تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 54 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 539

نام تاپيک: پژو روآ Roa

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم متاسفم که بجای اینکه این خودرورو با خودرویی که در این رنج قیمت هستند مقایسه کنیم میایم با ماشین 500-600میلیونی مقایسه میکنیم اگه قصدمون مقایسه کردنه,اگر نه که توضیح منطقی بدید.
    مثل این دوستمون که هم از مزایا و هم از معایبش گفت که خیلی میتونه کمک کنه...
    بهتره به جای این حرفا بیایم با هم در جمع دوستانه یه بحث کارشناسی بکنیم نه اینکه بگیم اشغال لگن یا تا خر هست خر سواری هم هست با این مغزهای متفکر روا هم زیادیه!
    کی با 500 میلیونی مقایسه کرد دوست من.
    همین تویوتا یاریس مثلا الان باید 12 میلیون باشه ما چند میخریم؟ 27 تا 29 تومن...
    آخه این انصافه؟ همینطور ماشینای دیگه. مزدا 3 15 میلیون - کوپه 17 - مگان 15 و....

405 - جی ال ایکس - جی ال آی - اس ال ایکس - آر دی - آردی آی - آردی ایکس - روا - روا سال
    تازه سمند و پارس رو هم بر اساس همین 405 طراحی کردن.

فقط تاسف...
    Last edited by Maziar_69; 10-08-2010 at 10:59.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

1- دنبال ریشه یابی مشکلات نباشید. بحث سیاسی خلاف قوانینه.
    2- خودرو یک صنعت مهمه. مقایسه این محصول از یک کشور صنعتی با یک کشور جهان سوم کار درستی نیست.
    3- قیمت روای ایران تقریبا میشه مثلا لوگان فول اروپا... (البته اگه بخواییم نسبت به درامد سرآنه حساب کنیم قضیه فرق خواهد کرد. یعنی اینکه روا رو میشه با خودروهای خیلی بالاتر هم مقایسه کرد.)

در کل پیشنهاد من اینه که شرایط خرید رو بسنجیم. یعنی از بین گزینه های موجود و واقعیت های حال حاضر عمل کنیم.

3. 3 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این مقایسه غیر منطقی هست المان یه کشور صنعتی هست ایران یه کشور جهان شوم
    ما باید خودر ها کشور مان با کشور ها هم تراز خودما مقایسه کنیم مثل افغانستان پاکستان هند
    lrایسه خودرو های ارزان قیمت کشور ها با هم منطقی تره.
    در ضمن کسی که توی ایران میخواد ماشین بخره و 10 میلیون تو جیبشه نمیتونه به آئودی فکر کنه. این وضع درباره مسکن هست درباره البسه هست و غیره.
    باور کنید که منم حرف شما رو قبول دارم ولی همون افغانستان هم فکر نکنم اینجوری باشه
    درمورد هند هم باید بگم که، حدود 4 سال پیش توی تلویزیون یک گزارش از برنامه صبح بخیر ایران دیدم راجع به صنعت خودروسازی هند
    گزارشگره که توی کارخونه بود گفت: این خودروها اصلا نیاز به آببندی ندارند و همینکه مشتری میخره میتونه با آخرین سرعتشون حرکت کنه
    درضمن همین پاکستانی که شما میگید من یادمه چندسال پیش سمند رو فرستاده بودند قبول نکرده بود
    کل حرف من اینه که ایران بهترین کشور جهان از همه لحاظ هست. چرا باید اینقدر عقب مونده باشه؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کل حرف من اینه که ایران بهترین کشور جهان از همه لحاظ هست. چرا باید اینقدر عقب مونده باشه؟
    خوب این چند تا دلیل داره
    بی لیاقی مسولین صد اخیر کشور هنوز هم ادامه داره اما کمتر
    کشور توی تحریمهای شدید هست
    اما از هم مهم تر اینکه ما خودمان برای رفع این مشکل چه کار کردیم

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز که نظرتون رو در مورد این ماشین گفتید ایراداتی که از این ماشین گفتید به نظرم در کشور ما در خودرو زیر10میلیون به چشم نمیاد و فوق العادست چون از این ایرادات شاید بدتر, بیشتر در خودرو های بالای10میلیون هم وجود داره
    در مورد مطلبی که گفتید شتاب و کشش ماشین با گاز از بنزین بهتره .شاید اشکال از سیستم سوخت رسانی بنزین ماشین باشه اینه که اشکالی در سیستم سوخت بنزینتون نیست چون این ماشین پایه گازه و سوخت اصلیش گازه پس تفاوت فاحشی نسبت به بنزین نداره برای همین شما فکر میکنید در حالت بنزین اشکالی وجود داره!
    قطعا شما یه مقدار زمانی که خودرو صفر بوده به ماشین زور اوردین که گیربکس و دیفرانسیل صدا دار شده!!
    و اینکه اکثر خودروهای صفر ایرانی دربهاشون رگلاژ نیست اما ظرف چند دقیقه درست میشه
    به نظرم بازهم بصرفست با این وضع بنزین خودرویی باشه زیر 10میلیون(البته در ایران)که در حالت گاز هم همون قدرتو شتابو داشته باشه و انقدر خرج نداشته باشه...
    دوست عزیز اگر باز هم مزایا و معایب در این خودرو یافتید حتما ما را در جریان بزارید ممنون
    درسته این ایرادات تو ماشینای زیر 10 تومن طبیعیه!
    اما تو ماشینایی بالای 10 تومن به غیر از سمند های 4 - 5 سال پیش الان تو هیچ ماشینی عیب های به این محسوسی نمیتونی پیدا کنی...

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

درسته این ایرادات تو ماشینای زیر 10 تومن طبیعیه!
    اما تو ماشینایی بالای 10 تومن به غیر از سمند های 4 - 5 سال پیش الان تو هیچ ماشینی عیب های به این محسوسی نمیتونی پیدا کنی...
    اتفاقا هست حتی در بعضی موارد بالای 10 تومانی ها بیشترم هست مثل ترمز 405ایربگ206که بارها شده یا بی خودی باز شده یا اصلا باز نشده سمندها پارس ها کیفیت نامطلوب مونتاژ!!و خیلیای دیگه... پس این عیب های که روا سال داره اصلا به چشم نمیاد...... همه خودرو های ایرانی ایراد دارند شما به این ماشین نگاه بد دارید!
    کیفیت نمای ظاهر مثل بدنه و داشبوردو رنگ و..روا سال از خانوادش یعنی پارسو 405 به ارث برده!
    نکته دیگه اینه که به کشورای دیگه نباید کار نداشته باشیم کسی به فکر نیست ما بفکر باشیم!پس باید این ماشینو با هم رده های خودش مقایسه کنیم یعنی چیزی که در کشورمون داریمو باید بحث کنیم...حالا بیایم بگیم جای دیگه با این قیمت فلان ماشین میدن خوب ما چیکار کنیم مسئولین باید بفکر باشند...پس باید بسوزیمو بسازیم این حرفا گفته شده و تکراری شده بهتره در مورد ماشین صحبت کنیم

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اتفاقا هست حتی در بعضی موارد بالای 10 تومانی ها بیشترم هست مثل ترمز 405ایربگ206که بارها شده یا بی خودی باز شده یا اصلا باز نشده سمندها پارس ها کیفیت نامطلوب مونتاژ!!و خیلیای دیگه... پس این عیب های که روا سال داره اصلا به چشم نمیاد...... همه خودرو های ایرانی ایراد دارند شما به این ماشین نگاه بد دارید!
    کیفیت نمای ظاهر مثل بدنه و داشبوردو رنگ و..روا سال از خانوادش یعنی پارسو 405 به ارث برده!
    نکته دیگه اینه که به کشورای دیگه نباید کار نداشته باشیم کسی به فکر نیست ما بفکر باشیم!پس باید این ماشینو با هم رده های خودش مقایسه کنیم یعنی چیزی که در کشورمون داریمو باید بحث کنیم...حالا بیایم بگیم جای دیگه با این قیمت فلان ماشین میدن خوب ما چیکار کنیم مسئولین باید بفکر باشند...پس باید بسوزیمو بسازیم این حرفا گفته شده و تکراری شده بهتره در مورد ماشین صحبت کنیم
    درسته پرشیا و 405 هم مشکلات زیادی دارن اما من منظورم اون ایراداتی بود که دوستمون بهش اشاره کردن!
    با موتور و دیفرانسیل اردی مشکل دارم نه با خودش!
    در ضمن من اونو با ماشینای خارج از ایران مقایسه نکردم با خودروهای داخلی مقایسش کردم!
    همیشه گفتن میون بدو بدتر بد خوبه من باشم پول نمیدم به اردی حالا خود دانید...!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

درسته پرشیا و 405 هم مشکلات زیادی دارن اما من منظورم اون ایراداتی بود که دوستمون بهش اشاره کردن!
    با موتور و دیفرانسیل اردی مشکل دارم نه با خودش!
    در ضمن من اونو با ماشینای خارج از ایران مقایسه نکردم با خودروهای داخلی مقایسش کردم!
    همیشه گفتن میون بدو بدتر بد خوبه من باشم پول نمیدم به اردی حالا خود دانید...!
    فکر نمیکنم اونقدر ایرادات شاخصی بوده شما زیادی بزرگش میکنید چون حسی بدی دارید!!ایراداتشم همونطور که دوستمون گفت توسط نمایندگی سریع رفع شد..
    منم نگفتم شما مقایسه کردید من در جواب دوستان دیگه گفتم...
    درسته واقعا اردی سرطان بود قبول دارم اما این کجاو ان کجا!!همه چیزش بهینه شده...
    دیدید که دوستمون بازم راضی بود که فرمودند خیلی بهتر از پرایده....پس این گزینه ی بده نه بدتر البته برای شما!!

داره خودمونی میشه VAHID_ENGINEER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

فروش فوری و اعتباری روای سال دوگانه سوز با ترمز ABS

با قیمت 10500000 تومان در کلیه نمایندگی های ایران خودرو

شرایط فروش مرداد ماه 89 تحویل 20 روزه:

بالاخره روای سال هم ABS دار شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

فروش فوری و اعتباری روای سال دوگانه سوز با ترمز ABS

با قیمت 10500000 تومان در کلیه نمایندگی های ایران خودرو

شرایط فروش مرداد ماه 89 تحویل 20 روزه:

بالاخره روای سال هم ABS دار شد.
    حالا امکاناتش کامل شد....
    هم دیگه با این خودرو مشکل سوخت وجود نداره هم اینکه ترمزش ای بی اس شد که مهمتریناش بود....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •