تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 33 از 49 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

آخ آخ آخ که شما دوستداران من یو از رو هم نمیرین...تیم پیران سرخ...واقعا بایرن که تیم اول بوندس لیگا ست رو انتظار دارین ببرین؟بزارین اول چلسی بدون بازیکن رو ببرین بعد صحبت از بایرن می کنیم!
    واقعا جالبه که هر چی واسه ی شما سند و مدرک بیاریم که آقا تیمتون فقط رونی و فرگوسنه راضی نمی شین که نمی شین.دلیلشم همچین دور از ذهن نیست چون که همه ی تیم های مشابه منچستر و خود منچستر از قاعده ی Up Nose بودن پیروی می کنن که لا مصب واسه خودش اخلاقیه...یه جوری توی مایه های سنگ پای قزوین و تفت دادن و این چیزا!
    .............
    و در نهایت برای خوش یمن بودن این پست و hot تر شدن تاپیک یه ذره حماسی سخن می گوییم:
    قرمز سیاه پوشان غیرتمند میلان انتقام باخت نا حقتان را در فینال جام قهرمانان اروپا آبی اناری پوشان خواهند گرفت به گونه ای که از عرق و خون سرخپوشان با ادعا نتوانند سرشان را بلند کنند. چهره ی سرخ پوشان غرق در ناراحتی و حسرت خیره به جام قهرمانی بالای دستان کاپیتان پویول.همانند پارسال.بارسای غیور همچنان پیرو خط پیروزی و افتخارات توییم حتی اگر این گونه نباشد.زنده باد مردان کاتالان
    چو بارسا نباشد تن من نباد
    (گرفتن 6 جام در یک سال-انواع هت تریک و هر گونه تونل کندن در دروازه ی باشگاهتان پذیرفته می شود.
    روابط عمومی سوراخ کنی و تونل کنی کاتالان)
    Last edited by Zhangooler; 03-04-2010 at 22:24.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این نقله قول تو نقله قولی که بالا هستش،! رو امروز به طور کاملا اتفاقی دیدم! اول نمی خواستم چیزی راجع بهش بنویسم، چون به جز قسمت ایتالیک شده، بقیه اش (با عرض پوزش از همه) مزخرف محض هستش... اما وقتی اون قسمت بولد شده رو خوندم، واجب دونستم، آمار بازی فینال سال 2008 رو بزارم که دوستا ببینن، کی اسیر کی شده بود! (بالاخره فردا بازی منچستر چلسی هستش، همچین بی مناسبت هم نیست!)

قربون همتون
    یاعلی
    داداش شما چه قدر کار با Word و نرمافزار هایی مثل Photoshop خوبه!به مام یاد بده تا از هت تریک های مسی یه سه چار تا کم کنیم و جدول بدیم بیرون...آخه عزیز دل برادر من اون بازی رو خودم با چشام دیدم و حافظه مم یاری میکنه...چرا از دلت آمار در میاری؟؟؟
    ولی خداییش کار با جدول و Word و اینات خیلی خوبه!قشنگ کار کردی.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

داداش شما چه قدر کار با Word و نرمافزار هایی مثل Photoshop خوبه!به مام یاد بده تا از هت تریک های مسی یه سه چار تا کم کنیم و جدول بدیم بیرون...آخه عزیز دل برادر من اون بازی رو خودم با چشام دیدم و حافظه مم یاری میکنه...چرا از دلت آمار در میاری؟؟؟
    واقعا متاسفم برات... میگن کافر همه را به کیش خود پندارد راسته... دوست عزیز... اگه من لینک معتبر همین عکس رو بزارم اینجا، خودت خجالت میکشی و جلو همه شرمنده میشی... من هر چقدر طرفداره یه تیمی باشم و با بچه های دیگه فروم کری بخونم، آدمی نیستم که به خاطره تیم مورد علاقم و برد و باختش و یه همچین مسائلی، دروغ بگم... اونایی که منو تو این 11 ماه عضو بودنم تو این فروم و تو بخش ورزشی میشناسن، این اخلاق منو می دونن...
    خیلی دوستانه بهت پیشنهاد می کنم که پابند حرفی که این پایین زدی باشی و به جای اینکه بیای تهمت بزنی و وجهه خودت رو خراب کنی، جواب پست 240 این تاپیک رو بدی بهتره...
    من واقعا از بی اطلاعی بعضی دوستان متاسفم....در مورد ساخته شدن بازیکنان توی بارسا باید یه ذره اطلاعات آپ تو دیت بهتون بدم تا جای دیگه از این حرفا نزنین یه وقت!
    بازم میگم دوستان من آدرس سایت های مختلف رو براتون میزارم تا اطلاعات کسب کنین و با اطلاعات موسخ حرف بزنین و توی بحث ها شرکت کنین تا بهتون کم لطفی نشه یه وقت ناراحت شین
    قربون همتون
    یاعلی

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط بارسای 6 جامه با لیو کوچک من
    بارسا با داشتن مسی ، ژاوی ، اینیستا ، پویول ، ابراهیمویچ، الوز ، پی که به امید خدا قهرمان هست

بارسلونای 6 جامه بهترین تیم باشگاهی جهان

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

واقعا که...

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

واقعا متاسفم برات... میگن کافر همه را به کیش خود پندارد راسته... دوست عزیز... اگه من لینک معتبر همین عکس رو بزارم اینجا، خودت خجالت میکشی و جلو همه شرمنده میشی... من هر چقدر طرفداره یه تیمی باشم و با بچه های دیگه فروم کری بخونم، آدمی نیستم که به خاطره تیم مورد علاقم و برد و باختش و یه همچین مسائلی، دروغ بگم... اونایی که منو تو این 11 ماه عضو بودنم تو این فروم و تو بخش ورزشی میشناسن، این اخلاق منو می دونن...
    خیلی دوستانه بهت پیشنهاد می کنم که پابند حرفی که این پایین زدی باشی و به جای اینکه بیای تهمت بزنی و وجهه خودت رو خراب کنی، جواب پست 240 این تاپیک رو بدی بهتره...

قربون همتون
    یاعلی
    عزیزان 80 درصد طرفدارای بارسا همیجوین... مدلشونه... جدی نگیرید : )

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما گویا تصور کردین که جناب پی سی فور لایف pcforlife هم مانند برخی که جلوی چشم میلیونها نفر در برنامه زنده گراف دروغ به مردم تحویل میدهند هستند در حالیکه اصلا اینطور نیست و من دوتا لینک معتبر به شما میدم که یکیش برای سایت یوفا و دیگری برای ویکی پدیا هستش و با مراجعه به این دوتا لینک به طور قطع میگم که مطمئنا یا شما بازی رو ندیدی یا اینکه چشمها و حافظه شما متاسفانه اصلا قابل اعتماد نیستند . پیشنهاد میکنم قبل از اینکه به کسی تهمت بزنید راجع به درستی حرفهای طرف مقابل تحقیق کنید . با تشکر
    این هم لینکها :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by Ezel; 04-04-2010 at 14:31.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

جالبه!!!خیلی جالبه!!!چیزی به غیر از تاسف نداره این حرفاتون.ادامه نمیدم دیگه اینجا...
    ولی از اون بابت اطلاعات بازی عذر می خوام من اشتباه دیده بودم دوست عزیز!
    ولی من تا حالا بی احترامی نکردم به شما دوستان ولی شما توی پستتون و اون Blaster عزیز که ماشالله توی همه ی تاپیک ها قشنگ بارسا رو می شورن و ...
    در مورد جدول شرمنده!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

شما گویا تصور کردین که جناب پی سی فور لایف pcforlife هم مانند برخی که جلوی چشم میلیونها نفر در برنامه زنده گراف دروغ به مردم تحویل میدهند هستند در حالیکه اصلا اینطور نیست و من دوتا لینک معتبر به شما میدم که یکیش برای سایت یوفا و دیگری برای ویکی پدیا هستش و با مراجعه به این دوتا لینک به طور قطع میگم که مطمئنا یا شما بازی رو ندیدی یا اینکه چشمها و حافظه شما متاسفانه اصلا قابل اعتماد نیستند . پیشنهاد میکنم قبل از اینکه به کسی تهمت بزنید راجع به درستی حرفهای طرف مقابل تحقیق کنید . با تشکر
    این هم لینکها :
    کد:
    کد:
    اول از دوستانم تو این تاپیک ممنونم که مثل خودم دوست دارید برای حرفاتون دلیل محکم داشته باشید... به خصوص از جناب sir0c0 که اون دو تا لینک (که خیلی بهتر از لینک من هستند) رو گذاشتن... لینک بنده از سایت یوفاست:
    کد:
    قربون همتون
    یاعلی

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

جالبه!!!خیلی جالبه!!!چیزی به غیر از تاسف نداره این حرفاتون.ادامه نمیدم دیگه اینجا...
    ولی از اون بابت اطلاعات بازی عذر می خوام من اشتباه دیده بودم دوست عزیز!
    ولی من تا حالا بی احترامی نکردم به شما دوستان ولی شما توی پستتون و اون Blaster عزیز که ماشالله توی همه ی تاپیک ها قشنگ بارسا رو می شورن و ...
    در مورد جدول شرمنده!
    عزیزم شما لحن حرف زدن خودتو تا حالا توجه کردی بهش ؟
    همچین مطمئن درباره Word و اینا با نیش و کنایه حرف میزنی که من که اصلا تو بحث نبودم بهم برخورد!!!
    در ضمن انقد همین طرفدارای بارسا تو فورومای مختلف به ما هر چی خواستن گفتن که حد نداره!!
    البته تو زمینم همینن از کله خوک گرفته که جلوی پای بازیکن ما میندازن تا لیزی که تو چشم بازیکنا میندازن...کاری که سالهاست منسوخ شده : )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •