سلام
بله دقیقا منم تو این ساعات بشدت مشکل دارم.
صفحه باز کردن اذیت کن شده.
شرایط سرویس و مرکز مخابراتی هم مثل شماست
راستی سرعت هم اوردن پایین این شرکت درپیت
سلام
بله دقیقا منم تو این ساعات بشدت مشکل دارم.
صفحه باز کردن اذیت کن شده.
شرایط سرویس و مرکز مخابراتی هم مثل شماست
راستی سرعت هم اوردن پایین این شرکت درپیت
الان دو روز هست که پهنای باند رو از 7 صبح تا تقریبا 1 نیمه شب نسبتا باز میکنن(10مگ)اما از 1 تا 7 صبح باز میبندن روی همون 2 مگابیت.یعنی علاوه بر اینکه 2 ساعت از روزانه اشونو محدود میکنن شبانشون که تنها مزیت این شرکت بود به کلی پرید.تقریبا میشه گفت هیچ چیزی که بشه بهش مزیت این شرکت به نسبت بقیه شرکتها خوندش باقی نمونده.10 روز باقیمانده از سرویسم رو تحمل میکنم و بعدش تخلیه.در ضمن پینگشون هم خیلی بالا رفته.یعنی کلا افتضاحی به بار آوردن بی همتا.
خوب امشب که دیگه لطف کردن و از 9 شب کاملا سرعت رفت روی 2 مگابیت.واقعا متاسفم براشون.من تمام پشتیبانی افتضاحشون ساعت کم رایگانشون و نویز زیاد دستگاههای dslam شون و جواب ندادن به شکایاتم در وبسایتشون و...... همشو به خاطر سرعت شبانشون تحمل می کردم.حالا سرعت شبانه که هیچ روزانه رو هم محدود کردند.
با این وضعیت حتی اگر سرعت روزانشونم رو هم درست کنند بازم شرکتشون هیچ نقطه قوتی در برابر بقیه ispها نداره
Last edited by david-ebi; 19-04-2016 at 20:48.
سلام داداش
شرمنده که چند وقتی نبودم ، به خاطر همین ج ندادم
واسه همه رو ، روی 10 بستن ، والا یه جوری کرده این شرکت که 2 ماهی میشه که نه دانلود و نه چیزی ، شب ها هم از ساعت 9 وحشتناک میشه ، یعنی پیجی رو باز نمی کنه
ولی کلا شبانه رو محدود نمی کنه
در کل من یا از این شرکت میرم یا این شرکت رو نگه میدارم و یه خط دیگه میگیرم و با اون خط پارس انلاین رو میگیرم
پارس انلاین طرح های خوبی گذاشته ، یکساله 12 گیگ ، 12 تومن با نصب رایگان یا 65 گیگ ، 69 تومن
کلا به فکر رفتنم![]()
دیگه پیج هم باز نمیشه با این نت عصرتلکام
دوستان این شرکت تنها حسنش داشتن شبانه با پهنای باند باز بود.خوب الان نه تنها این مورد رو از دست داده بلکه در ساعت غیر رایگان هم پهنای باند رو از 9 شب به بعد محدود میکنه و از 10 میاره روی2.
حالا حتی حتی اگر این وضعیت پهنای باند روزانشو درست کنه بازم مهمترین نقطه برتریش نسبت به بقیه isp ها که پهنای باند باز شبانه بود رو از دست داده.چون هیچ برتری دیگه ای که نداره و حتی در بقیه موارد بسیار هم بدتر و عقبتر است.خصوصا کیفیت پشتیبانیشون و الانم که پهنای باند محدود روزانه بهش اضافه شده.
بنابراین ماندن در این شرکت با وضع موجود به هیچ عنوان کار عاقلانه ای نیست.
مگر باز سرویسهایی بزاره با هزینه های جدید با پهنای باز شبانه.
واسه من که یه دو روز قطع بود بعد برگشت به روال سابق. الان شبی هشت گیگ حدودا دانلود می کنم. روز ها وضعیتش بهتر شده... بهتر یعنی اینکه از ضعیف رسیده به متوسط
آخرین باری که شبانه دان کردید کی بود ؟ چون برای اکثر کاربران 2 مگ بسته شده
شما دوست عزیز چه سرویسی داری؟
دو شب پیش بود
- - - Updated - - -
سرویس دو مگ
دو ماهه اقتصادی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)