تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 253 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان ،من بین Diamond2 و این گوشی مردد هستم، چند تا سوال راجع به این گوشی داشتم :

1- آیا این گوشی پردازنده مستقل گرافیکی داره یا مثل Omnia از قدرت سی پی یو استفاده می کنه.

2- اینکه مزیت diamond2 نسبت به این گوشی اگر اشتباه نکنم فقط در رزولیشین و دوربین هست ، پس چرا خیلیا diamond2 رو بهتر از این گوشی معرفی می کنند ، درحالی که پردازنده قویتر ،باطری قویتر و قیمت کمتر مزیت B7300 هست.

3- آیا قیمت HD Mini در این حدود خواهد بود و ارزش صبر کردن داره یا نه؟

خیلی ممنون.

1- مطمئن نیستم ولی وین 6.5 پردازنده مستقل گرافیکی نیازی نداره با این پردازنده ... یعنی بازی وجود نداره که این پردازنده نتونه اجرا کنه .. از لحاظ گرافیکی هم خوبه حالا شما پردازنده گرافیکی هم که داشته باشه فکر نمیکنم کاربرد زیادی داشته باشه که بخوایم روش مانور بدیم

2-خوب دایموند 2 رو باید باهاش مقایسه درست کرد ... و علمی به یه نتیجه رسید ... که با حرف زدن بقیه نه این گوشی نه دایموند بد میشه و نه ضعیف یا قوی

3-بالای 400 تا 450 خواهد بود

اگه یکی از دوستان فرق تاچ فلو و تاچ ویز رو توضیح بده ممنون میشم و همچنین در مورد DLNA ( که ظاهرا مربوط به WLAN میشه)

تاچ فلو به پوسته HTC میگن که محیط ویندوز رو عوض میکنه و شما با اینترفیس TOUCH FLO در گوشیهای hTC کار میکنید

تاچ ویز هم به پوسته سامسونگ میگن که به همین منوال هستش .. حالا یه عده از تاچ فلو خوششون میاد یه عده از تاچ ویز که البته باید به نسخه بندیها هم دقت کرد ...

دوستان دیگه باز شاید بهتر بتونن توضیح بدن از همکاریشون سپاسگذارم

2. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

1- مطمئن نیستم ولی وین 6.5 پردازنده مستقل گرافیکی نیازی نداره با این پردازنده ... یعنی بازی وجود نداره که این پردازنده نتونه اجرا کنه .. از لحاظ گرافیکی هم خوبه حالا شما پردازنده گرافیکی هم که داشته باشه فکر نمیکنم کاربرد زیادی داشته باشه که بخوایم روش مانور بدیم

2-خوب دایموند 2 رو باید باهاش مقایسه درست کرد ... و علمی به یه نتیجه رسید ... که با حرف زدن بقیه نه این گوشی نه دایموند بد میشه و نه ضعیف یا قوی

3-بالای 400 تا 450 خواهد بود
    1- دوست عزیز ممنون از جوابتون ، ولی این گوشی ، پردازنده گرافیکی یا داره یا نداره، من نپرسیدم که به درد می خوره یا نمی خوره. شما یه جورایی صورت مساله رو پاک می کنید.

2- خوب منم می خوام به نتیجه علمی برسم که اگه نرسم مجبورم به حرف بقیه گوش بدم.

3- پس ارزش صبر کردن داره.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1- دوست عزیز ممنون از جوابتون ، ولی این گوشی ، پردازنده گرافیکی یا داره یا نداره، من نپرسیدم که به درد می خوره یا نمی خوره. شما یه جورایی صورت مساله رو پاک می کنید.

2- خوب منم می خوام به نتیجه علمی برسم که اگه نرسم مجبورم به حرف بقیه گوش بدم.

3- پس ارزش صبر کردن داره.

مگه میشه پردازنده گرافیکی نداشته باشه ؟! اما مستقل خیر فکر نمیکنم داشته باشه حداقل تا حالا چنین چیزی رو ندیدم ...
    پردازنده ای که در B7300 بکار گرفته شده از OpenGL 1.1/2.0 پشتيبانی میکنه و توانايی پردازش 4M Triangle/Second را داره که البته i8000 هم از این پردازنده استفاده میکنه منتها از یک شتاب دهنده گرافیکی مستقل هم بهره میبره

2- بابت این مساله یه تاپیک جدا بزنید یا تو بخش مشاوره مطرح کنید .. که دوستانی که دایموند 2 هم دارن باشند تا خدایی نکرده در غیاب اونها حرفی زده نشده باشه ..

3- شما پرسیدید به این قیمت هست ! بنده حداقل قیمت رو ملاک گرفتم با توجه به قیمت گوشیهای دیگه .. شاید بیشتر باشه نمیدونم ولی زیر 400 تا 450 نخواهد بود
    Last edited by pulp_152; 04-04-2010 at 17:49.

5. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من یک سوالی که برام پیش آمده این هست که آیا تما برنامه هایی که در ویندوز موبایل 6.5 می یاد یکی هست یا اینکه برنامه هایی که روی مثلا htc touch2 نصب میشه در samsung omnia lite نمی یاد؟ در ضمن آیا کسی دیکشنری انگلیسی به انگلیسی کرک شده برای این گوشی سراغ داره؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

بله عثمان جان مشکل کاملا حل شده است. قضیه از این قرار است که در Resco کل SMS هر اندازه هم که بلند و طولانی باشد در یک باکس مثل حباب حالت اصلی نشان داده می شود و هیچ موردی وجود ندارد. ورژن Resco هم 2.02 است.

در ضمن نفهمیدم به چه علت برای نصب یک برنامه ساده مثل Resco Contact Manager باید هارد ریست کنید؟
    با تشکر
    ئه
    آرش جان دستت درد نکنه واقعا حال دادی

هارد ریست رو برای این گفتم که از همون فارسی سازی که گذاشتی استفاده کنم
    البته یه راهی هم به نظرم رسید اینکه بیام قبل از هارد ریست رسکو رو نصب کنم اگه مشکل حل شد که هیچ اگه نشد مجبورم هارد ریست کنم

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

اگه یکی از دوستان فرق تاچ فلو و تاچ ویز رو توضیح بده ممنون میشم و همچنین در مورد DLNA ( که ظاهرا مربوط به WLAN میشه)
    سلام
    خوب درمورد تاچ فلو و تاچ ویز که دوستان توضیح دادن ولی درمورد DLNA باید بگم که مربوط میشه به تلویزیون های lcd و led نسل 6 و 7 به بالا که از این سیستم برای انتقال اطلاعات با tv استفاده میشه درواقع شما هر دستگاهی که از این سیستم استفاده میکنه رو میتونید اطلاعاتش رو بر روی مانیتورتون ببینید مثلا میتونید با دوربینتون بدون اتصال کابل فیلم ها و عکس هاتونو ببینید و ...

9. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

در رابطه با پست 320 یه سوال برام پیش اومد...........

آیا Today Screen تاچ فلو برای امنیا لایت هست؟...........یا مثلا در برنامه SPB?...........

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان . من بار اولم که از ویندوز موبایل استفاده می کنم میشه بگید چطور یه نرم افزار روی باید روی این گوشی نصب کرد دیگه ببخشید اگه سوال مبتدیانه ای کردم ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام دوستان . من بار اولم که از ویندوز موبایل استفاده می کنم میشه بگید چطور یه نرم افزار روی باید روی این گوشی نصب کرد دیگه ببخشید اگه سوال مبتدیانه ای کردم ؟
    با سلام
    اگه فرمت برنامه cab بود کپی کن به گوشی و برو روش و نصبش کن
    اگه exe بود باید توسط کامپیوتر نصب کنی

13. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پی نوشت:

htc hd mini رو با cpu 1 گیگا هرتز snap dragon به یاد داشتم که باعث شد قیمت بالاتری رو ملاک قرار بدم ...

شرمنده دوست عزیز این گوشی نهایت 400 تا 450 خواهد بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •