تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 101 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1009

نام تاپيک: Dead Space 2

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

وای.........

سعید جان.....جان من بی خیال شو ...........قصد من از گذاشتن این اعداد یه آمار دهی کلی بود اصلا قصد مقایسه در بین نیس چون سرانجام خوبی نداره

( و البته نمیشه گفت این اختلاف امتیاز از چی بوده باید نقدا رو خووند)

+

والله ps3 با x360 که فرقی ندارن ......این اختلافشون به 1 درصد هم نرسیده ولی یکی دو تا از سایتا به خاطر یه نسخه مخصوص بازی به نام deadspace Extraction که تو ps3 بوده امتیاز بالاتری بهش دادن ..... .

این بازی deadspace Extraction همون نسخه wii بازی هستش که جریانات متفاوتی از شماره 1 رو نشون میده و البته بازی بصورت ریلی هستش(یعنی کاراکتر خودش حرکت می کنه و شما فقط شلیک می کنید)این نسخه برای ps3 با قابلیت استفاده از سنسور حرکتی move بوده...... .

.
    .

مراد جان خودت که میدونی من چقدر از این بحث کدوم بهتره متنفرم !! تو فروم خودمون هم که دیدی هرکی تا میخواد از این پست ها بده با من روبه رو میشه !!

ولی تو این چند صفحه ی اخیر دوستان زیاد از PC شون تعریف کردن دیگه میخواستم یکم کوتاه بیان !! والا بخدا چیزی خاصی نیست که

انقدر آب و تابش میدن , الان دیگه یه اسکیمو هم تو کلبه یخیش یه PC داره !!

میگم آخه فرقی ندارن

راستی اون عکس هارو هم اگه تونستی بزار خیلی دوست دارم فرقشون رو ببینم .

اگه شما دیدی که یه سایت به نسخه PC کمتر از نسخه کنسول امتیاز داد اونوقت قابل توجهه نه اینکه میانگین کمتر باشه . دلیلشم واضحه ولی من هم یادآوری میکنم . فرض کنیم دو تا سایت مربوط به PC بازی رو ریویو کنن و یکی 10 و یکی 8 بده . با توجه به اینکه دیگه این سایت ها نسخه کنسول رو ریویو نمیکنن میانگین برای PC تو متاکریتیک 9 ثبت میشه . از طرف دیگه هم دو تا سایت مربوط به کنسول به بازی برای مثال 10 و 9 بدن بازم با توجه به اینکه نسخه PC رو ریویو نمیکنن میانگین کنسول هم 9.5 ثبت میشه .
    به نظر شما این دلیل بهتر بودن بازی رو یه پلتفرم خاص هست؟
    در ضمن حتی اگه شما منظوری هم نداشته باشید ولی این پست شما تحریک کننده هست...
    عزیزم حرف شما کاملا مورد تائید بنده و متین ولی حرفی که من زدم نسبت به همون سطح نظر دوستان بود نه واقعیت !!

کلا PC رو کنار بزاریم بین خوده PS3 و Xbox 360 هم کم مشکل نیست !! مثل IGN که یه جورایی پشتوانه ی MS هست و همیشه Xbox 360 رو تائید میکنه و نمره ی بالاتر میده.

در کل حرف من اینه که همه از هرچی که دارن لذت ببرن , هم PC دارها و هم Consol دار ها .
    Last edited by SamGun; 29-01-2011 at 23:03.

2. 9 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

مگه بازی برا پی سی اومده
    اگه نیومده کی میاد
    Last edited by Amir Hossein; 29-01-2011 at 23:36.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مراد جان یه چند تا مقایسه تر و تمیز از تفاوت گرافیکی کنسول و PC این بازی بزار برای بچه ها تا دیگه تا دیگه حرفی نمونه .
    انقدر آب و تابش میدن , الان دیگه یه اسکیمو هم تو کلبه یخیش یه PC داره !!
    اعتماد به نفس چیز خوبیه..آفرین!
    حیف باز بحث تکراری و بیخود مقایسه کنیم ولی نوع حرفهایی که می خواین بزنید رو اصلاح کنید لطفآ!

5. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

مگه بازی برا پی سی اومده
    اگه نیومده کی میاد
    بله دوست عزیز
    برای PC امروز با کرک اومد. ( تاریخ نسخه ی اصلی PC چند روز پیش بود )

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله شبکه Xfire هم روی جدیدترین آپدیتش این بازی رو اضافه کرده :

Finished
    1970-01-01 03:30

Update Description
    This file updates the games supported by Xfire. It has been automatically installed and will later be automatically removed.

Description
    New support for:
    Dead Space 2
    DC Universe Online
    RIFT
    Monday Night Combat
    Magicka
    Kaptain Brawe: A Brawe New World
    APOX
    Road Rash
    Duke Nukem: Manhattan Project
    Twisted Metal 2
    Crazy King (Xfire Arcade)
    Fixes:
    Minecraft: Fixed client support
    Land of the Dead: Enabled one-click join
    Bloodline Champions: Fixed support
    Audition: Added South East Asian Version support

8. 4 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خوب ! منم 5 شنبه بازی رو گرفتم ! تا امروز چند درصدیش رو رفتم !
    فرق زیادی با یکش نداره ! چرا ؟ بعد از این مدت انتظار داشتم فرق داشته باشه زیاد ( نمی دونم چرا ! )
    وقتی رو تمومش کردم PC ش هم می گیرم بازی می کنم ببینم چه فرقی داره شما هی بحث می کنین سرش !
    راستی کرکش درسته ؟ یا باید وایستیم چند تا کرک بیاد بعد درستش بیاد ؟ :دي

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اگه شما دیدی که یه سایت به نسخه PC کمتر از نسخه کنسول امتیاز داد اونوقت قابل توجهه نه اینکه میانگین کمتر باشه . دلیلشم واضحه ولی من هم یادآوری میکنم . فرض کنیم دو تا سایت مربوط به PC بازی رو ریویو کنن و یکی 10 و یکی 8 بده . با توجه به اینکه دیگه این سایت ها نسخه کنسول رو ریویو نمیکنن میانگین برای PC تو متاکریتیک 9 ثبت میشه . از طرف دیگه هم دو تا سایت مربوط به کنسول به بازی برای مثال 10 و 9 بدن بازم با توجه به اینکه نسخه PC رو ریویو نمیکنن میانگین کنسول هم 9.5 ثبت میشه .
    به نظر شما این دلیل بهتر بودن بازی رو یه پلتفرم خاص هست؟
    البته دور از بحث بیهوده مقایسه ...........در مورد سیستم امتیاز دهی دیگه اینطوریم نیس که اینا جدا از هم باشن.

مثلا اگه بازی رو 50 تا منبع معتبر نقد کنه و امتیاز بده شاید 10 تاش 15 تاش اختصاصی کنسول خاصی یا کلا کنسول یا pc باشه و در بقیه حدود 40 یا 35 مورد اون سایت هر سه رو نقد می کنه و تقریبا نتیجه چیز منسجمی میشه)..... البته اگه سایتی هم فقط بیاد نسخه کنسولی بازی رو بهش امتیاز بده حتما به هنگام امتیاز دهی به وضعیت بازی در pc اش هم توجه می کنه....... .

در نتیجه وقتی مثلا امتیاز ایکس باکس بازی دراگون ایج 1 در بین سه پلتفرم پایین ترین هستش یعنی نسخه ایکس باکسش کیفیت پایینتری داره.......... .
    یا وقتی امتیاز شماره خاصی از cod رو ایکس باکس بهتر میشه یعنی تجربه اون بازی روی اون پلتفرم جذابتره........

مثلا نسخه pc بازی مافیا 1 در زمان خودش از لحاظ میانگین نمره خیلی از نسخه کنسولیش بهتر بود این یعنی تجربه نسخه pc اون جذابیت بیشتری داشت.........

حالا در مورد deadspace هم نمیشه گفت که سایتهای امتیاز دهنده جداگانه امتیاز میدن در نتیجه امتیاز این 3 رو میشه با هم مقایسه کرد .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 30-01-2011 at 00:55.

11. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من خودم شخصا تا یه بازی رو نبینم و در مقایسش تامل نکنم زیاد واسم این موارد و امتیاز دهی ها ملاک نمیشه.
    الان مثلا منتظرم تا نسخه pcبه دستم برسه یه مرور کلی از لحاظ گرافیکی داشته باشم. ازش.
    ولی چیزی رو که دیدم اینه که نسخه کنسولی هر دو اصلا تفاوت هایی ندارن هر دو نسخه رو دیدم روی سونی و ایکس باکس و هر دو خوب بودن که البته سونی نظرم رو زیاد جلب کرد چون به هر حال کم میشه سونی بتونه
    در بازی های مولتی خیلی خوب مثل ایکس باکس باشه در اکثر موارد یه ایراداتی میداد که این بار تو این بازی که عالیه
    هردو کنسول
      محتوای مخفی: تموم نکردی نخون 
    خیلی دلم به حال الی سوخت اون نامرد مرتیکه نفهم چششو بد جوری دراورد
    دو سه بار جنازشو له کردم خفن

13. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام کدوم نسخه رو باید دانلود کرد از 7 گیگ تو تورنت و ....... هست تا 17 گیگ کدومش کامله ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اعتماد به نفس چیز خوبیه..آفرین!
    حیف باز بحث تکراری و بیخود مقایسه کنیم ولی نوع حرفهایی که می خواین بزنید رو اصلاح کنید لطفآ!
    لطف داری شما ولی ربطش به این بحث ها چی بود !؟

دوست من تمام Process مغز انسان بر پایه ی Compare کردن محیط اطراف خود هست !! چرا مقایسه کردن رو چیز بیخودی میدونید !!؟؟

اون عکس ها هم میتونه یه نکته ی آموزشی توش باشه که متاسفانه دوستان سطحی بهش نگاه میکنن !!

من نباید حرف زدنم رو اصلاح کنم برادر گلم , دوستان باید کمی فرهنگ جنبه داشتن رو ارتقا بدن.

موفق باشید.
    سلام کدوم نسخه رو باید دانلود کرد از 7 گیگ تو تورنت و ....... هست تا 17 گیگ کدومش کامله ؟
    والا نسخه ی کنسول 12.5GB هست حالا ممکنه برای PC بین 11.5 تا 13 باشه.

16. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •