تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 102 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود بر همه فيليپسي ها
    پست قبليم رو چون با عجله نوشتم فراموش كردم مدل سينما رو بنويسم
    مدلش 3540 بود كه 350 خريدم
    مژده هم اين كه 2تا كوچه پايين تر از خونمون نمايندگي فيليپس هست و فردا با طرف صحبت ميكنم اگه قبول كنه ليست قيمت هاي قانوني رو ازش ميگيرم و رو وب ميذارم البته اگه با قوانين سايت تناقض نداشته باشه و اگه مايل باشيد
    پس لطف كنيد بگيد اگه ميخوايد مطرح كنيد فردا باهاش صحبت كنم .
    درود بر شما دوست فیلیپسی ما...

البته که استقبال می کنیم از این کاری که در نظر داری انجام بدی... از زحمتی که می کشی پیشاپیش قدردانی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1

سلام زحمت ميكشي از اين جاي با حال! قيمت 9705 46 اينچ رو بگيري؟
    خیابون جمهوری- در مجموع 7 تا 8 مغازه است که جنسهای فیلیپس رو دارن من الان دسترسی ندارم که مجددا قیمت بگیرم.....ضمنا طرف خیلی هم با حال نیست، قیمتش همینه اون هم حتما با سود جنسشو می فروشه ولی نمی دونم ما چرا خودمون دوست داریم قیمتو ببریم بالا، البته برای کسانی که دوست دارن با نرخ بالاتری خرید کنند هم مغازه هایی بودن که از 100 تا 600 تومان گرانتر قیمت گذاشته بودن.

3. این کاربر از mehdy55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خیابون جمهوری- در مجموع 7 تا 8 مغازه است که جنسهای فیلیپس رو دارن من الان دسترسی ندارم که مجددا قیمت بگیرم.....ضمنا طرف خیلی هم با حال نیست، قیمتش همینه اون هم حتما با سود جنسشو می فروشه ولی نمی دونم ما چرا خودمون دوست داریم قیمتو ببریم بالا، البته برای کسانی که دوست دارن با نرخ بالاتری خرید کنند هم مغازه هایی بودن که از 100 تا 600 تومان گرانتر قیمت گذاشته بودن.
    اشكال نداره هر وقت تونستي قيمت بگير هيمنجا اعلام كن. منتظرم ممنون

5. این کاربر از Razavi Parsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1

اشكال نداره هر وقت تونستي قيمت بگير هيمنجا اعلام كن. منتظرم ممنون
    سلام، سال نو مبارک
    راستی اگر خبری از قیمت این تلویزیون در بانه هم گرفتین لطفا اعلام کنید. ببینیم می شه این تلویزیون رو زیر 2 تومن از بانه بخریم.

7. این کاربر از mehdy55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام، سال نو مبارک
    راستی اگر خبری از قیمت این تلویزیون در بانه هم گرفتین لطفا اعلام کنید. ببینیم می شه این تلویزیون رو زیر 2 تومن از بانه بخریم.
    آخ...! اگه بشه كه چي ميشه! منم خودم مي خوام همينكارو بكنم . خيلي وقته وايستادم ببينم مي تونم زير 2 تومن اينو بگيرم يا نه.
    مخصوصا دنبال سايز 46 هستم . نمي دونم تو بانه چنده به نظرم خيلي سخت گير بياد حتي تو بانه

9. این کاربر از Razavi Parsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1

