تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 130 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

البته دوستان فقط این شرکتها مقصر نیستند ولی در هر صورت الان در کشورهای پیشرفته یا حتی هم سطح ما قیمت خط یک مگ نامحدود حدود همین پولی هست که ما برای محدود میدیم.البته با کیفیت بالاتر و با کمترین نوسان و قطعی

به نظرم باید خرید پهنای باند رو کمی هوشمندانه تر انجام بدن که وقتی کاربر نهایی قراره پول بده انقدر قیمتها نجومی نشه

خود شرکتها هم مثل صبانت باید دنبال بهره وری بیشتر باشن و سود عاقلانه.وگرنه مشتری از دست میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

تعرفه هاي مخابرات رو كجا ميشه ديد ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان کسی از روزانه صبانت شکایتی داره ؟

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه روزانشون رواله
    شبانه ماليده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

البته دوستان فقط این شرکتها مقصر نیستند ولی در هر صورت الان در کشورهای پیشرفته یا حتی هم سطح ما قیمت خط یک مگ نامحدود حدود همین پولی هست که ما برای محدود میدیم.البته با کیفیت بالاتر و با کمترین نوسان و قطعی

به نظرم باید خرید پهنای باند رو کمی هوشمندانه تر انجام بدن که وقتی کاربر نهایی قراره پول بده انقدر قیمتها نجومی نشه

خود شرکتها هم مثل صبانت باید دنبال بهره وری بیشتر باشن و سود عاقلانه.وگرنه مشتری از دست میدن
    من هم قبول دارم فقط شرکتها مقصر نیستند ، ولی آخه سرعت رو که دادی ، نمیای نصف کنی!!!

شبانه الان شرکتهای دیگه پهنای باند رو 1 مگ گذاشتن

آخه این شرکت خاک بر سر صبانت با این همه مشتری میاد سرعت رو نصف میکنه واقعا آدم اعصابش میریزه بهم

ولی بازم میگم فعلا مجبورم و با این صبانت میسازم
    ولی وقتی بالای 128 سرعت آزاد شد ، سریع میرم سراغ مخابرات.

مخابرات با همین قیمت صبانت 256 رو داره نا محدود میده و دیگه مثل اولیورتویست نمیایم بگیم دیشب من 400 مگ دان کردم نه من 450 مگ . همون روزانه دان میکنم راحت

6. 3 کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ما که از دی ماه به این طرف هر 6-7 روز شبی 450-500 مگ میگیریم یه روزش میره روی 1 گیگ

8. 3 کاربر از R.min بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من هم قبول دارم فقط شرکتها مقصر نیستند ، ولی آخه سرعت رو که دادی ، نمیای نصف کنی!!!

شبانه الان شرکتهای دیگه پهنای باند رو 1 مگ گذاشتن

آخه این شرکت خاک بر سر صبانت با این همه مشتری میاد سرعت رو نصف میکنه واقعا آدم اعصابش میریزه بهم

ولی بازم میگم فعلا مجبورم و با این صبانت میسازم
    ولی وقتی بالای 128 سرعت آزاد شد ، سریع میرم سراغ مخابرات.

مخابرات با همین قیمت صبانت 256 رو داره نا محدود میده و دیگه مثل اولیورتویست نمیایم بگیم دیشب من 400 مگ دان کردم نه من 450 مگ . همون روزانه دان میکنم راحت
    بله در این حرف شما که اصلا شکی نیست. خود من حدود 10-15 صفحه قبل در همین تاپیک گفتم از چند روز قبل از عید سرعت شبانه در منطقه ما به شدت افت کرد و در عید ادامه داشت.کاملا مشخص بود که خود صبانت سرعت رو کم کرده

خیلی دوست دارم بدونم هدفشون از کاهش سرعت چیه؟
    اگر هم که کاربران واقعا انقدر زیاد شدن خوب چرا پهنای باند به همون نسبت زیاد نشده؟

10. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

اگر هم که کاربران واقعا انقدر زیاد شدن خوب چرا پهنای باند به همون نسبت زیاد نشده؟
    ده نکته همینه دیگه.واسه اونا وقتی میتونن توی 10 سهم شیر آب ببندن بشه 20 سهم و بدن دست ملت بیچاره.... دیگه چرا بیاد سودش را بیاره پایین؟
    همون اولش یه اسمی در کرد و حالا نوبت نون اسمش را خوردنشه
    بازم دم مخابرات گرم که با قیمتاش داره میزنه توی سر اینا
    منتظرم منتطقه ی ما را هم پشتیبانی کنه از این صبانت حمال بزنم بیرون
    اون ip های گوگل بیشتر وقتا پینگ را بدتر میکرد.ورداشتم گذاشتم روی اتوماتیکdns

---------- Post added at 07:25 AM ---------- Previous post was at 07:22 AM ----------

دوستان کسی از روزانه صبانت شکایتی داره ؟
    روزانش هر سال داره اینشکلی میشه <<قیمت بالاتر با ترافیک کمتر>>
    اینم شکایت ما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بازم دم مخابرات گرم 128 نامحدود رو 10 تومان ميده و با اين قيمت همچين تو سر اين شركتهاي در پيت بزنه .

من اون روز زنگ زدم پشتيباني گفتم شما از 7 بهمن به اينور سرعت شبانه رو از يك مگ به 512 كاهش دادين .
    بعد پشتيباني گفت : شبانه كه ولش كن
    بهش گفتم ابله اگر ولش كن ، پس خيلي غلط كردي تو سايت زدي شبانه صبانت رايگان. به اون رئيس از خودت نفهمتر بگو يا اسم شبانه رو بردار ، يا اگر داري شبانه ميدي سرعت درست حسابي بده يا ساعت دانلود رايگان رو ببر بالا.

بهش هم گفتم اگر قرار بود با سرعت لاكپشتي روزانه بدي ، بعد شبانه رو اينقدر قر بياي ، تا 1 سال ديگه همه سمت مخابرات ميرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

من الان از شاتل اینترنت دارم اما به دلیل کاهش سرعت شبانه از 60 به 30 قصد تعویض شرکت ارئه دهنده دارم.دانلودهای من بیشتر از مدیافایر است.شبها که اینترنت رایگان صبانت هر ساعت قطع میشود باعث اختلال در دانلود از مدیافایر می شود یا نه؟دوستانی که تجربه دارند بهتر می توانند پاسخ دهند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •