تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 95 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان خسته نباشید
    من میخوام یک اچ دی تیوی پلاسما G10 بگیرم و یک وسترن هم بزارم کنارش اخه کیفیت G10 رو ستایش میکنم
    ولی
    آمدم توی تاپیک و 31 صفحه رو کامل مطالعه کردم و میخوام از تمامی دوستان اهل فن بپرسم آیا b690 که داره از تعریف میشه میتونه mkv هایی با بیتریت بالا 20 مگ رو پخش کنه یا سامسونگ این آپشن رو فقط واسه عرض اندام گذاشته
    در ضمن من فقط با سورس فول اچ دی اونم با حجم بالای 15 گیگ سروکار دارم
    لطفا بی طرفانه راهنماییم کنید
    (از مدیران میخوام که تاپیک رو انتقال ندن آخه اینجا بحث تازه ست)

دوست عزیز من

USB این مدل در حد خیلی قابل قبولی کارتون رو راه می ندازه . من خودم بالای یک ترابایت انواع فایل های اچ دی دارم
    ولی Overall Bitrate هیچ کدوم از 15 mbps بیشتر نیست شما چطور بالای بیست داری ؟ بیت ریت رو با چه نرم افزاری گرفتی ؟ بالاترین فایل HD که من با این تلوزیون دیدم SONY - Diffuse par eutelsat -1080p.MPG که در واقع همون دمو های مورد استفاده در نمایندگی ها هستش که Overall Bitrate اون 16.2 هست . فکر نمی کنم فایل های شما از این دیگه بیشتر باشه !!
    به هر حال USB این مدل بیشتر با شناخت کدک صدا مشکل داره تا تصویر من به جز فرمت MOV مشکل زیادی باهاش نداشتم که همه این مشکلات هم با یک کانورت نرم افزاری قابل حل هست .

در مورد اون مدل G10 هم که مورد نظر شماست تلوزیون فوق العاده ای هست برای کنسول و 3D ولی امکاناتش
    افتضاح هست حتما خودت تحقیق کردی . من این مدل رو جز برای بازی پیشنهاد بهت نمی کنم . به اضافه اینکه در
    SD واقعا ناامیدت می کنه . به اون HD های نمایندگی نگاه نکن .
    کلام آخر اینکه B650 سامسونگ در هیچ ضمینه ای خارق العاده نیست ولی از هر جهت نمره خوب می گیره و
    مطمئن باش راضیت می کنه اگه نمی خوای برای X450 پول بدی

2. این کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یکی از دوستان که 46 b690 داره و به منوی مخفی تلویزیونش دست نزده لطف میکنه یه عکس از تنظیمات قسمت SVC منوی مخفی تلویزیونش بذاره؟ هم چنین یه عکس از صفحه اول منوی مخفی .
    با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تو سایت سامسونگ نوشته که اگر از هدفون نامرغوب استفاده بشه ممکنه عکس هدفون روی تصویر بمونه؟چطور بفهمم هدفونم مرغوبه یا نه؟ممکنه تصویر هدفون بمونه و نره؟به نظر شما چکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان چند تا سوال مبتدیانه داشتم
    ما چند روز پیش 40 اینچ 650b اسیا رو گرفتیم می خواستم بدونم این مدل قابلیت ضبط روی فلش رو داره یا نه؟
    اگه داره لطفا توضیح بدید چجوریه؟
    سوال دومم در مورد ورودی کومپننت هستش ----- ما این قابلیت رو نداره می خواستم بدونم تو کبفیت تصویر چقدر تاثیر داره و ایا ارزششو داره به خاطرش رسیورمونو عوض کنیم؟
    سوال سومم هم در مورد ورودی هایhdmi هستش و کلا چه دستگاههایی با این ورودی به تلویزیون وصل می شن؟
    این منوی مخفی که دوستان می گن چیه؟
    در اخر بهترین تنظیمات واسه این مدل چی هستش؟
    ببخشید اگه سوالام یکم مبتدیانه و زیاد بود

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تلویزیون من مدل b 690 اروپایی هستش و چند روز پییش از سایت سامسونگ انگلستان آپدیتش کردم ....
    ولی نمیدونم در منوی مخفی وقتی نام کشور رو تغییر دادم و دوباره برگردوندم جای خودش منو های تلویزیون که در حالت اورجینال زرشکی بودند به رنگ آبی آسمانی در اومدند ....از دوستان اگه کسی راهی بلده یاد بده البته من ریست فاکتوری هم کردم ولی جواب نداد.... متشکر

ببخشید یک سئوال برای چه مشکلی تلوزیون ررو آپدیت کردید ؟؟ و الان ورژن شما در منوی مخفی چند و به چه تاریخی هست ؟ و آیا تفاوتی با ورژن قبلی احساس کردید ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگر کسی آپدیت جدید 40B690 رو داره بزاره تا ما دانلود کنیم.

داره خودمونی میشه sajjad200333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ببخشید یک سئوال برای چه مشکلی تلوزیون ررو آپدیت کردید ؟؟ و الان ورژن شما در منوی مخفی چند و به چه تاریخی هست ؟ و آیا تفاوتی با ورژن قبلی احساس کردید ؟؟

با سلام دوست عزیز عکس منو مخفی رو ضمیمه کردم تا ببینید ولی در مورد تغییر فقط سرعت منو رفته بالا

اینهم لینک دانلود آخرین آپدیت b650 ارو پایی که بنام b651 در سایت انگلستان هستش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینهم عکس منو مخفی اپدیت شده من
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از sajjad200333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقا فایلهای HD با فرمت MP4 رو b690 نشون نمی ده ؟!!! بهترین کار واسه دیدن این فایلها چیه که کیفیتشم خراب نشه ؟! به MKV تبدیل کنم ؟!!

راستی در حالت شبکه هم فقط همون فرمت ها رو ساپورت می کنه ؟! به codec های PC ربط نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقا فایلهای HD با فرمت MP4 رو b690 نشون نمی ده ؟!!! بهترین کار واسه دیدن این فایلها چیه که کیفیتشم خراب نشه ؟! به MKV تبدیل کنم ؟!!

راستی در حالت شبکه هم فقط همون فرمت ها رو ساپورت می کنه ؟! به codec های PC ربط نداره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تلویزیون من مدل b 690 اروپایی هستش و چند روز پییش از سایت سامسونگ انگلستان آپدیتش کردم ....
    ولی نمیدونم در منوی مخفی وقتی نام کشور رو تغییر دادم و دوباره برگردوندم جای خودش منو های تلویزیون که در حالت اورجینال زرشکی بودند به رنگ آبی آسمانی در اومدند ....از دوستان اگه کسی راهی بلده یاد بده البته من ریست فاکتوری هم کردم ولی جواب نداد.... متشکر
    دوست عزیز منوی ورژن اروپایی با آسیایی متفاوت است همانطور که از نظر سخت افزاری فرق دارند
    از جمله این تفاوتها در منو یکی رنگ و شکل آیکونهاست ودیگر وجود ورودی اسکارت در ورژن اروپایی است
    همچنین ورژن اروپایی فقط یک ورودی AV دارد ...ولی بهرحال LCD با این نرم افزار کار میکند و زبان فارسی را
    ساپورت نمی کند.وبرای برگشتن به حالت اول باید در قسمت آپگرید در منوی LCD گزینه آلترناتیو سافتور را
    انتخاب کنید.البته این بار LCD به اولین نرم افزار نصب شده توسط کارخانه یعنی ورژن 103 بر میگردد.

13. این کاربر از keyv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •