تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 66 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

تنظیمات من ایناس
    فقط توی وایت بلنس ، r.offset رو روی 22 گذاشتم و بقیه روی 25 هست .

اونایی که فکر می کنن مود دینامیک ( پویا ) تلوزیون b690 بهترین کیفیت تصویر رو تولید می کنه و مدام در مقایسه ساید با ساید می گن که b690 روی دینامیک بود !!! احتمالا یکبار هم این تلوزیون رو از نزدیک ندیدن چون اگر دیده بودن می دونستن که مود دینامیک کیفیت رنگ جالبی نداره و فقط پرنور و پر کنتراسته .

2. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

6

من کار به نظر کسی ندارم رنگای b690 به آبی میزنه رنگای g10 روی دینامیک اشباعشون از b690 بیشتره جیغترم هست اینو دیگه خودم با چشم خودم دیدم این خانوم !!! یا آقای pmax وقتی این دوتارو بقل هم تو محیط یه جور ندیده نمیتونه نظر بده کدوم چند درصد بهتر از اون یکیه.
    بعضیام هستن که میان آیدی زاپاس درست میکنن الکی میگن ما g10 خریدیم بعدش میان میگن تصویرش فلانه که معلومه آیدی زاپاس کیه!!!!!!!!
    اولا از عكسهايي كه گذاشتي بشدت ممنونم الاخصوص تصوير مالتي پلير modern warfare 2 كه بشدت بم حال داد.

دوما اميدوارم منظورت از ادي زاپاسه خانم pmax من نباشم چون اون موقع من ميشم رامين خانم

سوما مهدي جان يعني alucard منو ميشناسن چون من توي فروم هاي ديگه هم فعاليت دارم پس قضيه ايدي زاپاس منتفيهپس لطفا ديگه به كسي تهمت نزنيد

چهارما بنده نظرمو گفتم كه انعكاس نظر خانوادم بود در كل نظر من هم همسو با شماست و من خودم g10 رو خيلي بيشتر ميپسندم از همه نظر.سرعت پردازش تصاوير fullhd در g10 سريع تر از b690 كه باعث برتري اون در ابجكت هاي سريعه علاوبر اون 600 hz بونشه كه مهم ترين موئلفه براي منه در بازي

پنجما همه موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممکنه این سوال براتون پیش اومده باشه که دریافت کانالهای داخلی بوسیله آنتن هوایی چقدر روی کیفیت تصویر تاثیر داره . می خوام بگم خیلی موثره و با این توضیح که آنتن هوایی ما شاید 70% تنظیم باشه ( چون باهاش کار نداریم هیچوقت ) توجه شما رو به تصاویر زیر جلب می کنم

اولین عکس از شبکه چهار با آنتن هوایی دریافت شده . یکمم دستم لرزید و تصویر مات شد که به بزرگی خودتون ببخشید

تصویر بعد چند ثانیه بعد از همون کانال هست که با ماهواره دریافت شده

تصویر دوم فوتبال امروز هست که با آنتن هوایی دریافت شده

بعدیش همین فوتبال هست با ماهواره

اینجا بود که تازه یادم افتاد تلوزیون چیزی به اسم PIP هم داره و بقیه تصاویر به کمک این تکنولوژی گرفته شده . تصویر سمت چپ با ماهواره دریافت شده و سمت راستی با آنتن هوایی . ممکنه در تصاویر یکم کشیدگی ببینید که این بدلیل تقسیم شدن صفحه به دو نیم توسط PIP بر می گرده

موفق باشید

5. 4 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی pmax جان.
    در مورد سایه راستش شبکه AVA Music که رزولیشن پایینی داره و علاوه بر این فیلم های بی کیفیت هندی هم پخش می کنه منظور دوست ما بوده. چون همیشه اتفاق نمی افته نمیشه عکس گرفت ازش ولی توی تصویر های تاریک مثل شب و اینا و کلوز آپ (یعنی هر2ی این ها با هم) سایه و حالت روح مانند براشون پیش میاد. اگه میشه بشینین یه فیلم هندی روی این شبکه که 2 مشخصات بالا رو داشته باشه ببینین و این موردم ازمایش کنین.می دونم دیدن فیلم هندی شکنجه ای بس ناجوانمردانست ولی اگه این کارو بکنین خیلی ممنون میشم.

در مورد ایدی دوم هم به نظر من این حرف ها درست نیست. ولی ظاهرا ایشون منظورشون کاربر amir.amir1354 بوده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدیران با چک کردن IP هردو می تونن بفهمن درسته این حرف ها یا نه.کلا این حرف ها که زده میشه فقط تاپیک رو منحرف میکنه

7. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دو تا مطلب متوجه شدم

1- فونت تلتکست فارسی شبکه 2 و 3 وقتی خونده میشه منوی تلوزیون شما روی " فارسی " تنظیم شده باشه .
    من قبلا از اینکه از سام بیان و تلوزیون رو آپدیت کنن یادم نیست امتحان کردم یا خیر . اگر کسی مشکلی در این زمینه داره اول منو رو فارسی کنه بعد تلتکست رو امتحان کنه اگر بازهم فونتها خوانا نبود به vip سام سرویس زنگ بزنه

2- توی این عکسهایی که از آنتن هوایی و ماهواره گذاشتم . مودهای هردو سورس یکسان هست - هردو استاندارد - اما تنظیماتشون دقیقا یکسان نیست . الان متوجه شدم که هر سورسی مود و تنظیمات خاص خودش رو داره . من فکر می کردم این تنظیمات کلی و برای همه سورسها هستند

3- whitewolf عزیز ، اگر دوستتون خواست تنظیمات من رو امتحان کنه اول بک لایت رو روی 8 یا 9 بذارید چون ممکنه در وهله اول بخوره توی ذوقش . قبلا توضیح دادم که خودمم اولش با 7 کنار نیومدم . یک قسمتی هم هست به نام flesh tone که در منوی فارسی " رنگ پوست " ترجمه شده ، اگر رنگ پوست بنظرشون تنده می تونن این گزینه رو روی 0 ( نرمال ) یا حتی -1 و ... تنظیم کنند .

4- اون ava music هم رو هم چک می کنم خبرش رو می دم حتما . در مورد آی دی دوم هم چی بگم ؟ من نوشته های اون آقا رو تازه همین الان خوندم . فکر کنم مشکل تنظیم آنتن یا توقع بالاشون باشه چون خود من هم اولین بار g10 رو موقع پخش فوتبال شبکه 3 توی فروشگاه پاناسونیک دیدم و واقعا از کیفیت بدتصویر جا خوردم اما تصاویری که آقای عباس گذاشته اینجوری نیست .

کلا تجربه خودم
    خانواده خاله و عمه و ...
    به من می گه بلافاصله بعد از خرید تلوزیون ( فرقی نمی کنه پلاسما یا ال سی دی ) اولش بشدت توی ذوق خریدار می خوره چون اولا توقع ها از تلوزیونی که چندبرابر تلوزیون قبلی بابتش هزینه شده بالاست . دوما هنوز بلد نیستیم تلوزیون رو درست کالیبره کنیم اما بعد از مدتی که یکم واقعیتها رو پذیرفتیم ( مثلا کیفیت فرستند ها پایینه و کاریشم نمی تونیم بکنیم ) و بناچار تغییراتی ایجاد کردیم ( مثلا کانالهای داخلی رو با ----- گرفتیم ) و دستمون هم روی تنظیمات تلوزیون خوابید ؛ نظرات واقعی تر میشه و درصد رضایت بیشتر
    خود من اون اوائل مشکل زیرنویس و لرزش تصویر و مات بودن تصاویر متحرک رو داشتم . واقعا فاجعه بود اما الان این مشکل ها وجود نداره . خلاصه روی حرف کسی که مثلا 10 روزه یه تلوزیون جدید خریده خیلی نمیشه حساب کرد و باید گذاشت 1-2 ماه بگذره

