تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 96 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام من نمره‌ی عینکم 16- هست و در حال حاضر از عینک با ضریب شکست 1.8 استفاده میکنم. میخوام 1.9 بگیرم. که بازهم نازکتر باشه. کسی میتونه راهنمایی کنه کجا باید برم سفارش بدم؟ آلمانی فرانسوی ژاپنی. قیمت حدودیش چند در میاد؟ چه مدت طول میکشه تا آماده یشه؟از کجا بفهمم فروشنده کلاه سرم نذاشته. ممنون.
    کسی جواب منو نمیده؟؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

رازهایی كه چشم ‌پزشكان نمی‌گویند

۱ـ‌ هرگز از دستمال كاغذی یا دستمال‌های توالت برای پاك كردن شیشه عینك خود استفاده نكنید.

این دستمال‌ها از چوب ساخته شده اند و شیشه‌های عینك شما را خش می‌اندازند. دكتر Robert Noecher می‌گوید من از كراواتم برای این‌كار استفاده می‌كنم، به این خاطر كه از ابریشم ساخته شده و بسیار نرم و لطیف است.

۲ـ‌ عینك‌های آفتابی پولاریزه برای كم كردن حساسیت نسبت به نور و بازتاب آن از اجسام براق، بسیار مناسب هستند، اما برای دیدن صفحه‌های موبایل یا سیستم‌های راهیاب، شما را با مشكل مواجه خواهند كرد. این مشكل حتی برای دیدن صفحه‌های دستگاه‌های خودپرداز جدی‌تر خواهد بود.

۳ـ‌ بسیاری از ما فكر می‌كنیم، پس از یك جراحی چشم، بسرعت می‌توانیم به زندگی عادی خود برگردیم، اما در واقع برای بسیاری از افراد، این زمان، مقادیری بیشتر طول می‌كشد. پس از این‌كه مجبور شویم روی یك متن چند صفحه‌ای تمركز كنیم، متوجه می‌شویم آنقدر‌ها هم كه فكر می‌كنیم كار ساده‌ای نیست و به زمانی بیش از این نیاز است.

۴ـ‌ بسیاری از مردم می‌دانند كه اشعه ماوراء بنفش (UV) به پوست آسیب جدی می‌رساند، اما نمی‌دانند كه این اشعه برای چشمان نیز مضر است. آیا شما از كسانی هستید كه تنها زمانی‌كه آسمان آفتابی است، عینك می‌زنید؟ مثل این می‌ماند كه بگویید من فقط گاهی اوقات سیگار می‌كشم!

عینك آفتابی‌ای را انتخاب كنید كه به اندازه كافی برای جلوگیری از ورود اشعه از بالا و پایین بزرگ باشند حتی اطراف آن نیز ضخیم باشد، اگر از لنز استفاده می‌كنید محافظ UV را بخواهید.

۵ـ‌ به‌رغم این كه نسل‌های مختلف، درباره فواید هویج، به فرزندان خود بسیار گفته‌اند، هویج بهترین غذا برای چشم‌ها نیست. البته شاید بتوان این امتیاز را بیشتر به اسفناج، كلم پیچ و دیگر سبزیجات با برگ تیره نسبت داد.

6 ـ‌ قطره‌های چشم (از هر نوع)، اگر در یخچال نگهداری شوند، سوزش كمتری ایجاد می‌كنند.

۷ـ‌ بعضی پزشكان بیماران را جهت جراحی آب مروارید تحت فشار قرار می‌دهند. اگر برای جراحی با مشكلات مالی مواجه هستید باید گفت كه صبر كردن برای این جراحی آسیبی به چشم‌های شما نمی‌رساند. آب مروارید فقط دید شما را با مشكل روبرو می‌كند مانند این است كه از یك پنجره كثیف به بیرون نگاه كنید.

۸ـ‌ مطالعه در نور كم به چشمان شما آسیب نمی‌رساند. بدترین چیزی كه ممكن است اتفاق بیفتد سردرد شدن شماست.

۹ـ‌ اگر از لنز‌های مدت دار استفاده می‌كنید، آنها را قبل از خواب در بیاورید. شانس عفونی شدن چشم‌ها هنگام خواب با این لنزها ۱۰ تا ۱۵ برابر بیشتر است.

لنزهای مدت دار لنزهایی هستند كه می‌توان آنها را تقریباً تا ۷ روز بدون اینكه نیازی به در آوردنشان به هنگام خواب باشد، استفاده كرد.

۱۰ـ‌ زمانی كه به قطره چشم نیاز دارید، آن قطره‌ای را كه از خیلی وقت پیش در كابینت نگه داشته‌اید، استفاده نكنید. اگر چشم شما عفونی شده باشد این قطره شاید قرمزی چشم را بهتر كند، اما ممكن است باعث بدتر شدن عفونت شود. برخی افراد چشم خود را به خاطر همین اشتباه از دست داده‌اند.

۱۱ـ‌ ورم ملتحمه همیشه خوش خیم نیست. برخی بیماران به خاطر این بیماری دچار حساسیت به نور شده یا بینایی خود را از دست می‌دهند. اما بسیاری از پزشكان آنتی‌بیوتیك را برای درمان آن تجویز كرده كه اگر مشكل ویروسی باشد هیچ كمكی نخواهد كرد. اما اگر مبتلا به ورم ملتحمه باكتریایی شده باشید، شاید چنین درمانی برای شما كارگر باشد.

۱۲ـ‌ تست‌های سالانه تنها راه برای جلوگیری از این بیماری‌ها هستند. این اصلا خوب نیست كه منتظر بمانیم تا علائم بیماری‌های چشمی به طور كامل ظاهر شوند و برایمان مشكل‌ساز شوند تا به پزشك مراجعه كنیم. توجه داشته باشید، برخی بیماری‌های چشمی تا زمانی‌كه بینایی شما را از بین نبرند، بروز نمی‌كنند.

۱۳ـ‌ اگر شما بالای ۶۰ سال هستید و تصمیم به عمل جراحی لیزیك گرفته‌اید، صبر كنید تا دچار آب مروارید شوید. سپس ما می‌توانیم بینایی شما را طی جراحی آب مروارید ترمیم كنیم و بیمه نیز براحتی هزینه آن را پرداخت خواهد كرد.

منبع:Jamejamonline.ir
    Last edited by Atghia; 19-04-2013 at 10:47.

3. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

چرا 1.9

فشرده ترین الان 1.74 میزنیم که البته بهترینش هم ژاپنی هست هم آلمانی که ژاپنی معمول تره

ببینید قبل از ساخت عینک نمیشه راه های برای شناخت عینکساز پیدا کرد

عینک ساختن شاید در ظاهر راحت باشه ولی خب خیلی از عینکساز ها هستند هنوز بعد از جندسال کار نمیتونن یک عینک با محور مورد نظر درست کنن

و اغلب بعد از ساخت عینک ناقص بیمار بعد از استفاده سردرد و سرگیجه میگیره که میگن باید بزنید تا عادت کنید که اصلا اینطور چیزی نیست بلکه ساخت عینک بد بوده!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه سوال دوستان
    من دادم عینک آفتابی طبی برام بسازن..شیشش ردن اشتوک آلمان شد میخواستم بدونم شیشه خوبی هستش؟2شنبه باید برم بگیرم

در آغاز فعالیت کلبه سفید's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من دختری 25 سالم.چشمام هردوشون عمل اب مروارید شدن تقریبا 7 سال پیش.امکان عمل لیزیک برای چشمم نیست چون دکتر گفته معلوم نیس بعد عمل قرنیه ت جواب بده واحتمال پاره شدن داره.من یک چششم که دیدش خوبه عینک دو دید استفاده میکنم نزدیک بینش 7 ودوربینش +4 -اگه دوربنش مثبت نبود اذیتم نمیکرد که همش به خاطر عمل اب مروارید تو سن کمم ایجاد شده
    بعد کلی مشورت باز سردرگمم.من نمیخام عینکم بزرگنمایی داشته باشه.این منو خیلی اذیت میکنه چند سال به امید عمل لیزیک صبر کردم ولی باز برگشتم خونه اول وباید همین عینکو استفاده کنم.
    درانتخاب فریمی که با این شیشه جور دربیاد واینکه انتی رفلکسش چه رنگی باشه که بهم بیاد وچقدر میتونه فشرده باشه راهنمایی میخاستم تا این بزرگنماییشو پنهون کنم تا اینهمه عذاب نکشم
    میدونین این عینک هارو اکثر سالمندا استفاده میکنن کلا رفته رو اعصابم وهمه فکرمو به خودش مشغول کرده
    لطفا راهنماییم کنین

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستانمن دختری 25 سالم.چشمام هردوشون عمل اب مروارید شدن تقریبا 7 سال پیش.امکان عمل لیزیک برای چشمم نیست چون دکتر گفته معلوم نیس بعد عمل قرنیه ت جواب بده واحتمال پاره شدن داره.من یک چششم که دیدش خوبه عینک دو دید استفاده میکنم نزدیک بینش 7 ودوربینش +4 -اگه دوربنش مثبت نبود اذیتم نمیکرد که همش به خاطر عمل اب مروارید تو سن کمم ایجاد شدهبعد کلی مشورت باز سردرگمم.من نمیخام عینکم بزرگنمایی داشته باشه.این منو خیلی اذیت میکنه چند سال به امید عمل لیزیک صبر کردم ولی باز برگشتم خونه اول وباید همین عینکو استفاده کنم.درانتخاب فریمی که با این شیشه جور دربیاد واینکه انتی رفلکسش چه رنگی باشه که بهم بیاد وچقدر میتونه فشرده باشه راهنمایی میخاستم تا این بزرگنماییشو پنهون کنم تا اینهمه عذاب نکشممیدونین این عینک هارو اکثر سالمندا استفاده میکنن کلا رفته رو اعصابم وهمه فکرمو به خودش مشغول کردهلطفا راهنماییم کنین
    سلام . از کنتاکت لنز نمیتونین استفاده کنین . ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

نه نمیتونم.چه جوری استفاده کنم چون هم دوربینش مشکل داره هم نزدیک بینش.
    اگه برا دوربین لنز استفاده کنم بازدن عینک نزدیک بین دیم بهم میریزه
    خلاصههههههه خیلی اذیت میشم وهیشکی نمیفهمتم حتی دکترااااااااا
    ممنون که خوندین پیاممو و وقت گذاشتین اقا محمد

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام

شما ضربه وارد شده با چشمتون که آب مروارید ایجاد شده؟

کدام شهر زندگی میکنید؟

برای لازک و prk چطور؟اقدام کردید؟

شما الان باید یا عینک 2 دید بگیرید که همون 2 نوع داره که قبلا بافیکال بود ولی الان 2 دید بدون خط استفاده میشه که بالا برای دور پایین برای نزدیک که میدونم قبل از گفته من میدونستین چطور هست

یا باید 2تا عینک بگیرید برای دور و برای نزدیک

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

نه نمیتونم.چه جوری استفاده کنم چون هم دوربینش مشکل داره هم نزدیک بینش.اگه برا دوربین لنز استفاده کنم بازدن عینک نزدیک بین دیم بهم میریزهخلاصههههههه خیلی اذیت میشم وهیشکی نمیفهمتم حتی دکتراااااااااممنون که خوندین پیاممو و وقت گذاشتین اقا محمد
    شما میتونی لنزی بزنی براب کتاب خوندن و برای دیدنِ دور هم از عینک دوربین استفاده کنید . یعنی با لنز کتاب بخونین و برای رانندگی لنز و عینک دوربین رو با هم استفاده کنید و دیگه چشمتون رو بزرگ نمیکنه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-04-2013 at 16:09.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    از اذربایجانشرقییم
    بهمون گفتن مادرزادی هستش
    لازک هم امکانش نیس
    میدونم باید دو دید استفاده کنم ولی نمیدونم چیکارا کنم تو انتخابش تا لاقل این بزرگنمایی از بیرن کمتر بشه
    چشمم برا دو دید عادت کرده نمیتونم جدا جدا عینک بزنم
    کلا دلم همیشه میگیره از این بابت هیشکی نمیتونه بهم کمک کنه
    ممنونم عزیزم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •