تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 33 از 291 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

مگه میشه.؟ یعنی گوشی های فروخته شده این مشکل رو داشتن.؟ از سمت کمپانی.؟؟؟؟؟

برام جالبه ! این ریسکه بزرگیه ... که روی هر چی سیستم عامل هست سرمایه گذاری کنی !!
    سامسونگ اگه به بادا نرسه خیلی زود نابود میشه.
    روی خود گوشی که نه. روی رم که همراه گوشی ارائه شده (1 گیگ MicroSD)
    درسته، شرکتی که روی سیستم عامل سرمایه گذاری میکنه باید قدرت تصمیم گیری و ریسک پذیری فوق العاده ای رو به خرج بده. سامسونگ میلیون ها دلار سرمایه گذاری کرده روی پروژه بادا. درسته که امسال قراره که 50 درصد گوشی های هوشمند سامسونگ از نوع آندروید باشه و فقط 33 درصد بادا (همین آمار هم واسه سال اول زیاده) . ولی این آمار در سالهای آینده به نفع بادا عوض میشه یعنی سهم 33 درصد رو که واسه بادا ست بیشتر میکنه و سهم آندروید رو کم. می دونید که 10 ساله داره روی بادا کار میکنه؟ (البته شامل مراحل تحقیق، طراحی، پیاده سازی، معماری، ساخت و در نهایت عرضه نسخه آزمایشی ) و از این 10 سال 4 سالش رو فقط روی محیط گرافیکی و Framework وقت گذاشته. و بادا فقط مخصوص گوشی نیست، بر روی تلویزیون و تبلت ها هم قراره پیاده سازی بشه
    ببخشید پر حرفی کردم در محضر شما اساتید
    Last edited by aliugd; 03-06-2010 at 19:42.

2. 7 کاربر از aliugd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

یه سایت فلش خوشگل مخصوص این گوشی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مخلصیم .

4. 5 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

می دونید که 10 ساله داره روی بادا کار میکنه؟ (البته شامل مراحل تحقیق، طراحی، پیاده سازی، معماری، ساخت و در نهایت عرضه نسخه آزمایشی ) و از این 10 سال 4 سالش رو فقط روی محیط گرافیکی و Framework وقت گذاشته.
    خوب نمی دونستم

ولی با همه این حرفا ، من هنوز سر سیستم عامل بودنش کمی با خودم درگیری دارم ! برای همین امیر جوابم رو نمیده
    بنظرم سامسونگ خیلی تبلیغات موفقی روی بادا نکرده ! قیاس کنید با اومدن آی فون و تبلیغات عامه پسند اپل !
    در عین حال ، من از این گوشی خوشم میاد ... نه بخاطر سیستم عاملش یا دوربینش ...
    بخاطر طراحیش که من رو یاده یو600 و یو700 میندازه ! یاده اون دورانی که سامسونگ رو دوس داشتم ، بعدش که دیگه رفت توی کار گوشکوبو این حرفا !!!
    ببخشید پر حرفی کردم در محضر شما اساتید
    علی جان ، لطف کن دیگه این رو نگو

6. 3 کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

خوب نمی دونستم

ولی با همه این حرفا ، من هنوز سر سیستم عامل بودنش کمی با خودم درگیری دارم ! برای همین امیر جوابم رو نمیده
    بنظرم سامسونگ خیلی تبلیغات موفقی روی بادا نکرده ! قیاس کنید با اومدن آی فون و تبلیغات عامه پسند اپل !
    در عین حال ، من از این گوشی خوشم میاد ... نه بخاطر سیستم عاملش یا دوربینش ...
    بخاطر طراحیش که من رو یاده یو600 و یو700 میندازه ! یاده اون دورانی که سامسونگ رو دوس داشتم ، بعدش که دیگه رفت توی کار گوشکوبو این حرفا !!!

علی جان ، لطف کن دیگه این رو نگو
    مخلص شماییم...
    من فکر می کنم که چون سامسونگ از تاچ ویز بر روی انواع پلت فرم هاش(WM, Android, Symbian, Java) استفاده کرده و ما اون رو همه ی گوشی های لمسی سامسونگ دیدیم برامون عادی شده، حالا که تاچ ویز رو روی این پلتفرم می بینیم فکر میکنیم که چیز جدیدی نیست و میگیم "بابا این که مثل قبلی هاست، هیچ فرقی نکرده که!" در حالی که به طور پبشفرض اینترفیس بادا تاچ ویز هست. بالاخره تاچ ویز واسه خود سامسونگه و بادا هم واسه خودشه ، جفتش هم با هم تلفیق کرده و یه چیز وطنی ساخته که خیالش هم راحت باشه در مورد تغییر و توسعه و ارتقا و این چیزا... ما هم فقط اینترفیس رو می بینیم و باهاش کار می کنیم دیگه.
    نظر من بود، شایدم اصلاً بی ربط به سوال شما بود
    در مورد تبلیغات هم، هر شرکتی یه جور تبلیغ میکنه و هزینه میکنه واسش. مثلاً مدیر بخش تبلیغات سامسونگ هم نظرش این طوری بوده که به این شکل تبلیغ باید صورت بگیره...
    یا علی

8. 3 کاربر از aliugd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

مثل اینکه سامسونگ واقعا داره رو Bada کار میکنه .

دیروز تو سایت SamsunApps حدود 70 تا برنامه و بازی بود ولی امروز شده 136 !

مخلصیم .
    Last edited by S A M S U N G; 03-06-2010 at 23:17.

10. 8 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها، سخت افزار این گوشی چقدر به سخت افزار I9000 نزدیکه؟
    کیفیت و نوع تاچ صفحش، پردازندش و... یه جور هستن؟

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اپوش جان دمت گرم

نمونه فیلمشو میذاری ببینیم چه جوریاست ممنان
    چشم، سعی میکنم باهاش فیلمبرداری کنم و لینکش رو تو این تعطیلات بگذارم

apoosh جان ، دستت مرسي !
    من ميام كه اينجا پستاي شما رو بخونم -دروغ نگم به پستاي سيريش هم ميخندم -
    بنظرم بهتره درباره سيستم عاملش كمي توضيح بديد ... دوربينش كه مشخصه چيه ! حالا عكسش نويز داشته باشه يا نداشته باشه ، كه به نظرم مهم نيست.
    فيلم برداريش هم هر چي مي‌خواد باشه !

يكي از المان‌هاي -كپي‌ش با كچل عظم- مهم اين گوشي سيستم عاملشه ! كه مشخصا پشتيبانيش كمه ... و اين شايد پاشنه آشيلش يا پاشنه اميرشون باشه.
    يكي درباره برنامه موجودش بفرمايئد ، و اينكه چقدر نيازها رو برآورده ميكنه.
    جدا از اون ، يكي از قسمتهاي مورد علاقه گوشي‌هاي هوشمند ... قسمت message هست كه هم شامل mail و هم sms بشه. البته كليات رو ديدم و خوندم ... ولي تجربه يه كاربر معمولي خيلي بيشتر از بررسي GSMArena و ... براي من اهميت داره.
    قسمت بعدي ، بنظر بحث مولتي مدياست ...
    محبت كن درباره اونم كمي بتوضيح ...

در نهايت ، گفتي مارك لپ تاپت چي بود.؟!
    من به طور کل تا اینجا سیستم عامل باداد را پسندیدم
    از لحاظ کیفیت و کاربری شباهت بسیاری به آیفون داره. برنامه ها و بازیها هم به نظر میرسه اگر برتر نباشند اما قابلیت یکسان بودن را دارند
    اینترفیس گوشی تا حدی که امکان داشته زیبا و گویا ساخته شده اما این زیبایی سبب نشده که پیچیده بشه و با کمی کار کردن متوجه سادگیش هم میشید
    کسانی که قبل از این هم سامسوننگ داشتند و با تاچ ویز کار کردند تو کار کردن با بادا راحت تر خواهند بود
    الان هم نمیشه نظر داد چقدر برنامه هاش نیازها را برطرف میکنه چون باید منتظر ارایه نرم افزارهای گسترده پس از ورود رسمی بادا به بازار موند
    در مبحث sms من خودم یکی از ایرادها رو به s8500 وارد میدونم. البته این میتونه کمی نظر شخصی هم باشه اما من خیلی نپسندیدم. سامسونگ بین کلیدهای تایپ فاصله گذاشته اما این توجه را شاید نداشته که صفحه نمایش 3.3 اینچی انقدر بزرگ نیست تا این فاصله کمک خوبی به تایپ انجام بده. من با 5800 نوکیا راحت تر میتونم تایپ کنم تا با کلیدها بسیار کوچک s8500 ، تازه من کلید space رو هم ندیدم! و مجبور بودم برای فاصله انداختن بین کلمات بر روی کلمه مورد نظر کلیک کنم. درکل با توجه به اندازه کوچک کلیدها و تاچ بسیار حساس خازنی، شاید عادت کردن به تایپ با این مدل کمی وقت ببره. همچنین کیبورد در هر دو حالت افقی و عمودی به صورت qwerty هست
    در مبحث مولتی مدیا من نقصی میتونم بگم ندیدم، دوتا تیزر کوتاه تبلیغاتی نایک و آدیداس هم توش هست که کیفیتشون به خصوص برای نایک فوق العاده هست. موزیک پلیر هم در بهترین حالت امکاناتی و اینترفیس قرار داره و من از کار کردن باهاش خیلی لذت میبرم

