ماشین من نگون بخت رو که هنز هم ندادن.....
اما قراره که امروز فردا بدن.....![]()
ماشین من نگون بخت رو که هنز هم ندادن.....
اما قراره که امروز فردا بدن.....![]()
آقا شما خیلی هم نگون بخت نیستیا، چون به من قول 15 روز رو دادن و الان 21 روز شده که هنوز خبری نشده !
من نوک مدادی نوشتم. شما چه رنگی نوشتی ؟
من۹شهریور گرفتم و ۳۸۰تا را رفتم!
البته من 31/5 ثبت نام کردم......
سفیده اگه بدن.....![]()
سفیدشو اگه همیشه تمیز نگه داری (کارواش)خیلی تو دیده امروز یه تمیزشو دیدم نظرم نسبت به سفید عوض شد خیلی شیک بود فقط سر اگزوزو رینگو پرژکتور سپر جلو لازم داره....
دوستان حالا همگی که111دارید راضی هستید از کیفیت نرمی شتاب و ....؟
Last edited by irinn65; 10-10-2010 at 00:57.
بله من هم به همین دلیل سفیدشو گرفتم......
در کل خانوم پسندتره...
در مورد شتاب و نرمی هم ماشین داداشم حرف نداشته تا الان....![]()
من که هر 111 سفیدی دیدیم همه رینگ انداختن انصافا هم میاد بهش ... اولین کاری که من کردم کفیشو عوض کردم خیلی آشغال بود به نظرم کفیای زیرش ...
خب خدارو شکر انگار اولین ماشین داخلیه که فعلا گوش شیطون کر همه ازش راضین
من تو نمایندگی سایپا توش نشستم داخلشو حداقل خیلی باکیفیت دیدم یه جورایی یه لحظه فکرکردم206سوارمدوست نداشتم بیام پایین راستش صندلی هاش خیلی از206 راحت تره!!ایشالا همتون بشادی ازش استفاده کنید بازم بگید اگه موردی چیزی هست,اینجا تنها نزارید بچه هارو
![]()
درسته رینگ که رو شاخشه مقداری ارتفاع که لازمه....
گفته میشه 111بازار فروش خوبی فعلا نداره یعنی هر کی که میخواد بخره داشته باشه خیلی خوبه اما اگه چند وقت بعد بخواد بفروشه اگه مشتری هم پیدا بشه باید زیر قیمت بده...نمایندگی امروز میگفت یکی دیروز تحویل گرفت امروز جلوی نمایندگی8400هم فولشو میداد اما کسی نبود!!فکر کردن اینم مثل صباست خوشایند نیست براشون!
سایپا خیلی داره تولید میکنه همینجوری پیش بره که اینم میشه خز که....امروز50تا گوشه خیابون صفر کنار هم پارک بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)