تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 54 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 535

نام تاپيک: Deus Ex: Human Revolution

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

تایفونو باس اپدیت کنم تا بیاد؟
    خوب اگه اونجا چیزی نیست و هیچی تو جیبت نیست فقط می تونم بگم
    اونجا شهید می شی
    دست خالی نمی شه اون ها رو
    می تونی چند کار کنی بری لست پریویو رو بزنی و از اون لود کنی که یک لود بر می گرده عقب و همه چی رو از اونجا جمع کن و یا اینکه متاسفانه باید از ترینر استفاده کنی
    و یا اینکه اونجا باید کاملا کماندویی بری

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------

یعنی شما هیچ کدومتون از تایفون استفاده نمیکنید؟؟
    رفیق خوب نتونسته برسه اونجا از تایفون استفاده کنه خوب من خودم بعد از اینجا تایفون رو گرفتم
    بعدشم دستی بکشی بیشتر حال می ده

چرا من استفاده میکنم.
    راستی تایفونم تموم شده چه جوری بازم بگیرم ؟
    خوب ببین یک چیز هایی زرد شکل بیدن از داروخونه باید بگیری اسمشون هم تایفون بید

تایفونو باس اپدیت کنم تا بیاد؟
    آره باید آبدیت کنی عکسش رو می زارم

2. این کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

14

خوب اگه اونجا چیزی نیست و هیچی تو جیبت نیست فقط می تونم بگم
    اونجا شهید می شی
    دست خالی نمی شه اون ها رو
    می تونی چند کار کنی بری لست پریویو رو بزنی و از اون لود کنی که یک لود بر می گرده عقب و همه چی رو از اونجا جمع کن و یا اینکه متاسفانه باید از ترینر استفاده کنی
    و یا اینکه اونجا باید کاملا کماندویی بری

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------

رفیق خوب نتونسته برسه اونجا از تایفون استفاده کنه خوب من خودم بعد از اینجا تایفون رو گرفتم
    بعدشم دستی بکشی بیشتر حال می ده
    کماندویی ک میتونم برم ولی اول مگه نباید روباتاره داغون کنم؟

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

باو من دو بار تایفونمو آپدیت کردم دیگه نمیشه آپدیت کرد ولی تموم شده !
    یه جا یه ammo گیر اوردم یه دونه به تایفونم اضافه کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

کماندویی ک میتونم برم ولی اول مگه نباید روباتاره داغون کنم؟

منظورم از کماندویی رفتم بری از شت یک گلوله بزنی بعدش بری از اون ور یک دونه بزنی این قدر بزنی تا بترنکن
    اون ها حتمی باید داغون بشن تا بتونی بری و دروازه رو باز کنی البته دره هوایی بید بالا سرت باز می شه

این جیب من بید نگاه تفنگم رو چه جوری تفنگ کردم منظورم اینه که نگاه چقدر تجهزات اضافه کردم بهش
    اون چیزی که هم با سهی تایفون می خواهید اونی بید که دورش قرمز کردم یادم نیست اسمش ولی تو اسمش نوشته تایفون تو دارو خونه می فروشه زده هم هست می بینید که

خوب این هم که روش الان هست و دورش زرد شده همون تایفون بید و خیلی حال می ده مصرف کردنش

این یکی هم باسه ی پشت دیوار دیدنش بید همونجوری که تو دموهاش می بینه ولی من هنوز از پشت دیوار نتونستم کسی رو بترکونم

این یکی هم باسه ی قیب شدنت بید قیب می شی می ری پشت یارو می ترکونیش یا در می ری مثل دموهاش ولی یادتون باشه صدای پاتون رو می شنون ها

بچه ها سوالی بود باز هستیم

6. 4 کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه maxim.360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من تو همون اول بازی گیر کردم.جریان این باز کردن در و حک کردن تو این بازی از چه قراره.لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

من XBOX دارم بازی رو بادرجه سختی GIVE ME DEOS EX تموم کردم(بدون تغییر تا آخر بازی) . سوال دارم.
    یکی اینکه آخرش که یه کلید رو باید فشار بدی. که درواقع 2 تا کلید هست(به انتخاب شما در مورد آینده
    بشریت ربط داره) کلید سومی هم هست؟
    و اینکه من تو بازی صدا خفه کن و لیزر پوینت پیدا نکردم کجا باید میگشتم واینکه این اسلحه بزرگ قهو ه ای و شاتگان 2 لوله کجای بازی بود و دست چه دشمنایی بود.
    من فریده رو وقتی هلیکوپتر سقوط کرد (موقع برگشت از دیترویت به شانگهای) نجات دادم(تنها جایی که یکم سخت بود) کسی تونست؟ تو پایان بازی فرقی میکرد؟
    راستی کلید دوم رو که بزنید تو آخر بازی یه تیکه عکس طرفدار های احمدی نژاد و بعدش 2 تا زن چادری با
    شناسنامه ایرانی رو نشون میده

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

من XBOX دارم بازی رو بادرجه سختی GIVE ME DEOS EX تموم کردم(بدون تغییر تا آخر بازی) . سوال دارم.
    یکی اینکه آخرش که یه کلید رو باید فشار بدی. که درواقع 2 تا کلید هست(به انتخاب شما در مورد آینده
    بشریت ربط داره) کلید سومی هم هست؟
    و اینکه من تو بازی صدا خفه کن و لیزر پوینت پیدا نکردم کجا باید میگشتم واینکه این اسلحه بزرگ قهو ه ای و شاتگان 2 لوله کجای بازی بود و دست چه دشمنایی بود.
    من فریده رو وقتی هلیکوپتر سقوط کرد (موقع برگشت از دیترویت به شانگهای) نجات دادم(تنها جایی که یکم سخت بود) کسی تونست؟ تو پایان بازی فرقی میکرد؟
    راستی کلید دوم رو که بزنید تو آخر بازی یه تیکه عکس طرفدار های احمدی نژاد و بعدش 2 تا زن چادری با
    شناسنامه ایرانی رو نشون میده
    ببین من هنوز بازی رو تموم نکردم تموم کردم آخرش رو خیلی دقت می کنم
    اون وصایل رو می تونی بخری بعضی آدم ها هستن که تشکیلات می فروشن از اون ها می تونی بخری

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

دوستان من تو همون اول بازی گیر کردم.جریان این باز کردن در و حک کردن تو این بازی از چه قراره.لطفا راهنمایی کنید
    امشب عکسش رو می زارم ببین رفیق تو باید یک دایره آبی رنگ کمرنک هست تو باید تو زمانی که بهت می ده و زودتر از اون قرمزه بهش باید برسی تا در باز بشه
    وقتی روشون کلیک می کنی چهار جهت باز می شه بالایی برای فتح کردن یا گرفتن یا -- کردن اون فایل بید وقتی تو شروع می کنی اون انتی ویروسه هم شروع می کنه جلو تورو بگیره
    علامت یک دست هم هست که شاید با سه ی تو روشن نباشه ولی روشن بود اون رو بزنی انتی ویروسه باسه ی چند ثانیه هیچ کاری نمی کنه

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

منظورم از کماندویی رفتم بری از شت یک گلوله بزنی بعدش بری از اون ور یک دونه بزنی این قدر بزنی تا بترنکن
    اون ها حتمی باید داغون بشن تا بتونی بری و دروازه رو باز کنی البته دره هوایی بید بالا سرت باز می شه

این جیب من بید نگاه تفنگم رو چه جوری تفنگ کردم منظورم اینه که نگاه چقدر تجهزات اضافه کردم بهش
    اون چیزی که هم با سهی تایفون می خواهید اونی بید که دورش قرمز کردم یادم نیست اسمش ولی تو اسمش نوشته تایفون تو دارو خونه می فروشه زده هم هست می بینید که

دوست عزیز چه جوری من کوله مهماتشو اپدیت کنم و بزرگ بشه مثل شما؟؟؟اونورشو هم بگیرم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

دوست عزیز چه جوری من کوله مهماتشو اپدیت کنم و بزرگ بشه مثل شما؟؟؟اونورشو هم بگیرم
    خوب نگاه کن اینی که من دورش خط قرمز کشیدم اون رو بری توش اون هایی که مثل بازو هست نه اون یکی ها رو بزنی کیفت حجمش زیاد می شه عکس دقیق ترش رو یک 30 مین دیگه که می روم بازی کنم می زارم

اون هایی که می خوان کیفش رو بزرگ کنن طبق این عکس بالایی که رفتم تو اون بازو بعدش این یکیعکس زیری میاد. اون عکسی که کیف بید رو بزنی جیبتون بزرگ می شه

خوب عکس با سه ی -- کردن نتونستم از بازی خودم بگیرم دری پیدا نشد که بتونه باز کنه همش از توانش بیشتر بود
    خوب اینم از عکسی که تو اینترنت سرچ کردم پیدا کردم بچه ها نگاه اون دایره آبی رو باید بگیری اگه این دایره آبی ماله خودت هست یک دایره دیگه همچین شکلی هست باید فتحش کنی و ماله خودت کنیش
    Last edited by leon scott kendy; 14-09-2011 at 00:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام ،
    میگم جریان این مرحله 4 چیه ؟ باید چکار کنیم ؟ فقط چند تا ساختمون داره یه اداره پلیس که چیزی هم توش نیست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •