سلام 206 sd v8 چه روغني بريزم تازه ماشينو خريدم نميدونم نفر قبلي چي تو اون ميريخته
سلام 206 sd v8 چه روغني بريزم تازه ماشينو خريدم نميدونم نفر قبلي چي تو اون ميريخته
سلام دوستان
در سایت خود ایرانول که میرم برای پراید 111 روغن موتور 8000 رو پیشنهاد میده
پس این صبا که زده مناسب پراید چیه؟؟
8000 بهتر از صبا هست؟؟ هر دو تاش رو میشه ریخت؟؟؟؟
میشه راهنمایی کنید؟
جدیترین قیمت بهران سوپر پیشتاز10.40 چهار لیترش چنده؟
از اساتيد كسي نيست جواب مارو بده
سلام. بچه ها من روغن profi tech واسه 405 دوگانه با موتور xu7 میریختم.... الان یه روغن خوب بهم معرفی کنین که موتورم کم صدا کار کنه....
چند صفحه پیش بچه ها بهم گفتن ایرانول ریسینگ یا ایرانول رویال استفاده کن... ولی نتونستم امتحان کنم... تعریف بهران سوپر پیشتازم زیاد شنیدم... حالا بنظرتون چی بریزم؟؟؟
سلام
دوستان میخوام بعد 4100 تا کارکرد اولین روغن 405 مدل 92 رو عوض کنم از ایرانیا کدوم بهتره؟ قیمت ؟ موتور ایکسیوهفته
با تعویض روغن فیلتر هوا چه مارکی ؟ قیمت؟
و
صافی بنزین هم لازمه عوض شه
دیگه چیا شو باید چک کرد
( هیچی نمیدونم لطفا کارای رو که باید براش انجام بدم بگید ممنون هفته اینده یه سفر میریم )
45 تومن 1 لیتری هم 13 تومنه
آقا من این روغن رو میریزم الان .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما قصد دارم 10w40 بریزم . نمیدونم اگه برند روغن رو عوض کنم مشکلی پیش میاد یا نوع روغن که معدنی باشه یا سنتیک ؟
الان بنظرتون چه روغنی بریزم ؟
ازین دوتا کدوم انتخاب بهتریه ؟
پیشنهاد شما چیه و آیا به استفاده ازین روغن ادامه بدم ؟!
ماشین هم RDi 84 . من دور موتور بالا و تحت فشار هم رانندگی میکنم .
Last edited by r0ss0neri; 29-12-2013 at 22:09.
سلام. بچه ها نظرتون در موردروغن موتور موتوسل کانگوروsl 20 w 50برای 405دوگانه چیه؟؟؟؟؟ خوبه به نظرتون؟؟؟
فکر کنم قبلا هم یکجایی توی همین تاپیک گفتم که سعی کنید برای خودروهایی که روغن معدنی استفاده می کنند روغن شیمیایی استفاده نشه
علاوه بر هزینه زیادی که روی دست شما میزاره به علت مصنوعی بودن ترکیبات در میان مدت باعث خورده شدن برخی از قسمت های پلاستیکی درون موتور میشه
هزینه اش هم اصلا معقول نیست برای خودرویی مثل RD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)