سلام من.اومدم.یه ربع دیگه ساعت بازیمه.میبینید چه وقت شناسم!چکارا کردید بازی منو که رد نکردید
سلام من.اومدم.یه ربع دیگه ساعت بازیمه.میبینید چه وقت شناسم!چکارا کردید بازی منو که رد نکردید
سلام
نه رد نکردیم اما آخرین آپشن فایلو و سیو مسابقات رو از پست اول بگیر چون تغییرات توش صورت گرفته .
ببین این تغییرات صورت گرفته :
آپشن فایل قبلی ایراد کیت یا همون لباس تیمها رو داشت که محمد عزیز مشکل رو حل کرد .توی این آپشن فایل قدرت تیمها به این شکل تعدیل شده اند :
از قدرت تیمهای منچستریونایتد و چلسی 10 واحد کم شده .
از قدرت تیم آرسنال 9 واحد کم شده .
از قدرت تیم منجستر سیتی و لیورپول 8 واحد کم شده .
از قدرت تیم اورتون 6 واحد کم شده.
از همون پست اول بگیر . اصلا بیا اینم لینک آپشن فایل :
و این سیو مسابقات :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 07-02-2010 at 20:50.
خب هر وقت پست اول آپدیت شد بگو بردارم.صفحه های قبل رو خوندم فکر کنم منچستر رو تغییر ندادی درسته؟چون خدایی از یه تیم متوسط هم ضعیفتره.فقط مدافعاش خوبن.
بردارم حسین جان؟من صفحه رو ریفرش میکنم یه ساعت طول میکشه.آپدیت کردی فایلهارو یه پست اینجا بده.ممنون.
Last edited by mohammad_87; 07-02-2010 at 20:50.
از پست بالا فایلها رو بگیر .
خداییش من نوعی حتی نمیتونم یک تاپیک به این کوچیکیو مدیریت کنم یک مملکت رو چه جوری میشه اداره کرد ؟ خوبه رشت دانشگاهیم هم مدیریت بوده .
شیرهای رام نشدنی آبی رو دیدی امشب چه غرشی کردن توی لندن !
در ضمن بعد از اینکه بازیتو برگزار کردی نظرتو درمورد استفاده از فایلهای فلش و متحرکی که استفاده میکنم بگو . بنظرت خوبه از این موارد استفاده کنم ؟ مثل همونایی که توی پست اول گذاشتم .
Last edited by 4039; 07-02-2010 at 21:00.
بابا مدیر.مگه میخوای نامزد ریاست جمهوری بشی؟لیگ رو نیمه تموم ول نکنی بری!!
حسین اگه من اینترنتم پرسرعت بود و میتونستم دائم کانکت باشم حتما کمکت میکردم.
مرسی.دارم دانلود میکنم.ادیت فایل رو زده حدود 5 دقیقه و سی ثانیه دیگه!!حال میکنی سرعتو؟دانلودم تموم شد میرم بازی میکنم.اونمتموم شد خبر میدم.
---------------------------
پست جدید:
جالبه.فقط من الان تو انجمن هستم.کجا رفتید نامردها!!!!!!!!!!
بردمممممممممم.2-0غرش شیر
بازی بهتری نسبت به اولی بود.البته فقط اولش.تا دقیقه بیت و پنج دوتا زدم گفتم تاتنهام رو شش تایی میکنم.اما بعد همش یا میرفت بیرون یا توپ رو تقدیم دروازه بان میکردن(چرا شوتها اینقدر آرومه؟)
گل اولم رو آقای گیگز زحمت کشیدن از دوقدمی،دروازه خالی رو باز کرد.دومی رو هم با برباتف دروازه بان رو دریبل کردم و گل زدم.این دومی خیلی حال داد.
فایل سیو داره لود میشه...
لود شد.بفرمایید:(من برا کی دارم پست میدم.چرا هیچکس نیست؟؟)
---------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین جان.درباره اون فلشها بگم که کار جالبیست و حتما استفاده کن.عالیه.فقط این جدولها رو که میذاری(مثل پست اول) به ترتیب نوبت بنویس.و اگه ممکنه برنامه بازیها رو به ترتیب نوبت تا دو سه هفته بعد بذار.مقسی موسیو!![]()
Last edited by mohammad_87; 07-02-2010 at 21:45.
آره خیلی من حال کردمشیرهای رام نشدنی آبی رو دیدی امشب چه غرشی کردن توی لندن !
راستی امشب دیگه فکر کنم به من بازی نرسه نه؟
چون همه خودماني هستيم دارم ميگم زياد دلتونو خوش نكنيد ما ميخواهيم براي 4 سال پياپي قهرمان ليگ شيم منچستريونايتددر ضمن وحيد جان همه بچه هستند فكر كنم تا 1ساعت ديگه بتوني بازي كني
محمد جان چی شد بازیتو انجام دادی ؟ اگه انجام دادی سیو بازیو بزار تا عادل بازیشو انجام بده . پیر شی بابا بجمب
الان نوبت بازی لیورپول(عادل)هستش.اما نمیدونم خودش کجاست.یه ساعت پیش که بود.
حسین جان من وقتی فایل رو گذاشتم هیچکس نبود.چهل بار پستم رو ویرایش کردم.آخرین بار هم 9:45 بود.ساعت زده خودش.فکر کنم شما ریفرش نکرده بودین.نه؟
بازیهای امشب تا کجا دامه داره؟
Last edited by mohammad_87; 07-02-2010 at 21:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)