تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 64 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 633

نام تاپيک: تجربه خرید Dell inspiron 1564

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

با تشكر پس چرا در صفحات قبلي چند نفر لينكهاي دانلود درايور گرافيك ويندوز 7 را گذاشته اند

گاهی اوقات پیش میاد که بعضی درایورها به راحتی با مدل و سیستم عامل هم خوانی ندارند..

مثلا مشکلی که در مورد وایرلس به این مدل وارد شده بود با نصب درایورهای مربوط به مدل های دیگه قابل رفع است..

2. این کاربر از hassan19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظر شما بین 1564دل و cw14fx سونی کدوم بهتره و چه مزایا و معایبی نسبت بهم دارند؟ با توجه به رنج قیمتی شبیهشون.

وزن 2.4 کیلوگرم
    Intel T6600 Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - BUS 1066 MHz
    4 GB DDR3
    320 GB 7200 RPM
    Nvidia GeForce GT 230M GPU 512 MB UpTo 2270 MB
    14.1" - LED Backlight

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

سلام بر همه دوستان 1564
    من یه2 دونه سوال دارم در مورد لپ تاپ ! میشه راهنمایی کنید .......

اول اینکه این اسپیکرها صداش خویه ولی یه جوریه انگار طرف داره لایو توی حموم خونش میخونه
    کجا و چه تنظیمی کنم که صداش خوب شه و....
    چجوری میشه که این اینترنت های وایرلسی رو که سرچ میکنه بهش وصل شد
    یوزو پس هم ندارم که !!!!!!

اوه ه ه ه ه راستی
    لپ اپش خداست

دوست عزیز به هنگام نصب درایور صدا تنظیمات مربوط به صدا با نام Real teck HD که اسم کارت صدای شماست در Control Panel نمایش داده می شود..

اینکه صدای اسپیکر لایو هست و فکر می کنید توی حمام هستید،دلیل بر فعال بودن افکت صدایی است که در Real thck HD موجود است..حالا شما ازش خوشتون نمیاد می تونید وارد منوی برنامه شده و روی تب Speakers رفته و در به تب Sound Effect وارد شده و در مقابل بخش Environment و Effect کلید کشویی را زده و انها را روی <None> قرار دهید و Ok کنید..جدا از این با شکل های مختلفی در مورد الگوی صداهای اطرافتان و افکت های جالبی در برنامه روبرو می شوید که هر کدام قشنگی خودشون را دارند..

"یوزو پس هم ندارم که !!!!!!" در مورد وایرلس هم اگه می خواهید به اینترنت وصل شوید و ان هم به طور بی سیم خوب باید اول اکانت ان را بخرید..کی از ایرانسل مجهزتر!! همونطور که می دونید این لپ تاب مودم نداره..از طرفی ایرانسل یک مودم بی سیم به شما اجاره می ده،تا ازش استفاده کنید..اگه در شهرهایی هستید که Wimax ایرانسل ارائه می شه،می تونید از خود پشتیبانی ایرانسل همه چی رو بپرسید..

سوالی بود در خدمتیم..

5. این کاربر از hassan19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظر شما بین 1564دل و cw14fx سونی کدوم بهتره و چه مزایا و معایبی نسبت بهم دارند؟ با توجه به رنج قیمتی شبیهشون.

وزن 2.4 کیلوگرم
    Intel T6600 Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - BUS 1066 MHz
    4 GB DDR3
    320 GB 7200 RPM
    Nvidia GeForce GT 230M GPU 512 MB UpTo 2270 MB
    14.1" - LED Backlight
    به نظر من سونی رو بردار چون اکس پی هم روش نصب میشه و گرافیکش خیلی بهتره.

داره خودمونی میشه mashhad_hasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

8 dell 1564

سلام

dell 1564 با ويندوز xp اين درايور را نمي شناسد

درايور را از كجا بردارم

pci simple communication controller

با تشكر

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

سلام

dell 1564 با ويندوز xp اين درايور را نمي شناسد

درايور را از كجا بردارم

pci simple communication controller

با تشكر

دوست عزیز ،من خودم موقع نصب ویندوز 7 تنها درایوری که در Device manager ناشناخته مانده بود همین بود..که با نصب همه درایورها از روی dvd درایورها،ان هم نصب شده بود..

ولی از این گذشته بارها گفته شده که توصیه می شه روی این مدل xp نصب نشه..می تونید به صفحات قبل مراجعه کنید تا به جواب نصب نکردن xp روی این مدل برسید..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

1-دوستان اگر با پورت hdmi به lcd وصل شویم صدا هم از همان hdmi منتقل می شود یا کابل جدا برای صدا میخواهد
    2- ایا فقط 3 پورت usb دارد
    3-نمایندگی زیگورات میگوید برای نصب ویندوز 7 هزینه میگیرد (هر چند دی وی دی ان را ارائه میدهد) ایا در تهران هم همینطور است
    4-من که با نصب xp اشنا هستم آیا خودم میتوانم نصب کنم یا ترفندهای خاصی دارد و باید حتما بدهم زیگورات نصب کند؟
    Last edited by heidary_sh; 30-04-2010 at 15:40.

داره خودمونی میشه AmirC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام
    دیروز یک از دوستان من Dell 1564 Corei5 خریده و روش هم ویندوز 7 هست ولی مشکل اینکه رزولشن بالاتر از 1024*768
    نمیره! یعنی حداکثر رزولیشن همینه و مساله دیگه اینکه هر فیلمی که تو حالت فول اسکرین نشون میده کیفیت پایینه و بیش از حد حالت شطرنجی و دو تصویر شدن داره که من احتمال میدم به خاطر همین پایین بودن رزولیشنه.
    حالا می خواستم بدونم شما هم به همچین مشکلی برخوردید یا اصلآ این مدل Dell همینطوریه؟

داره خودمونی میشه nilson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

"یوزو پس هم ندارم که !!!!!!" در مورد وایرلس هم اگه می خواهید به اینترنت وصل شوید و ان هم به طور بی سیم خوب باید اول اکانت ان را بخرید..کی از ایرانسل مجهزتر!! همونطور که می دونید این لپ تاب مودم نداره..از طرفی ایرانسل یک مودم بی سیم به شما اجاره می ده،تا ازش استفاده کنید..اگه در شهرهایی هستید که Wimax ایرانسل ارائه می شه،می تونید از خود پشتیبانی ایرانسل همه چی رو بپرسید..

..

من خونه یکی از دوستام بودم آخه بعد این با لپ تاپش هی ابنترنت سرچ می کرد و میرفت این سایت اون سایت
    بعدم که ازش پرسیدم نا مرد نگفت ولی میدونم که اینترنت دزدی بود
    حالا این محل ما هم پر شرکت هست با سرعت بالا اگه میشد چقدر خوب میشد برای ی ی ی دانلوددددد

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

با سلام
    دیروز یک از دوستان من Dell 1564 Corei5 خریده و روش هم ویندوز 7 هست ولی مشکل اینکه رزولشن بالاتر از 1024*768
    نمیره! یعنی حداکثر رزولیشن همینه و مساله دیگه اینکه هر فیلمی که تو حالت فول اسکرین نشون میده کیفیت پایینه و بیش از حد حالت شطرنجی و دو تصویر شدن داره که من احتمال میدم به خاطر همین پایین بودن رزولیشنه.
    حالا می خواستم بدونم شما هم به همچین مشکلی برخوردید یا اصلآ این مدل Dell همینطوریه؟

سلام،احتمالا دوست شما همان 1564 به قول معروف D رو گرفتند..که تمام خصوصیاتش مانند سری A هست که مال خودم هم همینه..ولی cpu core i5 داره..و البته گرافیکش Intel GMA 4500 MHD 128 MB UpTo 1500 MB هست..که مال ما البته ATI Radeon HD 4330 512 MB UpTo 1970 MB هست..یه حدسی در مورد ارتباط کم بودن گرافیک سیستم دوستت با کم بودن کیفیتی که می گی می زنم..ولی مطمئن نیستم..

این از اختلاف قطعاتش با مال خودم..والا ما هم رو PC و اکثر کامپیوتر های دیگه این رزولوشن رو که بیشتر حالت پیشفرض هم پیدا کرده،استفاده می کنیم و مشکلی در افت کیفیت فیلم و حتی بازی نداریم..

این رو مد نظر داشته باشید که قرار نیست لپ تابی خوب باشه که فیلم رو با بهترین کیفیت نشون بده و رزولوشن بالایی هم داشته باشه..من حتی یه فیلم با کیفیت Blue Ray روش دیدم که مشکلی از بابت کیفیت نداشت..بعضی از لپ تاب ها هستند که خاصیت Full HD دارند(که صحبت در موردش در این مجال نمی گنجه) این خاصیت تا اندازه ای نیاز بعضی ها رو از بابت دیدن فیلها و بازی کردن با کیفیت HD برطرف می کنه..ولی خوب باید دید انتظار شما از یک لپ تاب با این رنج قیمت و قطعات به کار رفته چیه..هر چند این مشکل بیشتر به صفحه نمایش بستگی داره،که خدا رو شکر صفحه 1564 LED هست..

سوالی بود ما همنجاییم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •