تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 54 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

هیچ رابطه ای با هم ندارند

دین نتیجه ایمان است و علم نتیجه فلسفه و فلسفه نتیجه فلسفی اندیشیدن و دین و فلسفه هم با هم رابطه خوبی ندارند و هرجا دین باشد فلسفه حرفی ندارد بزند و بالعکس

---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------

خلق را تقلدیشان بر باد داد
    ای دو صد لعنت بر این تقلید باد "مولوی"

بحث شما نیاز به جامعه شناسی و روانشناسی هم دارد .
    زن سالاری در جامعه مدرن ایران رخ داده و اکثریت جامعه ایران سنتی هستند پس زن سالاری نباید شکل جدی داشته باشد .
    ضمن اینکه زنان در سیاست و اقتصاد نقش چندانی بازی نمی کنند. زن ذلیلی با زن سالاری متفاوت است .

دقیقا هیچ رابطه ای با هم ندارند سه دوره و گذار مختلف هست.
    بهتره بگید هر جا فلسفه باشد دین حرفی برای گفتن ندارد. بلعکسش به استفاده از مغالطات توسط دین باوران بر میگرده.

زن سالاری موضوعش به همین سادگی نیست بستر اجتماعی خاصی رو میطلبه.
    قبل از مرد سالاری جوامع بشری زن سالار بوده.
    که این دوره فکر میکنم قبل از دین بوده. بعد از دین و فراگیر شدن اون این دوره با خشونت شدیدی از سوی مردان کنار گزاشته شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

دقیقا هیچ رابطه ای با هم ندارند سه دوره و گذار مختلف هست.
    بهتره بگید هر جا فلسفه باشد دین حرفی برای گفتن ندارد. بلعکسش به استفاده از مغالطات توسط دین باوران بر میگرده.

زن سالاری موضوعش به همین سادگی نیست بستر اجتماعی خاصی رو میطلبه.
    قبل از مرد سالاری جوامع بشری زن سالار بوده.
    که این دوره فکر میکنم قبل از دین بوده. بعد از دین و فراگیر شدن اون این دوره با خشونت شدیدی از سوی مردان کنار گزاشته شده.
    دوست من بهتره در مورد دین به این سادگی صحبت نکنیم .

چیزی که نمیتوان ازبین بردش همین دین است ! یا بهتر بگویم موجودی که بیش از هزار جان دارد .

کانت فیلسوف معروفی بود درباره دین هم زیاد حرف زده بهتره به نوشته های ایشون نگاه کنیم !

جامعه زن سالار هیچگاه در جهان نقش نداشته ! مخصوصا در جوامع دیندار همیشه مرد برتر از زن بوده و زن پست شمرده میشده و میشود. ( البته همیشه پای یک زن در میان است )

ضمن اینکه بین فلسفه و دین و جادوگری فاصله ایجاد نکنیم اینها با هم رابطه نداشتند ولی با هم در هر زمانی وجود داشتند .

3. این کاربر از msshamraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

چیزی که نمیتوان ازبین بردش همین دین است 1! یا بهتر بگویم موجودی که بیش از هزار جان دارد .

کانت 2 فیلسوف معروفی بود درباره دین هم زیاد حرف زده بهتره به نوشته های ایشون نگاه کنیم !

جامعه زن سالار هیچگاه در جهان نقش نداشته 3! مخصوصا در جوامع دیندار همیشه مرد برتر از زن بوده و زن پست شمرده میشده و میشود. ( البته همیشه پای یک زن در میان است )

ضمن اینکه بین فلسفه و دین و جادوگری فاصله ایجاد نکنیم اینها با هم رابطه نداشتند ولی با هم در هر زمانی وجود داشتند 4 .
    1 چیز یا کسی نمی خواد این معقوله رو از بین ببره! ایشون خودش در طی زمان از بین میره و یا دچار اصلاحات عمیقی میشه مثل مسیحیت که به پروتستان ختم شد.
    و جمله تقی ارانی:
    مذهب با آن که حقیقتأ دائمأ در تغییر است، معتقدین و پیشوایان آن، آن را جامد و دائمأ صحیح و لایتغییر می‌دانند. اما مذهب مطابق با معلومات زمان اصلاح می‌گردد. ولی دیگر «مذهب اصلاح شده» آخرین درجه ترقی مذهب است. ظهور طبقه روحانیون نیز مانند طبقات دیگر برحسب طبیعت خودِ هیئت جامعه بوده و به مجرد این که تاریخ، وجود آنها را نالازم دانست ضعیف شده و به خودی خود از میان رفته‌اند. عقاید آن‌ها که خود هم مانند عموم معتقد بوده‌اند، عقاید عمومی و مناسب با درجه تمدن زمان بوده است. ممالکی که رو به ترقی می‌باشند مذهب را از حکومت جدا می‌نمایند.

2 به نظر من عقاید فوئرباخ و هگل در این زمینه بسیار پیشرفته تر هستن.

3 من مطالعه ای که در مورد تاریخ ایران داشتم نوع سیستم حکومتی که فقط زنان حق حکومت داشتن
    و جانشین خودش رو همون زن انتخاب می کرده و اسمش مادرشاهی بوده شاه (یک زن) با کشتی یا هر نوع وسیله ی نقلیه ای خودش رو به نقاط مختلف می رسونده و به مشکلاتشون رسیدگی میکرده.حتی میشه گفت به نوعی زن رو یک چیز مقدس میدونستن.
    از سرباز و سلاح هم خبری نبوده و مردان خودشون رو در اون حدی نمی دونستن که بخوان یه قیامی انجام بدن.

4 این رو باهات موافقم! ولی با یکدیگر هم رابطه داشتن و نمیشه گفت با هم رابطه نداشتن مثلا گفت بین جادوگری و علم رابطه ای نیست.
    البته بستگی به این داره که چه برداشتی از این سه معقوله داشته باشیم.

5. این کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

1 چیز یا کسی نمی خواد این معقوله رو از بین ببره! ایشون خودش در طی زمان از بین میره و یا دچار اصلاحات عمیقی میشه مثل مسیحیت که به پروتستان ختم شد.
    و جمله تقی ارانی:
    مذهب با آن که حقیقتأ دائمأ در تغییر است، معتقدین و پیشوایان آن، آن را جامد و دائمأ صحیح و لایتغییر می‌دانند. اما مذهب مطابق با معلومات زمان اصلاح می‌گردد. ولی دیگر «مذهب اصلاح شده» آخرین درجه ترقی مذهب است. ظهور طبقه روحانیون نیز مانند طبقات دیگر برحسب طبیعت خودِ هیئت جامعه بوده و به مجرد این که تاریخ، وجود آنها را نالازم دانست ضعیف شده و به خودی خود از میان رفته‌اند. عقاید آن‌ها که خود هم مانند عموم معتقد بوده‌اند، عقاید عمومی و مناسب با درجه تمدن زمان بوده است. ممالکی که رو به ترقی می‌باشند مذهب را از حکومت جدا می‌نمایند.

2 به نظر من عقاید فوئرباخ و هگل در این زمینه بسیار پیشرفته تر هستن.

3 من مطالعه ای که در مورد تاریخ ایران داشتم نوع سیستم حکومتی که فقط زنان حق حکومت داشتن
    و جانشین خودش رو همون زن انتخاب می کرده و اسمش مادرشاهی بوده شاه (یک زن) با کشتی یا هر نوع وسیله ی نقلیه ای خودش رو به نقاط مختلف می رسونده و به مشکلاتشون رسیدگی میکرده.حتی میشه گفت به نوعی زن رو یک چیز مقدس میدونستن.
    از سرباز و سلاح هم خبری نبوده و مردان خودشون رو در اون حدی نمی دونستن که بخوان یه قیامی انجام بدن.

4 این رو باهات موافقم! ولی با یکدیگر هم رابطه داشتن و نمیشه گفت با هم رابطه نداشتن مثلا گفت بین جادوگری و علم رابطه ای نیست.
    البته بستگی به این داره که چه برداشتی از این سه معقوله داشته باشیم.

دوست من شما مذهب و دین را از هم جدا بدانید فکر می کنم نتیجه بهتری بگیریم . در طول تاریخ هرگاه فساد در جامعه زیاد شده دوباره جماعت دست به دامن دین شده اند مثلا در یونان باستان طوری شده بود که زنا زیاد شده بود همان هایی که با دین ان زمان مشکل داشتند بچه های خود را دوباره به معابد فرستادند ! یادر جنگ های جهانی اول و دوم اعتقاد به مذهب و دین دوباره افزایش یافته و اگر الان کاهش یافته با افزایش فساد و یا یک بلای طبیعی یا جنگ دوباره مردم به سمت کلیسا ، مسجد یا معبد خواهند رفت .

در مورد زن سالاری باید بگم دوران های زن سالاری خیلی کوتاه مدت بودند چون در تاریخ اثر کمی از این دوران ها باقی است . شما نام معبد ، وسیله ، یا فرمانروای زن ایرانی در تاریخ به سختی پیدا می کنید . البته نام یک دریانورد زن ایرانی در تاریخ ثبت شده ولی کمتر در مورد زنان اطلاعات داریم . ( البته احتمالا در تبریز خودمان ملکه تومروس حکومت میکرده که احتمالا جزو سکاها بوده و ایرانی محسوب نمیشده ، که نشان دهند زن سالاری در آن زمان سکاهاست )

من هم نگفتم جادوگری یا فلسفه و دین رابطه ندارند مثلا همین که در فلسفه به مساله خدا و بهشت و جهنم و ... میپردازیم یک رابطه برقرار کردیم هرچند ممکن است هیچ وقت به نتیجه نرسیم .

7. این کاربر از msshamraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

دوست من شما 1 مذهب و دین را از هم جدا بدانید فکر می کنم نتیجه بهتریبگیریم . 2 در طول تاریخ هرگاه فساد در جامعه زیاد شده دوباره جماعت دست به دامن دین شده اند مثلا در یونان باستان طوری شده بود که زنا زیاد شده بود همان هایی که با دین ان زمان مشکل داشتند بچه های خود را دوباره به معابد فرستادند ! یادر جنگ های جهانی اول و دوم اعتقاد به مذهب و دین دوباره افزایش یافته و اگر الان کاهش یافته با افزایش فساد و یا یک بلای طبیعی یا جنگ دوباره مردم به سمت کلیسا ، مسجد یا معبد خواهند رفت .

در مورد زن سالاری باید بگم دوران های زن سالاری 3 خیلی کوتاه مدت بودند چون در تاریخ اثر کمی از این دوران ها باقی است . شما نام معبد ، وسیله ، یا فرمانروای زن ایرانی در تاریخ به سختی پیدا می کنید . البته نام یک دریانورد زن ایرانی در تاریخ ثبت شده ولی کمتر در مورد زنان اطلاعات داریم
    1چگونه می شود دین را از مذهب جدا کرد؟!!
    اگر انسان بدون قلب توانایی حیات دارد پس مذهب بدون دین را هم می شود تصور کرد زیرا مذهب قلب دین است و برای بحث در مورد این مبحث برخلاف جادو و علم نمی شود این دو را از یکدیگر تفکیک کرد.مذهب دین را با شرایط زمان یا یک منطقه خاص وفق می دهد.

2 حال در جامعه ی دینی گذشته فساد و جنایت نبوده است؟ این را نمی شود یک دلیل بر شمرد.
    و نتیجه دوم حرف شما این است که انسان به هنگام نا امیدی ناچار به توسل به غیر می شود چون قدرت تجزیه و تحلیل حوادث به وجود امده را ندارد و بهترین کار همین امری است که شما فرمودید.

3 در مورد مدت زمان حکومت بحث نبود ، بحث بر سر این بود که این نوع سیستم حکومتی وجود داشته است.
    برای اطلاع بیشتر به کتاب سرزمین جاوید اثر ذبیح اله منصوری مراجعه کنید.

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

تقلید در اسلام به معنی الگو قراردادنه نه تکرار کردن
    از الگو تکرار می کنن دیگه!
    بت پرست ها خود تمثیل فولادی رو نمی پرستن
    مثل زئوس یا آتنا یا پوزیدون که از روی اونها مجسمه های زیادی ساخته شده بود و در معابد مورد پرستش قرار میگرفت، اما همه ی یونان یه یک زئوس یا یک آتنا اعتقاد داشتند.
    اما مشکل این بود که چند خدا داشتن
    و خدایان اونها همسرانی و فرزندانی داشتند
    و از پدرانی متولد شده بودند(حتی خود زئوس هم پسر تایتانی به اسم اورانوس بود)
    در مصر و عربستان هم بت پرستی به همین ترتیب بود
    شما چرا گیر دادی به تاریخچه بت پرستی؟ من میگم یک بت یگانه به اسم الله رو می پرستند، مشکل اش چی خواهد بود؟
    اما در سوره ی توحید از قران اومده: قل هو الله احد الله الصمد، لم یلد و لم یولد (بگو خداوند یکی ست. او ابدی ست. نه زاده شده و نه می زاید)
    مگه من گفتم اون بت پرست ها ادعا می کنند که الله رو کسی زاییده؟ یا ادعا کردند که الله کسی رو خواهد زایید؟

ممنون از اینکه توضیح واضحات کردید
    منظور من دقیقا" همین بود و اینکه از توضیحات اضافه اجتناب کردم عین احترام به شعور شما بود.
    خوب، عیبی نداره من به اینجور مشاهده کردن هم راضی ام، پس بالاخره خدا رو میشه مشاهده کرد؟

ضمن اینکه باید یاد آوری کنم انرژی ماده نیست. مجرد است.
    شما گفتی ماده از انرژی تشکیل شده، من نگفتم مجرد هست یا نیست، من هم از خدا تشکیل شدم، این رو تایید می کنید یا رد؟
    خدا ابعاد دیگری هم داره که فقط با یکی از اونها(انرژِی) سر و کار داریم.
    خدا همچنین یک وجوده .
    اگه از روی DNA شما کپی کنن، کُلُن شما "وجود" شما رو نخواهد داشت.
    و این هم جزو ماورالطبیعه نیست چون باهاش سر و کار داریم.
    بالاخره خدا چیه؟ شما که تا حالا میگفتین انرژیه!

از اینجا:
    با این اصطلاح "طیف بسیار کوچک" شدیدا مخالف ام، شما رو نمیدونم ولی من به شخصه با چیزهایی که بوسیله حواس پنج گانه ام درک می کنم به مراتب بیشتر از چیزهایی مثل جن و فرشته سروکار دارم.
    نظر خودم رو گفتم
    ما فقط با طیف بسیار کوچکی از دنیا سر و کار داریم و اسم تمام اون موجودات ناشناخته رو جن گذاشتیم.
    تا این لحظه چیزی خارج از موضوع بحث نگفتم
    بابا من با اصطلاح طیف کوچک مشکل دارم، یعنی اینکه انسان با چیزهایی که از طریق حواس پنجگانه مشاهده میشه بیشتر از جن و فرشته سروکار داره! و این یعنی "طیف بسیار کوچک" نیست بلکه "طیف بسیار بزرگ" است!
    خوب این نظر شما است، از یک چیز اثبات نشده که نمیشه برای اثبات یک چیز دیگر استفاده کرد!
    تناقض با تعریف خدا
    پس حرف شما رد می شه.
    کدوم تعریف خدا؟ شما که تا بحال به غیر از ادعای انرژی بودن خدا چیزی نگفتین.

-1 یک مفهومه
    +1 هم یک مفهوم
    اما بدون یکی از اینها دیگری مفهوم خود رو از دست می ده
    فرض کنید روز وجود نداشته باشه
    وقتی همیشه شب باشه چه دلیلی وجود داره که به اون حالت گفته بشه شب؟
    شب در حضور روز معنی پیدا میکنه
    منظور من از اون مثال همین بود
    "عدم وجود خدا" در "حضور "وجود خدا" یک مفهوم به حساب میاد.
    اما شما ادعا می کنید عدم وجود خدا یک مفهوم نیست!
    خوب وقتی معنی نمیده، من چیکار کنم به جای باورخداناباوری بگم X؟

-رد کردن دلیلی که محکم نیست برای شما باید راحت تر باشه
    شما میری اثبات کنی آدم های روی زمین دزد نیستن که من بیام اثبات کنم خدا وجود نداره؟

این یعنی شما به اسلام ناب اعتقاد دارید؟
    نه، ولی بنظر میرسه هرکسی برداشت خودش رو از اسلام داره.

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

برای اینکه خود انیشتین بیان کرده فقط به سیستم و قانون طبیعی که برکل جهان حاکم هست معتقد هست
    این سیستم هم میشه روح جهان دیگه
    توضیحاتش رو دادم قبلآ
    وقتی ایشون نگفته سیستم و قانون طبیعی ای که برکل جهان حاکم هست همون خداست، شما نبایست حرف ایشون رو تفسیر کنید.
    در جدیدتیرن یافته های علم زمین شناسی اثبات شده که نسل میمون ها و انسان ها از اول از هم جدا بوده
    و دلیل این بد فهمی هایی که بوجود اومده اینکه این دو نسل تا مدتی مغزشون شبیه هم بوده که بعدها انسان تکامل پیدا کرده و...
    شما یک جای دیگه هم گفتین جدیدترین فیزیک ...، اینطور که نمیشه، یه منبعی یه مقاله ای یه چیزی.

10. 2 کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

سلام مصطفی،امیدوارم برنامه درس ودانشگات خوب پیش بره.
    ممنون ازراهنماییت
    امیدوارم که فرصتی بشه تاازایده های ساخت گرایانه هم بیشتربحث بشه. اگرجسارت نباشه-به شماوسایردوستان- بحث هایی که اینجاشدعموما شامل نفی وانکاربوده. البته خوب من بیشتر،مجازی بودن فضامدنظرم بوده اگرچه نبایدتاثیراین کار رو هم نادیده گرفت. به نظرم درین سایت هیچ مانعی نداره اگر ما خیلی ازمفاهیم رو به طورنظری وفارغ ازمصادیق عینی واجتماعی بررسی بکنیم.بازم برات آرزوی موفقیت دارم.
    شرمنده، من حتما پاسخ شما رو میدم، امیدوارم از تنبلی من نتیجه نگرفته باشین که اون بحث برام کم اهمیت تر از این بحثه، چون واقعا نیست.
    فقط دارم جسته گریخته یه سری مطلب در مورد تاریخچه حقوق و اون چیزهایی که گفتین می خونم.

12. این کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

1.وقتی ایشون نگفته سیستم و قانون طبیعی ای که برکل جهان حاکم هست همون خداست، شما نبایست حرف ایشون رو تفسیر کنید.

شما یک جای دیگه هم گفتین جدیدترین فیزیک ...، اینطور که نمیشه، یه منبعی یه مقاله ای یه چیزی.
    1. منم نگفتم که ایشون گفتن خدا
    من گفتم روح جهان!!!
    2.نمایشگاه کتاب فرصت خوبیه
    برین و کتابهای فیزیک کوانتوم و زمین شناسی تهیه کنید
    برا سال 2010 یا 2009 یا 2008
    البته انگلیسی نه ترجمه شده
    تمام یا بیشتر منابع ترجمه شده مخصوصآ در این مقوله ها 6 سال عقب هستن
    1.هیچ رابطه ای با هم ندارند

دین نتیجه ایمان است و علم نتیجه فلسفه و فلسفه نتیجه فلسفی اندیشیدن و دین و فلسفه هم با هم رابطه خوبی ندارند و هرجا دین باشد فلسفه حرفی ندارد بزند و بالعکس

---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------

2.خلق را تقلدیشان بر باد داد
    ای دو صد لعنت بر این تقلید باد "مولوی"

3.بحث شما نیاز به جامعه شناسی و روانشناسی هم دارد .
    زن سالاری در جامعه مدرن ایران رخ داده و اکثریت جامعه ایران سنتی هستند پس زن سالاری نباید شکل جدی داشته باشد .
    ضمن اینکه زنان در سیاست و اقتصاد نقش چندانی بازی نمی کنند. زن ذلیلی با زن سالاری متفاوت است .
    1.اتفاقآ از نظر من فلسفه ی همشون یکی هست
    البته نه در شمان حال
    حقیقتشون رو میگم و نه واقعیتی که الان هست
    2.جمله قشنگی بود
    3.در مورد زن سالاری شما درست میگین ولی بازم منظور من این نبود
    در افکار عمومی داره زن سالاری اتفاق می افته و این زن بچه رو تربیت میکنه
    یک بچه مثل خودش تقلید کننده و...

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

تقلید در اسلام به معنی الگو قراردادنه نه تکرار کردن
    از الگو تکرار می کنن دیگه!
    بت پرست ها خود تمثیل فولادی رو نمی پرستن
    مثل زئوس یا آتنا یا پوزیدون که از روی اونها مجسمه های زیادی ساخته شده بود و در معابد مورد پرستش قرار میگرفت، اما همه ی یونان یه یک زئوس یا یک آتنا اعتقاد داشتند.
    اما مشکل این بود که چند خدا داشتن
    و خدایان اونها همسرانی و فرزندانی داشتند
    و از پدرانی متولد شده بودند(حتی خود زئوس هم پسر تایتانی به اسم اورانوس بود)
    در مصر و عربستان هم بت پرستی به همین ترتیب بود
    شما چرا گیر دادی به تاریخچه بت پرستی؟ من میگم یک بت یگانه به اسم الله رو می پرستند، مشکل اش چی خواهد بود؟
    اما در سوره ی توحید از قران اومده: قل هو الله احد الله الصمد، لم یلد و لم یولد (بگو خداوند یکی ست. او ابدی ست. نه زاده شده و نه می زاید)
    مگهمن گفتم اون بت پرست ها ادعا می کنند که الله رو کسی زاییده؟ یا ادعا کردند که الله کسی رو خواهد زایید؟
    ممنون از اینکه توضیح واضحات کردید
    منظور من دقیقا" همین بود و اینکه از توضیحات اضافه اجتناب کردم عین احترام به شعور شما بود.
    خوب، عیبی نداره من به اینجور مشاهده کردن هم راضی ام، پس بالاخره خدا رو میشه مشاهده کرد؟
    مشخصه شما منظور حرف های من رو درک نکردید و از روی عجله پست می زنید.

ضمن اینکه باید یاد آوری کنم انرژی ماده نیست. مجرد است.
    شما گفتی ماده از انرژی تشکیل شده، من نگفتم مجرد هست یا نیست، من هم از خدا تشکیل شدم، این رو تایید می کنید یا رد؟
    تایید با دلایل خودم
    بیاد بیارید منصور حلاج رو که فریاد زد: "انا الحق"

بالاخره خدا چیه؟ شما که تا حالا میگفتین انرژیه!
    چند صفحه پیش هم به این موضوع اشاره کردم
    هر ذهن تعریف متفاوتی از خدا داره که تنها بخشی از حقیقت رو شامل می شه
    خدا انرژی نا محدوده که همه چیز از اون تشکیل شده
    یا
    خدا منبع کملات نا محدوده
    یا
    خدا ذره ایه که به بینهایت رفت و خط رو خلق کرد و از تکرار خط سطح، و سپس از تکرار سطح حجم رو
    و از تکرار حجم زمان خلق شد و...
    یا
    خداوند "وجود" ایه که در قالب مخلوقات به "حضور" تبدیل شد
    یا
    خدا روج جهانه، قوانین فیزیک و ...
    یا...

بابا من با اصطلاح طیف کوچک مشکل دارم، یعنی اینکه انسان با چیزهایی که از طریق حواس پنجگانه مشاهده میشه بیشتر از جن و فرشته سروکار داره! و این یعنی "طیف بسیار کوچک" نیست بلکه "طیف بسیار بزرگ" است!
    خوب این نظر شما است، از یک چیز اثبات نشده که نمیشه برای اثبات یک چیز دیگر استفاده کرد!
    من قصد اثبات خدا رو، با اثبات جن نداشتم.

کدوم تعریف خدا؟ شما که تا بحال به غیر از ادعای انرژی بودن خدا چیزی نگفتین.
    تعریف خدا به عنوان خالق ماده
    این از تعاریف اولیه ی خداست

خوب وقتی معنی نمیده، من چیکار کنم به جای باورخداناباوری بگم X؟
    برای شما به عنوان کسی که به خدا اعتقاد نداره شاید معنا دار نباشه
    اما برای یک ندانم گرا(بی طرف) عدم وجود خدا هم مثل وجود خدا یک ادعاست
    این مورد از اون نظر اهمیت داره که شما با من بحث نمی کنید بلکه اینجا محل عمومیه و ممکنه یک ندانم گرا مخاطب شما قرار بگیره
    -رد کردن دلیلی که محکم نیست برای شما باید راحت تر باشه
    شما میری اثبات کنی آدم های روی زمین دزد نیستن که من بیام اثبات کنم خدا وجود نداره؟
    اگه دلیل محکمی وجود نداشته باشه راحت تر می شه بیگناهی شون رو ثابت کرد
    و اگه موضوع بحث ما بود حتما سعی خودم رو می کردم

نه، ولی بنظر میرسه هرکسی برداشت خودش رو از اسلام داره
    درسته
    مذاهب گوناگون داخل اسلام هم اکثرا" برداشت متفاوتی دارن
    Last edited by *Necromancer; 06-05-2010 at 03:53.

15. 2 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

مشخصه شما منظور حرف های من رو درک نمی کنید و از روی عجله پست می زنید.
    از روی عجله پست میدم؟ این دیگه چه بهانه ایه، مگه بت از سنگ درست نشده؟ مگه سنگ ماده نیست؟ مگه ماده از انرژی تشکیل نشده؟ مگه خدا انرژی نیست؟ خوب بت هم همون خدا است دیگه! این جملات حرف های خود شما است من فقط کنار همدیگه گذاشتم اش تا تناقض شون با همدیگر رو بهتون نشون بدم.
    تایید با دلایل خودم
    که اگه به اونها بپردازم می گید من گفتم فلان؟
    اگه من و خدا یکی ام، خدای شما یک بیمار روانیه که قسمتی از خودش رو به جهنم میبره، قسمتی از خودش رو به بهشت! این رو تایید می کنید؟
    چند صفحه پیش هم به این موضوع اشاره کردم
    هر ذهن تعریف متفاوتی از خدا داره که تنها بخشی از حقیقت رو شامل می شه
    خدا انرژی نا محدوده که همه چیز از اون تشکیل شده
    یا
    خدا منبع کملات نا محدوده
    یا
    خدا ذره ایه که به بینهایت رفت و خط رو خلق کرد و از تکرار خط سطح، و سپس از تکرار سطح حجم رو
    و از تکرار حجم زمان خلق شد و...
    یا
    خداوند "وجود" ایه که در قالب مخلوقات به "حضور" تبدیل شد
    یا
    خدا روج جهانه، قوانین فیزیک و ...
    یا...
    نکنه انتظار دارید یه نفر هم بیاد و به شما عدم وجود همچین چیزی رو اثبات کنه!
    من قصد اثبات خدا رو، با اثبات جن نداشتم.
    پس چرا بحث رو به یک موضوع بی ربط کشیدین؟ می تونستین بگین شما با جن و پری زیاد سر و کار دارین!
    تعریف خدا به عنوان خالق ماده
    این از تعاریف اولیه ی خداست
    خیلی خوبه، فقط یادم نمیاد کی اثبات کردین خدا ماده رو خلق کرده!

برای شما به عنوان کسی که به خدا اعتقاد نداره شاید معنا دار نباشه
    اما برای یک ندانم گرا(بی طرف) عدم وجود خدا هم مثل وجود خدا یک ادعاست
    این مورد از اون نظر اهمیت داره که شما با من بحث نمی کنید بلکه اینجا محل عمومیه و ممکنه یک ندانم گرا مخاطب شما قرار بگیره
    خوب یه ندانم گرا مخاطب ام قرار بگیره، مثل این میمونه که یه نفر رو متهم به دزدی بکنی ببری دادگاه و چند تا دلیل برای اثبات دزدی اش هم بیاری، ولی همه دلایل ات رد بشه، آخرسر قاضی هم نمیدونه یارو دزد هست یا نیست. شما عاجز از اثبات دزدی طرف می گی ایشون دزده مگر اینکه خلاف اش ثابت بشه، قاضی چیکار میکنه؟
    اگه دلیل محکمی وجود نداشته باشه راحت تر می شه بیگناهی شون رو ثابت کرد
    و اگه موضوع بحث ما بود حتما اینکارو می کردم
    چرا اصلا بفرستمت بری اثبات کنی آدم های روی زمین دزد نیستن، یه X وجود داره که خدای تو رو از بین برده.
    Last edited by MostafaMohammadi; 06-05-2010 at 04:44.

17. این کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •