازیم که به اون حد مطلوب برسه
بعد وقتی به فروش این بازیها یا خود بازی فکر بکنید خندتون میگیره
موفق باشید
پرویز جان بازیها بیشتر از این روی اینترنت پخش شدند که بشه پاکشون کرد. شاید هم یکی از دلایل کمی فروش همین باش. گرچه نباید نا امید بود به هر حال فروش 5000 تا فقط نصف فروشی هست که انتظار داشتیم که حسابش هم کنیم انقدرها هم بد نیست و برای شروع بد نیست و بالاخره هر چی نباشه تونستیم جای خودمون رو تو بازار پیدا کنیم و همینکه تونستیم بازیهامون رو به مرحله تجاری برسونیم برای خودش قدم بزرگی حساب می شه.
با تشکر از فرشته مهربون من با ایشون موافقم . و بهترین راه تیمی کار کردن و روی بازیهای با ایده جدید نه صرفا ساخت بازی اول شخص یا سوم شخص و بازیهای سنگین بلکه بازیهای کوچک و جالبه
مهدیار جان حرفت قشنگه ولی عملی نمیشه اینطوری. وقتی یه گرافیست درست حسابی پیدا نمیشه که کاری نمیشه کرد . الان گرافیست قحطیه الانم هر بازی با ایده ی خوب مثل limbo یا world of goo و ... رو می بینیم اگه همین گرافیکش نبود اصلا معروف نمیشدن. من خودم 4 ساله دارم دنبال یه گرافیست می گردم ولی وقتی کسی نیست حال و هوای بازی سازی هم از ما میاد بیرون .نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که این اوضاع رو میبینم دیگه از بازی سازی اومدم بیرون نمیشه والا اینطوری. اونم از خود بنیاد. باید بعد جشنواره حمایت می کرد . اصلا معلوم نبود هدفشون از این جشنواره چی بود . حداقل کاری که می تونستن بکنن یه ذره بیشتر به ما اهمیت می دادن همین 2 تا اسم صدا زدن بالا و چند تومن جایزه .... همین ؟ فکر کنم بچه ها هم همینطوری باشن پرویز استعداد برنامه نویسیش فوق العادس ولی وقتی یه مدل ساز نداشته باشه ...
![]()
حداقل اش اینکه پول چند ماه ADSL تون در اومد یا با پول مجموعه میتونید یکی از قطعات کامپیوتر رو ارتقا بدید.
Think Passable.
آرش جون خجالت زدمون نکن
یهو دیدی رفتم کریسس ساختم(EA خودکشی می کنه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)