درود بر شما دوست فیلیپسی ما...
البته که استقبال می کنیم از این کاری که در نظر داری انجام بدی... از زحمتی که می کشی پیشاپیش قدردانی میشه![]()
درود بر شما دوست فیلیپسی ما...
البته که استقبال می کنیم از این کاری که در نظر داری انجام بدی... از زحمتی که می کشی پیشاپیش قدردانی میشه![]()
خیابون جمهوری- در مجموع 7 تا 8 مغازه است که جنسهای فیلیپس رو دارن من الان دسترسی ندارم که مجددا قیمت بگیرم.....ضمنا طرف خیلی هم با حال نیست، قیمتش همینه اون هم حتما با سود جنسشو می فروشه ولی نمی دونم ما چرا خودمون دوست داریم قیمتو ببریم بالا، البته برای کسانی که دوست دارن با نرخ بالاتری خرید کنند هم مغازه هایی بودن که از 100 تا 600 تومان گرانتر قیمت گذاشته بودن.
اشكال نداره هر وقت تونستي قيمت بگير هيمنجا اعلام كن. منتظرمممنون
سلام، سال نو مبارک
راستی اگر خبری از قیمت این تلویزیون در بانه هم گرفتین لطفا اعلام کنید. ببینیم می شه این تلویزیون رو زیر 2 تومناز بانه بخریم.
آخ...! اگه بشه كه چي ميشه! منم خودم مي خوام همينكارو بكنم . خيلي وقته وايستادم ببينم مي تونم زير 2 تومن اينو بگيرم يا نه.
مخصوصا دنبال سايز 46 هستم . نمي دونم تو بانه چنده به نظرم خيلي سخت گير بياد حتي تو بانه![]()
بله خیلی سخت گیر می یاد حقیقتش من تا حالا نتونستم این مدل رو از بانه قیمت قابل استنادی بگیرم، همیشه فروشنده ها قول چند روز آینده رو دادن که متاسفانه تا حالا که عملی نشده، البته تقریبا غیر ممکنه که 46 رو بشه زیر 2 تومن خرید به نظر من زیر 2.5 هم باشه معرکه است (البته اینم بعید می دونم) حالا در هر صورت امیدوارم به قیمت مناسب گیرتون بیاد اگر خبری گرفتین لطفا ما رو هم بی خبر نگذارین. ممنونم
سلام
با یکی از دوستان صحبت کردم می گفت که امروز 9705 سایز 40 رو از بانه قیمت گرفته حدود 2500-2550 البته در مورد اینکه این قیمت با احتساب کیت سه بعدی است یا نه اطلاعی ندارم، اصولا نمی دونم کیت سه بعدی در داخل جعبه 9705 وجود داره یا بایستی جداگانه تهیه بشه، لطفا اگر سایر دوستان اطلاعی در این مورد دارند، اعلام کنند.
البته با این حساب آرزوهای ما هم برای خرید زیر 2 تومن این دستگاه نقشه بر آب شد و به نظرم همون قیمت 2800 با گارانتی بیشتر می ارزه (البته اگر طرف همچنان روی حرفش مونده باشه)
درود،
نظرتون درمورد Philips HTS3540 چیه؟ (روی کاغذ نسبت به قیمتش خوب به نظرمیاد!)
حتماً می خوام فیلیپس باشه چون تلویزیون هم، همین مارکه.
درود بر شما،
ببنید همونطور که خودت هم اشاره کردی مشخصات روی کاغذ این سیستم خوب هست ولی پیشنهاد می کنم که صدای چند مدل از سینماهای فیلیپس تو این رنج قیمت رو بشنوی و بعد اقدام به خرید کنی چون در بحث صدا سلیقه خیلی می تونه مهم باشه ولی خوب از نظر پخش فرمت و ... می شه به مشخصات دستگاه اعتماد کرد... از نظر پخش فرمت ها مختلف و کیفیت صدا (با توجه به ضریب شکستگی و ...) این سینمای خانگی در رنج معمولی قرار می گیره اما خوب از نظر قیمت بسیار مناسب هست و با کمتر از 400 هزار تومن نباید انتظار بیش تر از این را نیز داشت....
قاعدتا این سیستم با مشخصاتی که داره بهترین نیست اما با توجه به قیمتش می تونه انتخاب معقولی باشه ولی فراموش نکنید که با چند سیستم دیگه هم مقایسه رو انجام بدین و سپس اقدام به خرید کنید.
سلام خدمت عزيز
اول بابت اينكه ليست قيمت هارو نتونستم آپ كنم شرمنده فعلا درگير دوران طلايي كنكورم ولي اولين فرصت رو چشمم
دوست عزيز ما 2 هفته اي ميشه كه 3540 فيليپس رو 350 خريديم بعلاوه يه كابل اچ دي ام آي و يه كابل مشتي صدا كه متاسفانه اسمش رو نميدونم شد 370 تومن
با اين قيمت تو 4 تا برند فيليپس سوني سامسونگ و ال جي بهتر از اين گيرت نمياد پس نگرد چون گشتم
هم خوشگله هم صداش عاليه هم فرمتاي خوبي ساپورت ميكنه مثل avi mkv wmv wma و ...
باز اگه سوالي باشه دوستانه در خدمتم
يا علي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)