apoosh جان بیزحمت بگو با توجه به اینترفیس و سایز گوشی , با یک دست میشه با گوشی کار کرد یا حتما باید برا کارای کوچیک هم دو دستی کار کرد؟
    مرسی
    به راحتی این قابلیت رو داره که حتی برای کارای بزرگ! هم با یک دست کار کرد
    کلا گوشی خوش دست و راحتیه عزیز

13. 9 کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

چشم، سعی میکنم باهاش فیلمبرداری کنم و لینکش رو تو این تعطیلات بگذارم

من به طور کل تا اینجا سیستم عامل باداد را پسندیدم
    از لحاظ کیفیت و کاربری شباهت بسیاری به آیفون داره. برنامه ها و بازیها هم به نظر میرسه اگر برتر نباشند اما قابلیت یکسان بودن را دارند
    اینترفیس گوشی تا حدی که امکان داشته زیبا و گویا ساخته شده اما این زیبایی سبب نشده که پیچیده بشه و با کمی کار کردن متوجه سادگیش هم میشید
    کسانی که قبل از این هم سامسوننگ داشتند و با تاچ ویز کار کردند تو کار کردن با بادا راحت تر خواهند بود
    الان هم نمیشه نظر داد چقدر برنامه هاش نیازها را برطرف میکنه چون باید منتظر ارایه نرم افزارهای گسترده پس از ورود رسمی بادا به بازار موند
    در مبحث sms من خودم یکی از ایرادها رو به s8500 وارد میدونم. البته این میتونه کمی نظر شخصی هم باشه اما من خیلی نپسندیدم. سامسونگ بین کلیدهای تایپ فاصله گذاشته اما این توجه را شاید نداشته که صفحه نمایش 3.3 اینچی انقدر بزرگ نیست تا این فاصله کمک خوبی به تایپ انجام بده. من با 5800 نوکیا راحت تر میتونم تایپ کنم تا با کلیدها بسیار کوچک s8500 ، تازه من کلید space رو هم ندیدم! و مجبور بودم برای فاصله انداختن بین کلمات بر روی کلمه مورد نظر کلیک کنم. درکل با توجه به اندازه کوچک کلیدها و تاچ بسیار حساس خازنی، شاید عادت کردن به تایپ با این مدل کمی وقت ببره. همچنین کیبورد در هر دو حالت افقی و عمودی به صورت qwerty هست
    در مبحث مولتی مدیا من نقصی میتونم بگم ندیدم، دوتا تیزر کوتاه تبلیغاتی نایک و آدیداس هم توش هست که کیفیتشون به خصوص برای نایک فوق العاده هست. موزیک پلیر هم در بهترین حالت امکاناتی و اینترفیس قرار داره و من از کار کردن باهاش خیلی لذت میبرم

به راحتی این قابلیت رو داره که حتی برای کارای بزرگ! هم با یک دست کار کرد
    کلا گوشی خوش دست و راحتیه عزیز
    apoosh جان بسیار ممنون از اطلاعاتت
    واقعاً خسته نباشد
    Review یی که انجام دادید می تونم بگم کامل بود. اما منم دو تا درخواست دارم اگه اشکال نداشته باشه به اینها پاسخ بدبن.
    1. می تونین یک عکس از About مرورگر اینترنت برامون آپ کنین؟
    2. یه سوال دیگه شاید بگین چه سوال عجیبی! ولی من چون خودم تا حالا جوابش رو پیدا نکردم می خوام که شما زحمتش رو بکشین، می خواستم یه جستجویی در Apps در گوشی داشته باشین و پسوند فایل های بادا رو پیدا کنین و بهم بگین. یه مثال می زنم مثلاً پسوند فایل های سیمبین sis. و ویندوز cab. هست ولی پسوند فایل های بادا چی هست؟
    بی نهایت ممنون
    Last edited by aliugd; 04-06-2010 at 11:45.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

ویدیو گرفته شده با Wave توسط یوزرها :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیشنهاد میکنم حتما ببینید . هندی کم

مخلصیم .

16. 6 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تازه من کلید space رو هم ندیدم!
    کلید space واسه تایپ sms نداره ؟ منظورتون اینه ؟ ولی تو رویوهای جی اس ام آرنا داره که !

18. 2 کاربر از Vah!d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •