تبس: مسی شگفتانگیز است
تبس نمیداند در ترکیب قرار میگیرد یا نه.
سایت گل - کارلوس تبس، مهاجم تیم ملی آرژانتین گفته از استعداد لیونل مسی شگفتزده شده است: «هر کاری که مسی انجام میدهد مرا به تعجب وامیدارد. هر جلسه تمرینی ما متفاوت است. تماشای بازی او و تمرین در کنار او شگفتانگیز است. مسی شخصیتی تاثیرگذار دارد و در هر جلسه تمرینی و هر بار که برای خوردن شام دور هم جمع میشویم آن را نشان میدهد.»
تبس همچنین گفته نمیداند در ترکیب تیم ملی قرار خواهد گرفت یا نه: «نمیدانم بازی میکنم یا نه، هیچ خبری در این باره ندارم. نمیدانم دیهگو چه فکری میکند. به نظرم ما باید با سه مهاجم بازی کنیم، من در سمت چپ قرار بگیرم و مسی هم مانند حضور در بارسلونا کمی عقبتر برود.»
او درباره روحیه آرژانتین میگوید: «ما خیلی خوب هستیم. تیم خوشحال است، اوقات خوبی را با هم میگذرانیم و همه چیز خوب است. همه آرامش بسیاری داریم و به خود بسیار باور داریم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/6/4
مسي: مي خواهم بهترين قهرمان جهان و بهترين گلزن جام جهاني بشوم
ليونل مسي بيصبر آغاز رقابتهاي جام جهاني است. او در مصاحبه با مجله كلارين از آرزوهايش پيش از آغاز مسابقات گفته است.
سايت گل - رقابت هاي جام جهاني 2010 از 21 خرداد ماه در آفريقاي جنوبي آغاز خواهد شد و تيم ملي فوتبال آرژانتين با سرمربيگري ديگو مارادونا و در اختيار داشتن بازيکنان مطرح بهترين شرايط را براي قهرماني جهان در اختيار دارد.
مردم آرژانتين بسيار اميدوارند پس از جام هاي 1978 و 1986 در آفريقاي جنوبي براي سومين مرتبه قهرماني جهان را کسب کنند.
"ليونل مسي" بهترين بازيکن جهان که اميد اصلي آرژانتيني ها در جام جهاني 2010 محسوب مي شود در اين خصوص گفت: زماني که بازيکنان تيم ملي آرژانتين را با تيم هاي مدعي ديگر مقايسه کنيد به راحتي متوجه مي شود که ما بهترين بازيکنان جهان را در اختيار داريم. من در اين تيم واقعا راحتم. نكته مهم اين است كه در تيم ملي آرژانتين واقعا خودمم. شعار ما اين است: همه براي همه و تيم بالاتر از بازيكن.
مهاجم تيم فوتبال بارسلونا که با 34 گل عنوان آقاي گلي ليگ فوتبال اسپانيا را به دست آورد، ادامه داد: براي موفقيت در يک تورنمنت بزرگ به تلاش و کوشش فراوان و در اختيار داشتن تيمي يکدست نياز است که آرژانتين اين خصوصيات را به خوبي داراست.
مسي که بسياري کارشناسان فوتبال وي را بهترين بازيکن تاريخ جهان و بالاتر از پله و ماراودنا مي دانند، گفت: من و مارادونا به همراه ساير بازيکنان آرژانتين تنها به موفقيت تيم فکر مي کنيم تا پس از 24 سال جام قهرماني را براي مردم کشورمان به ارمغان آوريم.
او در اين باره كه چرا فاصله مسي آرژانتين با مسي بارسلونا زياد است ميگويد: حرفهاي زيادي درباره من زده ميشود اما من هميشه اعتماد مربي و هم تيمي ها و حمايتشان را پشت سر خود دارم . بدانيد كه هيچ كس به اندازه من براي شروع اين مسابقات مشتاق نيست. من فقط بازي خواهم كرد و جواب همه را در زمين خواهم داد. چيزي كه من ميخواهم قهرماني در جام جهاني و كفش طلايي مسابقات است. منتظر بازي من باشيد. اين آخرين جمله من است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/6/4