GPS تو محیط های بسته کار نمی کنه؟
این نقشه کره زمین از کجا میاد که مشهد رو ازش انتخاب کنم؟ وقتی ovi map رو باز می کنم میپپره تو تهران به جای مشهد!
فایل های diskcache رو هم ریختم به جای diskcache قبلی ولی جواب نمیده. گوشیم 5230 . نسخه نرم افزار 40.
GPS تو محیط های بسته کار نمی کنه؟
این نقشه کره زمین از کجا میاد که مشهد رو ازش انتخاب کنم؟ وقتی ovi map رو باز می کنم میپپره تو تهران به جای مشهد!
فایل های diskcache رو هم ریختم به جای diskcache قبلی ولی جواب نمیده. گوشیم 5230 . نسخه نرم افزار 40.
با سلام خدمت دوستان نقشه اراک رو دارین بذارین برا دانلود ؟
به وبلاگ من هم بیاید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه ی استانبول رو میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟
دوستان من گوشیم N8 هستش.2 تا سوال دارم.
1)آیا این نقشه ها از اینترنت استفاده می کنه تو گوشی ؟
2)ورژن Ovi Map من 3.04 هستش و ظاهرا 3.06 هم اومده ، میشه بگید چه جوری می تونم اون رو پیدا کنم و نقشه ها رو چه جوری باید استفاده کنم ؟
ممنون
عذر می خوام که دو تا پست پشت سر هم دادم.
دوستان این فایل موقع اکسترکت کردن ارور میده . میشه دوباره بذارید؟
سلام .
1. نــه عزیز از Gps داخلی گوشی استفــاده میکنـــه ...
2. یه سرچ بزنیــد پیدا میشـــه و نقشه هـا رو هم باید طبق پست نخست تو مسیر داده شده کپی کنـید برای استفــاده .
یادم میـــاد 2 بـار تست کردم موقع آپلود که درستـــه و ایرادی نــداره ...
شاید براتون کامل دانلـود نشـــده !
موفق باشید!
ممنون دوست من
يعنيبراي مسير يابي اصلا به اينترنت وصل نميشه ؟
ورژن 3.06 رو پيدا كردم. حالا اگه نصبش كنم و نقشه ها رو بريزم ، اون نقشه هايي كه تو گوشي بوده چي ميشه ؟ مشكلي ايجاد نمي كنه ؟
در مورد نقشه ها هم من دو بار دانلودش كردم. 1 بار با دانلود منيجر خود فايرفاكس و بار دوم با Idman . هر دوبار موقع اكستركت كردن ارور داد.
ميشه جاي ديگه آپ كنيد يا لينك ديگه اي بديد ؟
ممنونم از شما
برای ورژن 3.06 باید این نقشه ها رو بریزید ... گویا نقشه های قبلی رووی این ورژن کار نمیکنن
بعد از دانلود فولدر cities رو از مموریتون حذف کنید و اینو جاش بریزید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا این فایل ، voice نداره. voice رو میتونید از توو خود گوشیتون دانلود کنید یا فولدر voice نقشه های قدیمی رو بریزید.
دوستان من ورژن 3.01 رو گوشیم نصب کردک.میخواستم بدونم فرق نسخه های 3.04 و 3.06 با ورژن 3.01 چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)