من تا جای اون تانکه که باید بزنیم و یک مرحله جلوتر رفتم اما یک بار هم مهماتم زیر 200 گلوله نرسید
شاید شما از اون گلوله های ارتشی استفاده می کنی که سریع تموم می شه، ولی من با گلوله های معمولی میرم خیلی به نظرم با اون گلوله های ارتشی خیلی فرقی نداره![]()
من تا جای اون تانکه که باید بزنیم و یک مرحله جلوتر رفتم اما یک بار هم مهماتم زیر 200 گلوله نرسید
شاید شما از اون گلوله های ارتشی استفاده می کنی که سریع تموم می شه، ولی من با گلوله های معمولی میرم خیلی به نظرم با اون گلوله های ارتشی خیلی فرقی نداره![]()
اين مشكل كرش تو دسكتاپ بعد از intro بازي چطوري حل ميشه ؟ اونطور كه يادم مياد چند صفحه پيش چند نفر ديگه هم همين مشكل رو داشتن
![]()
سلام
اگه دقت کرده باشین مهمات به درجه سختی بازی مربوطه....
اگه رو سخت ترین حالت برین با هر فشنگی که بر میدارین 1 تیر میده(شاید یکی دو تا فرق کنه یادم نیست)
اگر هم رو آسون ترین حالت برین حدود 7 تا تیر میده...
من که آخر بازی 500 تیر داشتم![]()
هرچی بازی جلوتر میره جذابتر و قشنگتر میشه ....
مشکل کرش هم مربوط به کرک بازی شما هست ... کرک Skidrow رو استفاده کنید .
من رو سطح سخت بازی می کنم . به این دلیل تو هر مرحله 5-6 بار میمیرم . وقتی که از سیو میاد گوله هام تقریبا خالین و خشاب هایی که قبلا از رو زمین برداشته بودم دیگه نیستن . بره شما این طور نمیشه . من حتی بعضی جاها مجبور میشم فقط با چاغو و دینامیت برم جلو .![]()
بازي ماله همين گروه رو دانلود كردم اينطوري شد . كركش آپديت اين گروه رو هم دانلود كردم همينطوريه . رازور هم همينطوريه . كلا هر چي كرك هست رو ريختم ولي جواب نميدهمشکل کرش هم مربوط به کرک بازی شما هست ... کرک Skidrow رو استفاده کنید .
![]()
دوستان من بعد از نصب رفتم توی بازی و منو به شدت کند پخش میشد.برای همین رفتم تو Option و گرافیک و رزولوشن رو ژایین اوردم(از سه هزار و خرده ای گذاشتم رو 1024 در 768)اما تا esc رو زدم مانیتورم ارور Out of frequency داد.حالا باید چیکار کنم؟صدای بازی میاد اما مانیتور تصویر رو نشون نمیده.
سلام دوستان من یه سوال دارم شما میدونید این بازی برای اجرا چه سیستمی لازم داره؟![]()
سلام من می خواستم ببینم میشه یه جوجری توی گرافیک دست برد!؟من می خوام shadows رو خاموش کنم!!؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)