تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 35 اولاول ... 2329303132333435 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 346

نام تاپيک: جام جهانی فیفا - آفریقای جنوبی ۲۰۱۰ / پیش از رقابت‌های اصلی

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نقل از خبر آنلاين ، توپ جابولانی یازدهمین توپ تولیدی آدیداس برای جام جهانی است. سایت «فیفا» نوشت هر یک از رنگ های یازده گانه روی توپ جابولانی نماینده یکی از بازیکنان تیم است. طراحی توپ 2 عنصر مهم مردم آفریقای جنوبی را می ستاید؛ تنوع و هارمونی.
    جابولانی مزایای بسیاری دارد. وقتی دست خود را روی توپ می کشید، شیار های بافتی نعلی شکل را حس می کنید، که بالاترین میزان کنترل، پروازی محکم و مهاری کامل را در هر شرایطی به شما می دهد.
    نخستین بار آدیداس در سال 1970 و در شهر مکزیکوسیتی توپ «تلستار» را تولید کرد؛ توپی چرمی مرکب از 32 قطعه سیاه و سفید. توپ «تانگو» در جام جهانی آرژانتین 1978 استفاده شد، این توپ برای 5 جام جهانی بعد نیز بکار رفت. مسابقات جام جهانی 2002 و 2006 ادواری انقلابی هستند. توپ های «تیمگیست» نیز با کاهش تعداد تکه ها از 32 به 12 قطعه موفقیت هایی داشت.

سایت «پاپ ساینس» استاندارد های فیفا و جابولانی را مقایسه کرده:

محیط دایره: استاندار فیفا 5/68 تا 5/69 سانتی متر
    جابولانی: 69 سانتی متر (0.2-/+)

گردی (کرویّت): قطر در 16 موقعیت اندازه گیری می شود. استاندار فیفا: حداکثر 5/1 درصد اختلاف
    جابولانی: حداکثر 1 درصد اختلاف.

جذب آب: یک توپ 250 بار در آب فشار داده شده و چرخانده می شود. استاندارد فیفا: در بالاترین حد 10 درصد افزایش وزن.
    جابولانی: 0 درصد

وزن: استاندار فیفا: 420 تا 445 گرم.
    جابولانی: 440 گرم (0.2-/+)
    برگشت یکپارچه: تنها آزمایش پویایی (دینامیک) فیفا این است که توپ 10 بار از ارتفاع 2 متری روی سطحی فولادی رها می شود، تفاوت بالاترین و پایین ترین جهش توپ نباید بیش از 10 سانتی متر باشد.
    گستره جهش جابولانی بین 143 تا 149 سانتی متر است.

از دست دادن فشار: فشار باد 3 روز پس از باد کردن توپ اندازه گیری می شود. استاندارد فیفا: نهایتا 20 درصد کاهش است.
    جابولانی حداکثر 10 درصد کاهش باد دارد.

منبع:khabaronline.ir

2. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه سوال یه درخواست...
    اخبار جام جهانی رو اینجا قرار بدیم یا تو انجمن جام جهانی؟
    اگه امکانش هست این تاپیک هم منتقل بشه به انجمن جام جهانی.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به شخصه دوست داشتم رونی کاپیتان باشه ( چه انتظاری ) ... کلا وقتی کاپیتان میشه یه شخصیت دیگه ای پیدا می کنه ... و در کل با روحیه تر میشه !
    اتفاقا مث اینکه رونی کاپیتان شده!
    توی تاپیک مربوط به تیم ملی انگلیس سر بزنید این موضوع مطرح شدش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی من هنوز مطمئن نیستم.واقعا برام یه معما شده که کاپیتان تیم ملی انگلیس چه بازیکنی هستش

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اتفاقا مث اینکه رونی کاپیتان شده!
    توی تاپیک مربوط به تیم ملی انگلیس سر بزنید این موضوع مطرح شدش:
    ولی من هنوز مطمئن نیستم.واقعا برام یه معما شده که کاپیتان تیم ملی انگلیس چه بازیکنی هستش
    نه وحید جان... تو اون لینکی که از ویکی بود بهت دادم، جرارد کاپیتانه! این داسون هم تو تاتنهام باتجربست ولی یه بازی ملی نداره... کلا تری و فردیناند نذاشتن کسی به غیر خودشون تو تیم ملی دفاع وسط بازی کنه!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تبس: مسی شگفت‌انگیز است

تبس نمی‌داند در ترکیب قرار می‌گیرد یا نه.

سایت گل - کارلوس تبس، مهاجم تیم ملی آرژانتین گفته از استعداد لیونل مسی شگفت‌زده شده است: «هر کاری که مسی انجام می‌دهد مرا به تعجب وامی‌دارد. هر جلسه تمرینی ما متفاوت است. تماشای بازی او و تمرین در کنار او شگفت‌انگیز است. مسی شخصیتی تاثیرگذار دارد و در هر جلسه تمرینی و هر بار که برای خوردن شام دور هم جمع می‌شویم آن را نشان می‌دهد.»

تبس همچنین گفته نمی‌داند در ترکیب تیم ملی قرار خواهد گرفت یا نه: «نمی‌دانم بازی می‌کنم یا نه، هیچ خبری در این باره ندارم. نمی‌دانم دیه‌گو چه فکری می‌کند. به نظرم ما باید با سه مهاجم بازی کنیم، من در سمت چپ قرار بگیرم و مسی هم مانند حضور در بارسلونا کمی عقب‌تر برود.»

او درباره روحیه آرژانتین می‌گوید: «ما خیلی خوب هستیم. تیم خوشحال است، اوقات خوبی را با هم می‌گذرانیم و همه چیز خوب است. همه آرامش بسیاری داریم و به خود بسیار باور داریم.»

کد:
    2010/6/4

مسي: مي خواهم بهترين قهرمان جهان و بهترين گلزن جام جهاني بشوم

ليونل مسي بي‌صبر آغاز رقابتهاي جام جهاني است. او در مصاحبه با مجله كلارين از آرزوهايش پيش از آغاز مسابقات گفته است.

سايت گل - رقابت هاي جام جهاني 2010 از 21 خرداد ماه در آفريقاي جنوبي آغاز خواهد شد و تيم ملي فوتبال آرژانتين با سرمربيگري ديگو مارادونا و در اختيار داشتن بازيکنان مطرح بهترين شرايط را براي قهرماني جهان در اختيار دارد.

مردم آرژانتين بسيار اميدوارند پس از جام هاي 1978 و 1986 در آفريقاي جنوبي براي سومين مرتبه قهرماني جهان را کسب کنند.

"ليونل مسي" بهترين بازيکن جهان که اميد اصلي آرژانتيني ها در جام جهاني 2010 محسوب مي شود در اين خصوص گفت: زماني که بازيکنان تيم ملي آرژانتين را با تيم هاي مدعي ديگر مقايسه کنيد به راحتي متوجه مي شود که ما بهترين بازيکنان جهان را در اختيار داريم. من در اين تيم واقعا راحتم. نكته مهم اين است كه در تيم ملي آرژانتين واقعا خودمم. شعار ما اين است: همه براي همه و تيم بالاتر از بازيكن.

مهاجم تيم فوتبال بارسلونا که با 34 گل عنوان آقاي گلي ليگ فوتبال اسپانيا را به دست آورد، ادامه داد: براي موفقيت در يک تورنمنت بزرگ به تلاش و کوشش فراوان و در اختيار داشتن تيمي يکدست نياز است که آرژانتين اين خصوصيات را به خوبي داراست.

مسي که بسياري کارشناسان فوتبال وي را بهترين بازيکن تاريخ جهان و بالاتر از پله و ماراودنا مي دانند، گفت: من و مارادونا به همراه ساير بازيکنان آرژانتين تنها به موفقيت تيم فکر مي کنيم تا پس از 24 سال جام قهرماني را براي مردم کشورمان به ارمغان آوريم.

او در اين باره كه چرا فاصله‌ مسي آرژانتين با مسي بارسلونا زياد است مي‌گويد: حرف‌هاي زيادي درباره من زده مي‌شود اما من هميشه اعتماد مربي و هم تيمي ها و حمايتشان را پشت سر خود دارم . بدانيد كه هيچ كس به اندازه من براي شروع اين مسابقات مشتاق نيست. من فقط بازي خواهم كرد و جواب همه را در زمين خواهم داد. چيزي كه من مي‌خواهم قهرماني در جام جهاني و كفش طلايي مسابقات است. منتظر بازي من باشيد. اين آخرين جمله من است.

کد:
    2010/6/4

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تبس: مسی شگفت‌انگیز است
    تبس نه توز عزیز دل.

دروگبا و فردیناند غایبان خبر ساز جام جهانی :
    ستاره شماره یک تیم ملی ساحل عاج در جریان دیدار دوستانه تیمش مقابل ژاپن دچار شکستگی استخوان ساعد شد و با دردی فراوان مجبور به ترک زمین مسابقه گردید

1 - سایت گل- دیدیه دروگبا مهاجم شماره یک تیم ملی ساحل عاج روز جمعه و در جریان دیدار دوستانه تیمش مقابل ژاپن دچار شکستگی استخوان ساعد شد و بدین ترتیب شانس حضور در رقابتهای جام جهانی را از دست داد.
    این در حالی بود که سون گوران اریکسون، سرمربی سوئدی تیم ملی ساحل عاج از شدت مصدومیت ستاره اش مطلع نبود و پس از آنکه این ستاره به بیمارستان منتقل شد، مشخص گردید که مصدومیت دروگبا به مراتب جدی تر از آنچه تصور می شد، می باشد. اریکسون پیش از اطلاع از میزان مصدومیت دروگبا در صحبتهایی گفت:« به شدت نگران سلامت دروگبا هستیم؛ او کاپیتان تیم ما و یکی از برترین مهاجمان دنیاست.»
    طبق اعلام وب سایت روزنامه فرانسوی اکیپ، خود دروگبا پس از اطلاع از نظرات ابتدایی پزشکان اعلام کرد که شانس حضور در رقابتهای جام جهانی را از دست خواهد داد؛ موضوعی که برای ساحل عاج به شدت نگران کننده است، چرا که شانس استفاده از برترین ستاره شان را از دست خواهند داد. در جریان دیدار دوستانه تیم ملی ساحل عاج مقابل ژاپن و در حالی که تنها 15 دقیقه از ابتدای بازی سپری شده بود، تولیو، مدافع تیم ملی ژاپن خطایی را برروی دروگبا مرتکب شد و مهاجم ساحل عاجی برروی بازویش به زمین افتاد. بدین ترتیب سیدو دومبیا به جای دروگبا وارد زمین شد و دروگبا در حالی که از شدت درد به خود می پیچید زمین مسابقه را ترک کرد. بدین ترتیب دروگبا یکی دیگر از ستاره های صاحب نامی است که شانس حضور در رقابتهای آفریقای جنوبی را از دست داد.
    پیش از این نیز بازیکنانی از جمله دیوید بکام و مایکل اسین به دلیل مصدومیتهایی طولانی مدت، غایبان جام جهانی نام گرفته بودند. ساحل عاج در گروه مرگ رقابتهای جام جهانی با برزیل، پرتغال و کره شمالی همگروه است.

2 - ریو فردیناند کاپیتان تیم ملی انگلیس در جریان تمرینات این تیم دچار مصدومیت شد و شانس حضور در جام جهانی را از دست داد.
    سایت گل- ریو فردیناند کاپیتان سه شیرها در جریان تمرینات روز جمعه تیمش از ناحیه زانو مصدوم شد و بلافاصله به بیمارستان روستنبورگ منتقل شد.
    فابیو کاپلو سرمربی سه شیرها پیش از اطلاع از شدت مصدومیت کاپیتان تیمش در این رابطه گفت:«خبر بد دیگری داریم. در پایان تمرینات روز جمعه تیم، ریو فردیناند با مشکلی در ناحیه زانو از زمین چمن خارج شد و بلافاصله به بیمارستان منتقل گردید تا شدت مصدومیتش مورد بررسی قرار بگیرد.»
    پس از معاینات صورت گرفته مشخص شد که فردیناند شانس حضور در رقابتهای جام جهانی را از دست خواهد داد.
    بدین ترتیب فابیو کاپلو از مایکل داوسون، ستاره باشگاه تاتنهام برای حضور در اردوی سه شیرها دعوت به عمل آورده است.
    Last edited by Traceur; 05-06-2010 at 02:56.

8. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سزار نیز خبر ساز شد:
    شوک در اردوی تیم ملی برزیل. دروازه تيم اينتر دچار مصدوميت شد

سايت گل- ژوليو سزار، دروازه بان تيم ملي برزيل، در بازي امروز تيم ملي برزيل در مقابل زيمبابوه دچار مصدوميت شد. او در بين دو نيمه جاي خود را به ائورليو گومز داد.
    هنوز خبري در مورد ميزان مصدوميت او منتشر نشده است. مطمئنا براي مشخص شدن ميزان مصدوميت او بايد تا فردا صبر كرد تا آزمايشات بيشتر بر روي او انجام شود.
    عدم حضور او در رقابت هاي جام جهاني مي تواند بدترين خبر براي دونگا و سلسائو در فاصله 9 روز تا آغاز رقابت ها باشد.

10. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کاپیتان لیورپول = کاپیتان انگلیس در رقابتهای جام جهانی:

سایت گل- پس از مصدومیتی که گریبانگیر ریو فردیناند شد و عملا شانس حضور در رقابتهای جام جهانی را از این ستاره گرفت، استیون جرارد در صحبتهایی اعلام آمادگی کرد که آماده است تا بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش را تحویل بگیرد.
    جرارد به عنوان کاپیتان دوم تیم ملی انگلیس روانه آفریقای جنوبی شد.
    او در صحبتهایی گفت:« هربازیکنی که در ترکیب تیم ما هست، می خواهد که ریو به روزهای اوجش بازگردد و در طول رقابتهای جام جهانی هدایت بازیکنان را برعهده بگیرد ولی در صورتی که این اتفاق نیفتد، آماده ام تا هدایت تیم را عهده دار شوم.»
    اولین جلسه تمرینی تیم ملی انگلیس در آفریقای جنوبی برای سه شیرها خوش یمن نبود و ریو فردیناند ، از ناحیه زانو مصدوم شد و بدین ترتیب قادر به همراهی و هدایت تیم ملی کشورش در رقابتهای جام جهانی نخواهد بود.
    جرارد در ادامه صحبتهایش گفت:« انگیزه و آرزوهای زیادی برای حرکت رو به جلو دارم. بزرگترین چیزی که به عنوان یک بازیکن به آن فکر می کنی، قهرمانی در رقابتهای جام جهانی است و این عطش در میان ما واقعا وجود دارد.جام جهانی اوج آرزوی هر بازیکنی است و بسیار خوب است که روانه این رقابتها شده و عملکرد خوبی را به اجرا بگذاریم.»
    با مصدومیت فردیناند، مایکل داوسون که نامش در لیست سی نفره بازیکنان تیم ملی انگلیس قرارداشت به اردوی سه شیرها اضافه خواهد شد.

12. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اشتباه عجيب مربي كره و حذف مهاجم اين تيم از جام جهاني:

كيم جونگ مو، سرمربي تيم كره شمالي تنها دو دروازه‌بان به تيم ملي دعوت كرده و نام كيم ميونگ وون را به صورت فرضي به عنوان دروازه‌بان سوم اعلام كرده بود تا از او در خط حمله استفاده كند. اما طبق بيانيه فيفا حق انجام اين كار را نخواهد داشت و به اين ترتيب ميونگ وون شانس حضور در جام جهاني را از دست داد.
    سايت گل - اشتباه و ساده انگاري مسئولان كره شمالي باعث شد كه مهاجم اين تيم كيم ميونگ وون جام جهاني را از دست بدهد.
    كيم جونگ مو، سرمربي تيم كره شمالي تنها دو دروازه‌بان به تيم ملي دعوت كرده و نام كيم ميونگ وون را به صورت فرضي به عنوان دروازه‌بان سوم اعلام كرده بود تا از او در خط حمله استفاده كند. اما طبق بيانيه فيفا حق انجام اين كار را نخواهد داشت و به اين ترتيب ميونگ وون شانس حضور در جام جهاني را از دست داد.
    فدراسيون جهاني فوتبال درباره تيم كره شمالي اعلام كرد: كيم ميونگ وون، در جام جهاني تنها مي تواند درون دروازه قرار بگيرد و اين در حالي است كه پست اصلي اين بازيكن مهاجم است. در ادامه اين بيانيه آمده است: تمام تيم هاي حاضر در جام جهاني بايد از سه دروازه‌بان در ليست 23 نفره خود استفاده كنند.

طبق قوانين فيفا تمام تيم هاي حاضر در جام جهاني بايد تا 1 ژوئن ليست 23 نفره بازيكنان را به فيفا ارائه كنند و بعد از اين تاريخ ديگر حق جابجايي بازيكن نخواهند داشت.
    همچنين بر طبق قوانين موجود هر تيم بايد حتما سه دروازه‌بان داشته باشد. البته اين قانون استثنايي هم دارد. در صورتي كه يكي از بازيكنان با آسيب ديدگي جدي روبرو شود، سرمربي مي تواند تا 24 ساعت قبل از اولين بازي نام جديدي را به ليست 23 نفره اضافه كند.
    سه بازيكني كه در ليست دروازه‌بانان قرار دارند، حق حضور در ساير پست هاي بازي را نخواهند داشت. بر اين اساس كيم جونگ هان نمي تواند از مهاجم خود در تيم ملي استفاده كند.

14. این کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مسي:مي خواهم بهترين قهرمان جهان و بهترين گلزن جام جهاني بشوم

ليونل مسي بي‌صبرانه منتظر آغاز رقابتهاي جام جهاني است. او در مصاحبه با مجله كلارين از آرزوهايش پيش از آغاز مسابقات گفته است.

سايت گل - رقابت هاي جام جهاني 2010 از 21 خرداد ماه در آفريقاي جنوبي آغاز خواهد شدوتيم ملي فوتبال آرژانتين با سرمربيگري ديگو مارادونا و در اختيار داشتن بازيکنان مطرح بهترين شرايط را براي قهرماني جهان در اختيار دارد.
    مردم آرژانتين بسيار اميدوارند پس از جام هاي 1978 و 1986 در آفريقاي جنوبي براي سومين مرتبه قهرماني جهان را کسب کنند.
    "ليونل مسي" بهترين بازيکن جهان که اميد اصلي آرژانتيني ها در جام جهاني 2010 محسوب مي شود در اين خصوص گفت: زماني که بازيکنان تيم ملي آرژانتين را با تيم هاي مدعي ديگر مقايسه کنيد به راحتي متوجه مي شود که ما بهترين بازيکنان جهان را در اختيار داريم. من در اين تيم واقعا راحتم. نكته مهم اين است كه در تيم ملي آرژانتين واقعا خودمم. شعار ما اين است: همه براي همه و تيم بالاتر از بازيكن.

مهاجم تيم فوتبال بارسلونا که با 34 گل عنوان آقاي گلي ليگ فوتبال اسپانيا را به دست آورد، ادامه داد: براي موفقيت در يک تورنمنت بزرگ به تلاش و کوشش فراوان و در اختيار داشتن تيمي يکدست نياز است که آرژانتين اين خصوصيات را به خوبي داراست.
    مسي که بسياري کارشناسان فوتبال وي را بهترين بازيکن تاريخ جهان و بالاتر از پله و ماراودنا مي دانند، گفت: من و مارادونا به همراه ساير بازيکنان آرژانتين تنها به موفقيت تيم فکر مي کنيم تا پس از 24 سال جام قهرماني را براي مردم کشورمان به ارمغان آوريم.
    او در اين باره كه چرا فاصله‌ مسي آرژانتين با مسي بارسلونا زياد است مي‌گويد: حرف‌هاي زيادي درباره من زده مي‌شود اما من هميشه اعتماد مربي و هم تيمي ها و حمايتشان را پشت سر خود دارم . بدانيد كه هيچ كس به اندازه من براي شروع اين مسابقات مشتاق نيست. من فقط بازي خواهم كرد و جواب همه را در زمين خواهم داد. چيزي كه من مي‌خواهم قهرماني در جام جهاني و كفش طلايي مسابقات است. منتظر بازي من باشيد. اين آخرين جمله من است.

16. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •