چشم حتما
خوب شما که دسترسی دارید بالای wimax نوشته voip یک عکس از همون قسمت بگیرید کافیه.
خیلی ممنون
بچه ها یه چیز جالب پیدا کردم !
اول برید به این سایت :
می بینید که اینجا نوشته مودم Huawei EchoLife BM635 CPE که همون مودم wifi مبین نت و ایرانسل هست قیمتش در روسیه به 5500 روبل (هر روبل 45 تومن هست به عبارتی میشه 247500 تومان!!) کاهش پیدا کرده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یک فروشگاه دیگه که میده 7210 روبل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل pdf کانفیگ مودم هست. توش در مورد voip هم نوشته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد پشتیبانی روی خط مبین نت باید بگم همیشه آفلاینه. وقتی هم با 83869999 تماس میگیری اگه 2 رو بزنیدمشغوله باید 1 رو بزنید!
باید دید اگه قطع شد باید با نمایندگی شهرمون (اهواز) تماس بگیریم یا به تهران. البته من که چشمم آب نمی خوره سرویس بگیرم چون آنتن ندارم مگر outdoor بگیرم. گفته فردا یک outdoor هم برات میارم چک میکنم ببینم جواب میده یا نه در صورتی که منطقه ما توی پوشش wifi است و باید وای فای میگرفت!(البته توی حیاط آنتنش بهتر بود اما کامپیوتر نبود که چک کنم. )توی خونه که حدود منفی صد دارم که اصلا یک دونه آنتن هم نمیده.
Last edited by adcomputer; 20-08-2010 at 21:59.
من هم که میگم 25 تومن مودم نمی دن
ممنون ولی این قسمت رو می خواتستم:
Choose Basic > VoIP
راهنمای کامل تصویری نداره؟
آقا مطمئنی این همون مودمه اگر این باشه خیلی خوبه اون چیزی رو می خوام داره ولی امیدوارم پورت voip رو نبسته باشند که می دونم 100 درصد بستند.
خیلی خوبه میشه دو تا تلفن بهش وصل کرد.
راهنمای تصویری که پیدا نکردم.
خیالت راحت، خودِ خودِشه.
سلام دوستان
من adsl صبانت دارم و واقعا کلافه شدم.وایمکس مبین نت رو هم از گوشه کنار شنیدم خوبه
الان دوستان این تاپیک که وایمکس دارن راضی هستن؟
یه چیز دیگه هم شنیدم اونم اینه که هر جا مودمت رو ببری و یک کامپیوتر یا لپتاپ داشته باشی می تونی به اینترنت وصل بشی! درسته؟
ممنون از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)