سلام جواد جان اگه لطف کنی به من بگی چجوری می تونم یه فایلو از ایمیلم دانلود کنم ممنون می شم . روی فایل های اتچ که کلیک می کنم می گه ساپورت نمی کنه یه نرم افزاری مثل دانلود منیجر نیست؟
سلام جواد جان اگه لطف کنی به من بگی چجوری می تونم یه فایلو از ایمیلم دانلود کنم ممنون می شم . روی فایل های اتچ که کلیک می کنم می گه ساپورت نمی کنه یه نرم افزاری مثل دانلود منیجر نیست؟
سلام
مثل اینکه نسخه رسمی بادا 1.2 برای S8500 در نواحی اروپا و آسیای جنوب شرقی موجود شده ( توسط برنامه کیز ، یعنی رسمی)
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aliugd; 09-01-2011 at 17:35.
سلام. اگر ایمیل رو از طریق خود کلاینت ایمیل گوشی تنظیم کرده باشید به راحتی امکان دانلود ضمیمه نامه هم هست اما از طریق مرورگر راستش تست نکردم همین الان دارم تست میکنم...
.
.
.
خب تست کردم! درسته نمیشه دانلود کرد. بهترین راه اینه که شما اکانت ایمیلتون رو تو برنامه ایمیل گوشی تنظیم کنید تا هم دسترسی راحت تری داشته باشید هم بتونید از کلیه قابلیتهاش استفاده کامل ببرید. اینطوری خیلی لذت بخشتره.
من سه تا ایمیلم رو تو یاهو و جیمیل و ویندوز لایو تو گوشیم فعال کردم. با یه دکمه از ایمیل های جدیدم به راحتی با خبر میشم و کلی امکانات دیگه.
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
خوشحالم که حالشو بردی! آی لاو سامسونگ تووو!!!
سلام
سلام رفقا
طبق اعلام یکی از کارکنان شرکت سامسونگ در روسیه، گفته میشه که این گوشی ها به بادا نسخه 1.2 آپدیت میشن(امیدواریم که این اتفاق بیفته)
منبع:
آیا امکان نصب وی ... پی .... ان روی سیستم عامل بادای موجود روی ویو 525 هست؟ آیا براوزر خود گوشی با جی پی آر اس هماهنگه و باهاش به راحتی صفحات رو باز میکنه و فارسی رو ساپورت میکنه؟ بهترین نرم افزار جی پی اس برای این سیستم عامل چیه؟
خیر امکان نصب وی پی... وجود نداره فعلا. معلوم هم نیست که بیاد! براوزر گوشی هماهنگه و مشکلی با فارسی نداره. نرم افزار جی پی اس مخصوص بادا که ایران رو ساپورت کنه وجود نداره و دوستانی که گوشیهای ویو دارن فعلا با نرم افزار جاوای ترک بادی از جی پی اس گوشی استفاده میکنن.
بچه ها چندتا سوال
آیا واسه ویو تم هست تو اینترنت؟
آخه من با تم های روشن بیشتر حال میکنم..
آیا واسه بادا نرم افزاری هست که بتونه اینترفیس گوشی رو عوض کنه ؟ (آیکون ها هم عوض بشه )
حالا بعد از عوض کردن تم یا اینترفیس سرعت گوشی افت نمیکنه؟ آیا بازم به همون روونی کار میکنه؟
آخه این که اگه نشه ظاهر گوشی رو عوض کرد، بعد از مدتی خسته کننده میشه....
تو صفحه اول دیدم آیکون های گوشی مثل اپل شده.. چجوری انجور شده؟؟
ممنون
Last edited by dark fear; 03-02-2011 at 14:31.
سلام
خبر کمی قدیمیه.. ولی دیدم کسی اینجا مطرحش نکرده..
این لینک تماشای ویدئو:
w w w.y o u t u b e .c o m/watch?v=jserUk8bPz8&feature=player_embedded
(برای مستقیم کردن از سایت benderconverte.com استفاده کنید)
فوووووق العادس ویدئو!!
حتما ببینیدش!!!
من یکی که شیفتش شدم..
مقداری از امکانات اضافه شده :
تعویض ویجت در این نسخه به صورت گوشی های اندرویدی شده یعنی با فشردن صفحه نمایش ,منو تعویض ویجت
ظاهر میشه و عملیات تغییر ویجت هم مقداری روان تر و جذاب تر شده
در منو هم به همین شکل با نگه داشتن انگشت در جای خالی میتونید عملیات جابجایی و حذف نرم افرار ها رو انجام بدید
یه نکته نگران کننده ای که در نسخه فعلی وجود داشت این بود که اگر خدایی نکرده دکمه منو گوشی از کار میفتاد دیگه دسترسی به منو امکان پذیر نیود اما در این
نسخه میتوان به صورت رفت و برگشت عمودی بین هوم اسکرین و صفحه منو حرکت کرد که در نوع خودش بی نظیر و بسیار جذاب و دوست داشتنی هست
همچنین تعداد آیکون های حاضر در منو از 3 در 4 به 4 در 5 تغییر کرده
تسک منیجر بسیار قدرتمند شده و بسیار کارآمد و جذاب شده و میشه گفت حتی از نمونه موجود در دیگر سیستم عامل ها بهینه تر شده
گالری عکس ها افکت فوق العاده زیبایی داره!
موزیک پلیر بسیا کارآمدتر و زیبا تر ! (در حین گشت و گذار در منو میشه آهنگ رو عوض کرد و... )
دفترچه تلفن با اینترفیس زیبا و روان و بسیار کامل
اضافه شدن فرمان صوتی!
من که با دیدن این ویدئو و یکم تحقیق، خیلی به بادا امیدوار شدم!!
اولا مثل این که فروش فوق العاده ای داشته!! حتی فروشش از آندروید هم بیشتر بوده (به نسبت زمان)
و این درصورتیه که مدت زیادی فقط یک گوشی این سیستم عامل رو داشته!
بازی هاش هم که واقعا از نظر گرافیکی فوق العاده شدن..
درضمن.. تایید شده که ویو 1 و ویو 2 به بادا2 آپگرید میشن... به نظر من و با توجه به این که سخت افزارش حتی از iphone 4 هم قوی تره (اینو نمیدونستم!!!)
هیچ دلیلی نداره سامسونگ ساپورتشو قطع کنه!!
درکل به نظرم با توجه به پیشرفت فوق العاده ی بادا 1 و 1.2 و همینطور اپن سورس بودن بادا2 آینده ی
بسیار بسیار روشنی درمقابل بادا قرار داره!!
تازه یه مزیتی هم که بادا داره اینه که به راحتی تم براش گیر میاد و ظاهر گوشی رو به راحتی
تغییر میده و از یکنواختی در میاره!
متن بالا رو تقریبا از فروم موبایلستان گرفتم
Last edited by dark fear; 04-02-2011 at 00:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)