آخ...! اگه بشه كه چي ميشه! منم خودم مي خوام همينكارو بكنم . خيلي وقته وايستادم ببينم مي تونم زير 2 تومن اينو بگيرم يا نه.
    مخصوصا دنبال سايز 46 هستم . نمي دونم تو بانه چنده به نظرم خيلي سخت گير بياد حتي تو بانه
    بله خیلی سخت گیر می یاد حقیقتش من تا حالا نتونستم این مدل رو از بانه قیمت قابل استنادی بگیرم، همیشه فروشنده ها قول چند روز آینده رو دادن که متاسفانه تا حالا که عملی نشده، البته تقریبا غیر ممکنه که 46 رو بشه زیر 2 تومن خرید به نظر من زیر 2.5 هم باشه معرکه است (البته اینم بعید می دونم) حالا در هر صورت امیدوارم به قیمت مناسب گیرتون بیاد اگر خبری گرفتین لطفا ما رو هم بی خبر نگذارین. ممنونم

11. این کاربر از mehdy55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1

سلام
    با یکی از دوستان صحبت کردم می گفت که امروز 9705 سایز 40 رو از بانه قیمت گرفته حدود 2500-2550 البته در مورد اینکه این قیمت با احتساب کیت سه بعدی است یا نه اطلاعی ندارم، اصولا نمی دونم کیت سه بعدی در داخل جعبه 9705 وجود داره یا بایستی جداگانه تهیه بشه، لطفا اگر سایر دوستان اطلاعی در این مورد دارند، اعلام کنند.
    البته با این حساب آرزوهای ما هم برای خرید زیر 2 تومن این دستگاه نقشه بر آب شد و به نظرم همون قیمت 2800 با گارانتی بیشتر می ارزه (البته اگر طرف همچنان روی حرفش مونده باشه)

13. 2 کاربر از mehdy55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

پيش فرض

درود،
    نظرتون درمورد Philips HTS3540 چیه؟ (روی کاغذ نسبت به قیمتش خوب به نظرمیاد!)
    حتماً می خوام فیلیپس باشه چون تلویزیون هم، همین مارکه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود،
    نظرتون درمورد Philips HTS3540 چیه؟ (روی کاغذ نسبت به قیمتش خوب به نظرمیاد!)
    حتماً می خوام فیلیپس باشه چون تلویزیون هم، همین مارکه.
    درود بر شما،
    ببنید همونطور که خودت هم اشاره کردی مشخصات روی کاغذ این سیستم خوب هست ولی پیشنهاد می کنم که صدای چند مدل از سینماهای فیلیپس تو این رنج قیمت رو بشنوی و بعد اقدام به خرید کنی چون در بحث صدا سلیقه خیلی می تونه مهم باشه ولی خوب از نظر پخش فرمت و ... می شه به مشخصات دستگاه اعتماد کرد... از نظر پخش فرمت ها مختلف و کیفیت صدا (با توجه به ضریب شکستگی و ...) این سینمای خانگی در رنج معمولی قرار می گیره اما خوب از نظر قیمت بسیار مناسب هست و با کمتر از 400 هزار تومن نباید انتظار بیش تر از این را نیز داشت....

قاعدتا این سیستم با مشخصاتی که داره بهترین نیست اما با توجه به قیمتش می تونه انتخاب معقولی باشه ولی فراموش نکنید که با چند سیستم دیگه هم مقایسه رو انجام بدین و سپس اقدام به خرید کنید.

16. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

سلام خدمت عزيز
    اول بابت اينكه ليست قيمت هارو نتونستم آپ كنم شرمنده فعلا درگير دوران طلايي كنكورم ولي اولين فرصت رو چشمم
    دوست عزيز ما 2 هفته اي ميشه كه 3540 فيليپس رو 350 خريديم بعلاوه يه كابل اچ دي ام آي و يه كابل مشتي صدا كه متاسفانه اسمش رو نميدونم شد 370 تومن
    با اين قيمت تو 4 تا برند فيليپس سوني سامسونگ و ال جي بهتر از اين گيرت نمياد پس نگرد چون گشتم
    هم خوشگله هم صداش عاليه هم فرمتاي خوبي ساپورت ميكنه مثل avi mkv wmv wma و ...
    باز اگه سوالي باشه دوستانه در خدمتم
    يا علي

18. این کاربر از subliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •