سلام
این کار امکان پذیر نیست چون نسخه روسی رایگان و نسخه انگلیسی پولی هست و اگر بشه روسی رو به انگلیسی تغییر داد دیگه نسخه انگلیسی پولی معنی نمیده!
سلام
این کار امکان پذیر نیست چون نسخه روسی رایگان و نسخه انگلیسی پولی هست و اگر بشه روسی رو به انگلیسی تغییر داد دیگه نسخه انگلیسی پولی معنی نمیده!
راحت ترین راه برای آوردن زیرنویس به صورت خودکار این مراحل هست:
1) فایل زیرنویس رو به صورت srt ذخیره کنید
2) از همون فایل زیرنویس ، save as از file انتخاب و با پسوند sub ذخیره کنید
3) هر دو فایلی که ذخیره کردین دقیقا هم اسم فایل تصویری مورد نظرتون باشه
4) Encoding هر دو فایل روی UTF-8 قرار بدین برای اینکار در نوت پد این مراحل رو طی کنید ؛ File ---> Save as در پایین کنار نوشته ی Encoding یک نوار هست که روش کلیک کنید چند گزینه داره که برای زبان فارسی UTF-8 رو انتخاب کنید
دقت داشته باشین که هر دو فایل زیرنویس و فایل تصویری در یک فولدر باشن.
موفق باشید
Last edited by REDALERT; 11-10-2013 at 11:53.
دوست عزیز وقتی شما فایل هاتون رو از روی گوشی روی تی وی شیر میکنید تلوزیون فقط فرمت های قابل پشتیبانی خودش رو میتونه پخش کنه! برای اینکه تمامی فرمت ها قابل پخش باشن شما باید از قابلیت DLNA گوشی خودتون استفاده کنید و به اصطلاح فایل توسط گوشی پخش و روی تی وی نمایش داده بشن.
حالا اگر بگین مدل گوشیتون رو من می گم این قابلیت رو داره یا نه که حتما باید داشته باشه
موفق باشید
تنها مشکلی که بنده در حال حاظر دارم لگ زدن فیلم هاست ، آیا تنظیماتی یافت کردن دوستان برای استفاده از حداکثر سرعت؟ مودم و دانگل بنده هر دو N300 هستن
نوشته شده توسط sharpy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی میشد یه روزی فیلم 3d با زیرنویس تو تلوزونمون ببینم !!
هر کاری کردم جواب نداد.
من 3 ماه شاید یک بار فیلم سه بعدی ببینم سر همین قضیه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
برنامهUniversal Media server رو از لینک زیر بگیر خیلی غوله[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تنظیم برنامه واسه پخش زیر نویس فیلمها تمام زیر نویسهای همراه فیلم رو که در حالت عادی وجود خارجی ندارن رو که فکر کنم ضمیمه خود فیلم میباشند رو به راحتی نمایش میده که باید تک تک انتخاب کنی تا زیر نویس فارسی رو پیدا کنی
در ضمن روی هما ساب تایتلها که کلیک کنی فیلم رو نمایش میده خیلی باحاله دوستان دیگه هم میتونن از این برنامه استفاده کنن من خودم دیشب امتحان کردم بسیار زیبا جواب داد.
Last edited by saeed682; 18-08-2013 at 10:19.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز تعریفات دل مارا برد اموزش یه جور بزارید ماهم بتونیم استفاده کنیم
دست مریزاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط sharpy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی میشد یه روزی فیلم 3d با زیرنویس تو تلوزونمون ببینم !!
هر کاری کردم جواب نداد.
من 3 ماه شاید یک بار فیلم سه بعدی ببینم سر همین قضیه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
برنامهUniversal Media server رو از لینک زیر بگیر خیلی غوله[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تنظیم برنامه واسه پخش زیر نویس فیلمها تمام زیر نویسهای همراه فیلم رو که در حالت عادی وجود خارجی ندارن رو که فکر کنم ضمیمه خود فیلم میباشند رو به راحتی نمایش میده که باید تک تک انتخاب کنی تا زیر نویس فارسی رو پیدا کنی
در ضمن روی هما ساب تایتلها که کلیک کنی فیلم رو نمایش میده خیلی باحاله دوستان دیگه هم میتونن از این برنامه استفاده کنن من خودم دیشب امتحان کردم بسیار زیبا جواب داد.
Last edited by saeed682; 18-08-2013 at 10:19.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز تعریفات دل مارا برد اموزش یه جور بزارید ماهم بتونیم استفاده کنیم
دست مریزاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اتصال TV به PC باید برای PC کارت شبکه وایرلس خاصی بگیرم ؟
جناب جواب مارا ندادید.
خیر
من لپتاپم رو با وایرلس به مودم وصل کردم و تی وی رو با کابل لن به مودم وصل کردم.
شما میتونین هر دو اتصال رو با کابل لن انجام بدین. اینطوری تازه سریعتر هم هست.
من نمیخوام از کابل استفاده کنم. فقط وایرلس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)