9. 3 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سلام مجدد

شبکه ava music رو چک کردم . عجب شبکه داغونیه بلحاظ کیفیت !
    اتفاقا داشت یک فیلم هندی پخش می کرد و همون حرکت محو و سایه وار ی که گفتید اطراف شخصیت های فیلم بود . بعد از چند وقت دوباره چک کردم تبلیغات شروع شده بود و اون سایه دیگه وجود نداشت اگرچه کیفیت تصویر همچنان داغون بود و بعد از مدتی دوباره چک کردم که یک فیلم هندی دیگه !! درحال پخش بود ( مثکه فقط فیلم هندی پخش می کنه ) و اندفعه هم کیفیت فیلم کمی بهتر بود ( در داغونیت بهتر بودا والا کیفیت این شبکه واقعا بده ) و هم اون سایه ها خیلی خیلی کم و فقط روی موها و نقاطی که کاملا مشکی بود دیده می شد .

اینجور وقتا قسمت روان حرکت کردنه موشن پلاس رو خاموش کنید اوضاع کمی بهتر میشه البته خودم امتحان نکردم .

این عکس هم از عکسهای فوتبال جا مونده بود( سمت راستی آنتن هوایی و سمت چپی ماهواره هست . نمی دونم چرا اینجا آنتن هوایی انقدر تیره افتاده ! )

این عکس از سریال گاوصندوقه و با آنتن هوایی دریافت شده

بقیه عکسها هم از همین سریاله اما با ماهواره دریافت شده

11. 4 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان لطف کنن (به خصوص آقای terry bogard) که قبلا بهشون اخطار دادم فقط در رابطه با موضوع تاپیک بحث کنن و نظر بدن و در مسائل دیگه از جمله مسائل مدیریتی دخالت نکنن و تحمل عقاید دیگران رو غلط یا درست فن بوی وار یا عادلانه داشته باشن.
    موفق باشید.
    --------------------------------------------------

اما در مورد غیر قابل قیاس بودن دو پنل B690 و G10 در کیفیت تصویر از نظر من:

ظاهرا این واژه "غیر قابل قیاس" برای بعضی سوء تفاهم ایجاد کرده که دلیل اصلیشو در چند خط انتهای پستم توضیح میدم.

من دو پنل رو Side by Side روی همه مدهای پیش فرض کارخانه و کالیبریت پیشنهادی Cnet و چند تا از دوستانم در فروم های دیگه تنظیم کردم متاسفانه یا خوشبختانه یا هرچی !!! دقت رنگ و مشکی B690 زمانی با G10 (علی الخصوص در یک اتاق با نور متعارف) قابل قیاس هست که بک لایت روی 3 قرار بگیره که در این حالت پنل B690 به نظر من و دو دوستی که در اتاق بودن فوق العاده کم نور بود و فقط به درد اتاقهای کاملا تاریک میخورد.
    ولی حالت کالیبره شده پنل G10 به مراتب تصویر POP تری ارائه میداد ضمن اینکه مشکی عمیق همچنان حفظ میشد.

حالا چرا تاکید روی رنگ مشکی میکنم به دلیل اینکه با عمیق شدن رنگ مشکی کنتراست واقعی تصویر بالا میره و پنل زیر نور متعارف اتاق به مراتب تصویر زیباتری داره.
    خیلی از افراد هستن که فریب درخشش پنلهای LCD رو زیر نور مغازه ها میخورن بدون دانستن این مطلب که چون در پنلهای LCD از فیلترهای نوری و بک لایت استفاده میشه در محیطهایی با نور زیاد تصاویر این پنلها فوق العاده براق هست ولی در محیطهای با نور معمول مثل اتاق های حال و پذیرایی این قضیه نه تنها مزیت به حساب نمیاد بلکه باعث سولاریزه شدن رنگها و تمایل بیشتر اونها به رنگهای سرد میشه که این موضوع با تاریکتر شدن اتاق بیشتر هم نمود پیدا میکنه (فضای مطلوب برای بیشتر افرادی که فیلم یا سریال تماشا میکنن) شاید به صورت Stand alone این موضوع به چشم برخی افراد نیاد ولی در کنار یک تلویزیون CRT یا پلاسما این موضوع بلافاصله نمود پیدا میکنه و این حس البته در بیشتر افرادی که بعد از داشتن یک پلاسما یا CRT اولین پنل LCD خودشون رو میخرن هم ممکنه باعث شکایت باشه.
    نور مغازه ها با استفاده از لامپهای هالوژنی و نورافکنها 20 برابر بیشتر از محیط اکثر خانه ها نور داره:

در زیر نور مغازه ها اغلب پنلهای پلاسما (به جز نئو پی دی پی ها) تصاویرشون کدرتر و کم نورتر به نظر میرسه چون نور پیکسلها در پلاسماها توسط خود پیکسل تولید میشه.

اما در محیطهایی با نور متعارف به دلیل استفاده LCD ها از نور بک لایت رنگها سرد تر و کم رمق تر از محیطهای پر نور دیده میشن این یکی از اصلی ترین دلایلی هست که اغلب خریدارهای LCD رو از کیفیت پنلهاشون در منزل ناراضی میکنه و با وجود سورسهای با کیفیت بازهم به این نکته که پنل با چیزی که در ویترین مغازه دیدن فاصله داره اشاره میکنن.

پنل G10 به عنوان یک پلاسما با بهره گیری از تکنولوژی نئو پی دی پی در محیطهای پر نور درخشش بالا و قابل قبولی داره ضمن اینکه چون در این پنلها نور پیکسلها توسط خود پیکسل تولید میشه وقتی زیر نور متعارف قرار بگیره این درخشش چند برابر به چشم میاد به همین دلیل درخشش G10 در نور متعارف در کنار اشباع رنگ فوق العاده این پنل به نظر من بی نظیر هست به خصوص در تصاویر HD در تصاویر SD هم کیفیت تصویر G10 خوب هست هر چند افت محسوسی نسبت به تصاویر HD داره که طبیعی هست ولی بازهم این پنل از بازتولید مشکی عمیق (کمی ضعیفتر از سورس HD) و رنگهای اشباع و کنتراست بالا بهره میبره (البته جایی که ما این دو رو تست کردیم سیستم آنتن مرکزی داشت و کیفیت شبکه های داخلی مطلوب بود)
    زاویه دید پنل B690 خوب هست Color shifting یا تغییر رنگ دیر رخ میداد ولی کنتراست پنل بعد از 35 الی 40 درجه 50 درصد افت میکرد که بیشتر ناشی از کم شدن عمق رنگ مشکی میشد.
    برای اینکه بعضی از دوستان جبهه گیری نکنن یه تعریف از کنتراست میکنم:
    به اختلاف بین تاریکترین مشکی که یک پنل نمایش میده و روشنترین سفید یک پنل کنتراست اون پنل میگن.
    پس با توجه به افت Black level پنل B690 در زاویه 35 الی 40 درجه کنتراست این پنل افت میکنه یعنی وقتی از عمق رنگ مشکی 50 درصد کاسته بشه کنتراست پنل هم 50 درصد کاهش پیدا میکنه پس افت کنتراست با تغییر رنگها متفاوت هست.
    پنل B690ـی که من تست کردم بعد از 35 الی 40 درجه (حدودی) افت عمق رنگ مشکی پیدا میکرد من این موضوع رو با یک عکس نیمه سفید و نمیه مشکی تست کردم تا Auto dimm پنل از کار بیوفته و پردازنده پنل تصویر رو کامپلکس تشخیص بده.
    اما قیاس در کیفیت تصویر:
    ووقتی شما دو پنل هم قیمت دارید و فاکتورهای کیفیت تصویر رو بررسی میکنید مثل:
    بازتولید رنگ مشکی
    کنتراست Interfield
    جزئیات در سایه ها
    اشباع رنگ
    دقت رنگ
    توانایی پنل در وضوح حرکات
    و یک مسئله جانبی دیگه ای مثل زاویه دید و در همه این موارد پنل G10 بهتر از B690 باشه نمیدونم چه اصطلاحی به کار میبرین!! ضمن اینکه من از درصد و عدد استفاده نکردم.

اما در کل همه این موارد به اون معنی نیست که مثلا پنل G10 قیافه همه آدمای روی کره زمینو شبیه آلن دلون و سوفیا لورن نشون میده ولی B690 شکل میمون!

دقیقا مثل اینکه شما بگید BMW640 با زانتیا قابل مقایسه نیست من بیام بگم خوب صفر تا صد این دوتا همش دو سه ثانیه با هم فرق میکنه! یا جفتشون که بالاخره راه میرن دیگه یا اینکه هر جفتشون سواری راحتی دارن حالا اگه فرقیم باشه از سرعت 160 کیلومتر بر ساعت به بالا معلوم میشه و ...
    و بعدش بیام بگم چون شما گفتی BMW640 با زانتیا قابل مقایسه نیست به نظر فن بویی و چپ و راست تلویحا تو پستهام بگم که شما بیسوادینو و دروغ گو هستینو و دنیارو بزام روی سرم و توقع داشته باشم همه بشینن و نگاهم کنن و بگن فقط حرف تو درسته ...
    به نظر میاد از هر منظری به این قضیه نگاه بشه توقع نا به جایی هست.
    بعضی از دوستان هم هستن که میگن کاربر X(منظور کاربر خاص نیست دارم روی صورت مسئله تاکید میکنم) خانوم هست و .... به ظاهر اینطور که داره پیش میره من فکر کنم نهادهای حقوق بشری باید یه فکری به حال آقایون بکنن چون برتری نژادی داره از اون طرف اتفاق میوفته توصیه من این هست که بهتره این دوستان بیشتر به فکر برابری جنسیتی باشن تا ایجاد مصونیت برای جنسیت خاص من نمیدونم تا به الان مگر کسی کاری به جنسیت افراد در این انجمن داشته که بخوایم از این نظر برای کسی مصونیت قائل بشیم !؟

دوستانی هم هستن که فکر میکنن همه مردم ایران قبل از خریدشون میان تو این انجمن یا احیانا دروازه ورود محصولات الکتریکی به ایران از این تاپیک میگذره شما مطمئن باشید روزانه ده ها هزار نفر هستن که وقتی وارد مغازه ها میشن به دلیل سود و طمع فروشنده ها به حد کافی در معرض اطلاعات غلط و خنده دار قرار میگیرن پس سعی کنید این حداقل یک روزنه کوچیک رو برای بعضی دیگه مسدود نکنید و نظر خودتون رو وقتی اطلاعات کافی در موردی ندارید بالاترین نظر ندونین و دیگران رو محکوم نکنید.

موفق باشید.
    Last edited by *Alucard*; 19-12-2009 at 06:25.

13. 17 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

باسلام خدمت َAlucard
    ضمن تشكر از مطلب آموزنده و مثل هميشه دقيق شما، لطفاً در مورد «حالت كاليبره شدن پنل G10 » كه به آن اشاره كرديد توضيح دهيد. چطور اين پنل كاليبره مي شود؟ به نظر شما بهترين تنظيمات پنل G10 براي اتاق با نور متعارف چيه؟

15. این کاربر از alireza1974 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

نتیجه گیری براساس یک عکس انتزاعی و اغراق آمیز !
    کسانی که به فروشگاههای تلوزیون سر زده اند می دونن g10 زیر نور فروشگاه اونقدر بی رنگ و رو دیده نمیشه
    و هرکس lcd سری 5 سامسونگ با کنتراست پایین رو داره می دونه که توی خونه هیچوقت تصویر در این حد بی حال نیست ! چه برسه به سری 6 و b690 !

فارغ از مسائل جنسیتی اتفاقا من هم موافقم که این روزنه ای که جهت کسب اطلاعات برای یوزرهای عادی مثل خودم باز شده رو با عکسهای عجیب و غریب که معلوم نیست برچه اساس ساخته شده اند ، مسدود نکنیم .

همه می دونن که lcd ها اگر قرار بود توی خونه حتی نصف عکس بالا بی رنگ و رو باشند اصلا فروش نمی رفتند و خدا روشکر دهها نفر توی این سایت lcd دارند و می تونن شهادت بدن که آیا واقعا در نور خونه تصاویرشون بی رنگ می شه !!!
    من تصویر امیرمحمد و شبکه خبر و ... ! رو گذاشتم که مردم هفته ای 2-3 بار می بیننشون می تونن قضاوت کنن نه یک تصویر گرافیکی بر پایه مطلبی که وجود نداره یا لااقل برای نسل جدید lcd صادق نیست .

g10 رنگها رو بهتر تولید می کنه من خودمم اینو قبلا گفتم ( البته این تفاوت عجیب و غریب و غیرقابل قیاس نیست )
    اما اگر بخواید بفرمایید تصویر lcd توی خونه بی رنگ و رو میشه ! اونوقت خواننده ها ممکنه یک نگاهی به lcd خودشون بکنند و همون نتیجه ای که من گرفتم رو بگیرن ...

17. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

دوستان لطف کنن (به خصوص آقای terry bogard) که قبلا بهشون اخطار دادم فقط در رابطه با موضوع تاپیک بحث کنن و نظر بدن و در مسائل دیگه از جمله مسائل مدیریتی دخالت نکنن و تحمل عقاید دیگران رو غلط یا درست فن بوی وار یا عادلانه داشته باشن.
    موفق باشید.
    --------------------------------------------------

اما در مورد غیر قابل قیاس بودن دو پنل B690 و G10 در کیفیت تصویر از نظر من:

ظاهرا این واژه "غیر قابل قیاس" برای بعضی سوء تفاهم ایجاد کرده که دلیل اصلیشو در چند خط انتهای پستم توضیح میدم.

من دو پنل رو Side by Side روی همه مدهای پیش فرض کارخانه و کالیبریت پیشنهادی Cnet و چند تا از دوستانم در فروم های دیگه تنظیم کردم متاسفانه یا خوشبختانه یا هرچی !!! دقت رنگ و مشکی B690 زمانی با G10 (علی الخصوص در یک اتاق با نور متعارف) قابل قیاس هست که بک لایت روی 3 قرار بگیره که در این حالت پنل B690 به نظر من و دو دوستی که در اتاق بودن فوق العاده کم نور بود و فقط به درد اتاقهای کاملا تاریک میخورد.
    ولی حالت کالیبره شده پنل G10 به مراتب تصویر POP تری ارائه میداد ضمن اینکه مشکی عمیق همچنان حفظ میشد.

حالا چرا تاکید روی رنگ مشکی میکنم به دلیل اینکه با عمیق شدن رنگ مشکی کنتراست واقعی تصویر بالا میره و پنل زیر نور متعارف اتاق به مراتب تصویر زیباتری داره.
    خیلی از افراد هستن که فریب درخشش پنلهای LCD رو زیر نور مغازه ها میخورن بدون دانستن این مطلب که چون در پنلهای LCD از فیلترهای نوری و بک لایت استفاده میشه در محیطهایی با نور زیاد تصاویر این پنلها فوق العاده براق هست ولی در محیطهای با نور معمول مثل اتاق های حال و پذیرایی این قضیه نه تنها مزیت به حساب نمیاد بلکه باعث سولاریزه شدن رنگها و تمایل بیشتر اونها به رنگهای سرد میشه که این موضوع با تاریکتر شدن اتاق بیشتر هم نمود پیدا میکنه (فضای مطلوب برای بیشتر افرادی که فیلم یا سریال تماشا میکنن) شاید به صورت Stand alone این موضوع به چشم برخی افراد نیاد ولی در کنار یک تلویزیون CRT یا پلاسما این موضوع بلافاصله نمود پیدا میکنه و این حس البته در بیشتر افرادی که بعد از داشتن یک پلاسما یا CRT اولین پنل LCD خودشون رو میخرن هم ممکنه باعث شکایت باشه.
    نور مغازه ها با استفاده از لامپهای هالوژنی و نورافکنها 20 برابر بیشتر از محیط اکثر خانه ها نور داره:

در زیر نور مغازه ها اغلب پنلهای پلاسما (به جز نئو پی دی پی ها) تصاویرشون کدرتر و کم نورتر به نظر میرسه چون نور پیکسلها در پلاسماها توسط خود پیکسل تولید میشه.

اما در محیطهایی با نور متعارف به دلیل استفاده LCD ها از نور بک لایت رنگها سرد تر و کم رمق تر از محیطهای پر نور دیده میشن این یکی از اصلی ترین دلایلی هست که اغلب خریدارهای LCD رو از کیفیت پنلهاشون در منزل ناراضی میکنه و با وجود سورسهای با کیفیت بازهم به این نکته که پنل با چیزی که در ویترین مغازه دیدن فاصله داره اشاره میکنن.

پنل G10 به عنوان یک پلاسما با بهره گیری از تکنولوژی نئو پی دی پی در محیطهای پر نور درخشش بالا و قابل قبولی داره ضمن اینکه چون در این پنلها نور پیکسلها توسط خود پیکسل تولید میشه وقتی زیر نور متعارف قرار بگیره این درخشش چند برابر به چشم میاد به همین دلیل درخشش G10 در نور متعارف در کنار اشباع رنگ فوق العاده این پنل به نظر من بی نظیر هست به خصوص در تصاویر HD در تصاویر SD هم کیفیت تصویر G10 خوب هست هر چند افت محسوسی نسبت به تصاویر HD داره که طبیعی هست ولی بازهم این پنل از بازتولید مشکی عمیق (کمی ضعیفتر از سورس HD) و رنگهای اشباع و کنتراست بالا بهره میبره (البته جایی که ما این دو رو تست کردیم سیستم آنتن مرکزی داشت و کیفیت شبکه های داخلی مطلوب بود)
    زاویه دید پنل B690 خوب هست Color shifting یا تغییر رنگ دیر رخ میداد ولی کنتراست پنل بعد از 35 الی 40 درجه 50 درصد افت میکرد که بیشتر ناشی از کم شدن عمق رنگ مشکی میشد.
    برای اینکه بعضی از دوستان جبهه گیری نکنن یه تعریف از کنتراست میکنم:
    به اختلاف بین تاریکترین مشکی که یک پنل نمایش میده و روشنترین سفید یک پنل کنتراست اون پنل میگن.
    پس با توجه به افت Black level پنل B690 در زاویه 35 الی 40 درجه کنتراست این پنل افت میکنه یعنی وقتی از عمق رنگ مشکی 50 درصد کاسته بشه کنتراست پنل هم 50 درصد کاهش پیدا میکنه پس افت کنتراست با تغییر رنگها متفاوت هست.
    پنل B690ـی که من تست کردم بعد از 35 الی 40 درجه (حدودی) افت عمق رنگ مشکی پیدا میکرد من این موضوع رو با یک عکس نیمه سفید و نمیه مشکی تست کردم تا Auto dimm پنل از کار بیوفته و پردازنده پنل تصویر رو کامپلکس تشخیص بده.
    اما قیاس در کیفیت تصویر:
    ووقتی شما دو پنل هم قیمت دارید و فاکتورهای کیفیت تصویر رو بررسی میکنید مثل:
    بازتولید رنگ مشکی
    کنتراست Interfield
    جزئیات در سایه ها
    اشباع رنگ
    دقت رنگ
    توانایی پنل در وضوح حرکات
    و یک مسئله جانبی دیگه ای مثل زاویه دید و در همه این موارد پنل G10 بهتر از B690 باشه نمیدونم چه اصطلاحی به کار میبرین!! ضمن اینکه من از درصد و عدد استفاده نکردم.

اما در کل همه این موارد به اون معنی نیست که مثلا پنل G10 قیافه همه آدمای روی کره زمینو شبیه آلن دلون و سوفیا لورن نشون میده ولی B690 شکل میمون!

دقیقا مثل اینکه شما بگید BMW640 با زانتیا قابل مقایسه نیست من بیام بگم خوب صفر تا صد این دوتا همش دو سه ثانیه با هم فرق میکنه! یا جفتشون که بالاخره راه میرن دیگه یا اینکه هر جفتشون سواری راحتی دارن حالا اگه فرقیم باشه از سرعت 160 کیلومتر بر ساعت به بالا معلوم میشه و ...
    و بعدش بیام بگم چون شما گفتی BMW640 با زانتیا قابل مقایسه نیست به نظر فن بویی و چپ و راست تلویحا تو پستهام بگم که شما بیسوادینو و دروغ گو هستینو و دنیارو بزام روی سرم و توقع داشته باشم همه بشینن و نگاهم کنن و بگن فقط حرف تو درسته ...
    به نظر میاد از هر منظری به این قضیه نگاه بشه توقع نا به جایی هست.
    بعضی از دوستان هم هستن که میگن کاربر X(منظور کاربر خاص نیست دارم روی صورت مسئله تاکید میکنم) خانوم هست و .... به ظاهر اینطور که داره پیش میره من فکر کنم نهادهای حقوق بشری باید یه فکری به حال آقایون بکنن چون برتری نژادی داره از اون طرف اتفاق میوفته توصیه من این هست که بهتره این دوستان بیشتر به فکر برابری جنسیتی باشن تا ایجاد مصونیت برای جنسیت خاص من نمیدونم تا به الان مگر کسی کاری به جنسیت افراد در این انجمن داشته که بخوایم از این نظر برای کسی مصونیت قائل بشیم !؟

دوستانی هم هستن که فکر میکنن همه مردم ایران قبل از خریدشون میان تو این انجمن یا احیانا دروازه ورود محصولات الکتریکی به ایران از این تاپیک میگذره شما مطمئن باشید روزانه ده ها هزار نفر هستن که وقتی وارد مغازه ها میشن به دلیل سود و طمع فروشنده ها به حد کافی در معرض اطلاعات غلط و خنده دار قرار میگیرن پس سعی کنید این حداقل یک روزنه کوچیک رو برای بعضی دیگه مسدود نکنید و نظر خودتون رو وقتی اطلاعات کافی در موردی ندارید بالاترین نظر ندونین و دیگران رو محکوم نکنید.

موفق باشید.
    مرسی مهدی

اینطور که مملوس بود واس من می دیدم بین عموم, مهم ترین اصل برای خرید تلویزیون های صفحه تخت بین خریداران ایرانی ,تصویر براق هست . و هر تلویزیونی که تصویر براق تری داشته باشه به قول معروف ایول بالاتری داره و مساویس با کیفیت بالاتر !!! یکی از دلایل پرفروش بودن lcd ها نسبت به پلاسما همین مسئله هست(البته تا قبل ار عرضه شدن پنل های neopdp)

البته همونطور که خودتم می دونی به دلیل اینکه پلاسما پنل ها هر پیکسل نور خودش رو تامین میکنه,تو تصاویر با برایتنس بالا جزییات از بین نمیره,بر خلاف lcd و بک لایت ال ای دی ها که با بالا بودن برایتنس کلی از جزییات از بین میره,دلیلش هم مشخصه lcd ها برای تامین نورشون از بک لایت ccfl یا led استفاده می کنند و هر پیکسل مانند پلاسما نمی تونه نور خودش رو تامین کنه .

برای درک بهتر دوستان از این موضوع عکسی گرفتم از پنل مانیتور لپ تاپم

پنل مانیتور ساخت مشترک فیلیپس و سامسونگ هستش با بک لایت LED از نوع آرایش Edge Lit ,برایتنس این پنل هم 71 لامبرت هست.

برایتنس در آخرین حد ممکن

برایتنس در 50 درصد

به نظر من 690 پنل خیلی خوبی هست واس یک lcd و جهش های زیادی داشته واس یک ال سی دی, ولی عمدتا همون مشکلات و ضعف های تکنولوژِی lcd در این پنل مانند دیگر پنل های این تکنولوژی مشهود هست.

مشکلاتی از قبیل زاویه دید , پاسخ گویی کند پیکسل ها و... از این سری مشکلات هستن , که پلاسما پنل ها علاوه بر مزیت های بسیاری که دارن مشکلات این چنینی رو هم ندارن .
    Last edited by Ami R 940; 19-12-2009 at 11:27.

19. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •