تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 71 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 706

نام تاپيک: نتایج نهایی کنکور 88

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام من قبول شدم ولی شیرازم.ازدم ÷تروشیمی شیراز اوردم.کدومشو برم؟

در مورد دانشگاه هم بگید.ممنون
    کدوم دانشگاه سپاهان یا شیخ بهایی ؟؟؟چه رشته ای؟؟
    در مورد دانشگاه سپاهان من راضیم همش در حال پیشرفتن یه ساختمون جدید ساختن این ترم میریم اونجا .دوست دارن همیشه پیشرفت کنن و این یه نکته بسیار خوب و مثبتیه.جمعیت دانشجوها تقریبا 1200 نفریم.خوابگاهم میدن و پولش با خودت ولی تقریبا زیر نظر دانشگاهست.در مجموع مثبت ارزیابیش میکنم.اگه هم شیخ بهایی قبول شدی خوب دیگه خیلی عالیه.یکی از بهترین دانشگاههای غیرانتفایی کشور هست و از لحاظ علمی درجه ی بالایی رو داره.
    دیگه نظر خودته یه دودوتا چهار تا بکن بازار کارو هم در نظر بگیر هر کدومو خواستی برو.

2. این کاربر از shahriar_sh_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام . من با تبه 9000 منطقه 2 ، شیمی کاربردی دانشگاه قم شبانه قبول شدم ! انتخاب صدمم بود !
    در صورتی که تمام مهندسی هایی که امکان قبولی داشت رو زدم . هم روزانه و هم شبانه . حالا هم بعضی ها رو می بینم که با رتبه های نزدیک من ، چه بهتر و چه بدتر از من خیلی بهتر قبول شدن . یعنی من حتی شهر خودم مهندسی شبانه نیاوردم !
    حالا میگید چی کار کنم ؟!!!! دارم سکته می کنم !
    سلام

مطمئنا انتخاب رشته ات خوبی نکردی ؟

البته من هنوز هم 4 ساله که متوجه نشدم این سازمان سنجش چه طوری انتخاب می کنه .

بر اساس اولویت ها کارنامه ها را برسی می کنه یا اینکه بر اساس رتبه .

اما اون طور که خودش میگه بر اساس رتبه انتخاب می کنه . اما این طور که من تا حالا دیدم و از رشته ای که شما قبول شدید هم می شه فهمید بر اساس اولویت این کار را میکنه .

ممطمئنا این طوری که مشخصه شما انتخاب رشته ات خوب نبوده . یعنی رشته هایی که انتخاب کردی الویت خوبی نداشتند و ظرفیت اون رشته ها پر شده .

در ضمن با رتبه ای که شما اوردین مهندسی روزانه که فکر نمیکنم شما قبول بشید . چون منطقه 2 برای رشته های مهندسی رتبه های زیر 6 هزار میخواد . البته به جز بعضی مهندسی ها مثل کشاورزی .

اما شبانه میتونستید بعضی از مهندسی ها را به قبول بشید . که اون هم بستگی به انتخاب رشته ات داره .

متاسفم اون چیزی که میخواستید نشد .

حتما انتخاب رشته خوبی نداشتی . چون رشته شیمی کاربردی به قول خودتون انتخاب 1000 شما بوده . یعنی چیزی نمونده بود که شما هیچی قبول نشدید .

یا انیکه موقع وارد کردن کد رشته ها اشتباهی توی همون الویت های اول این کد را اشتباهی وارد کردی .

4. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

برای دانشگاه های خارج کشور، ارزش مدرک لیسانس دانشگاه آزاد و غیر انتفائی و دولتی یکیه؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

برای دانشگاه های خارج کشور، ارزش مدرک لیسانس دانشگاه آزاد و غیر انتفائی و دولتی یکیه؟
    والا تا جایی که من شنیدم اصلا مدرک دانشگاه های ما توی هیچ کدوم از دانشگاه های خارج از کشور ارزش نداره .

دانشگاه های معتبر خارج فقط مدرک دانشگاه هایی را قبول دارن که با اونها همکاری دارند .

مثلا اکثر دانشگاه های معتبر و طراز اول دنیا توی ایران دانشگاه صنعتی شریف را به عنوان دانشگاه بین المللی می شناسن .

همین طوری هم چند وقت پیش خیلی از شرکتها مدرک دانشگاه ازاد را قبول نداشتند که البته جاسبی گفت با اونها برخورد شده .

حالا چه برسه به خارج از کشور

من یکی از دوستام توی یکی از کشورهای همسایه هستش . قصد داشت برای ادامه تحصیل بیاد و ایران تحصیل کنه . اما نیومد . چون میگفت مدرک دانشگاه های ایران و افغانستان و پاکستان و غیره .... به دلیل تحریم بودن توی هیچ کشوری ارزش نداره . به خاطر همین رفت ترکیه ادامه تحصیل داد .

7. 5 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من این موضوع رو که میخوام بگم یه جا دیگه هم زدم اینجا هم میگم چون اینجا بازدید کننده بیشتر داره تا دوستان اینو مطالعه کنند،

[color="RoyalBlue"][size="2"]من میخوام تجربه شخصیم رو بگم،که خودم این مورد رو تست کردم دوستان اطرافم رو هم دیدم که میگفتن یه سال وا میستم:

بچه هایی که میگن امسال که نشد ، غیر انتفایی چیه ولش کن بابا ، یه سال وا میستم حواسشون هست که 1 سال از عمرشون تلف میشه؟!!!
    واقعآ تا حالا فکر کردین چه قدر طول میکشه تا کنکور بعدی بیاد؟اگه غیر از روزانه شبانه هر چی قبول شدین برین مثل من که یک سال موندم وا نستین که بدبخت میشین؟!!!عمرتون میگذره ، نظام وظیفه بهتون گیر میده ، فامیلا میگن اوه فلان کس درسش خوب بودا چرا پشت کنکوری شد؟!!!حالا کل این 1 سال رو استرس دارین اگه قبول نشم،اگه رتبم از پارسال بهتر نشه اگه زیر 10 نیارم وااااااییی فامیل چی میگن؟!!!دوستام که رفتن دانشگاه ثبت نام کردن چی؟؟!!! نمیگن 1 سال واستادم بی خود؟!!!
    من میگم:
    اگه غیر انتفایی قبول شدید برید میتونید همزمان کنکور هم بدید اگه قبولیدید که مبارک باشه میتونید درسهای مشترک رو که بالای 14 گرفتین انتقال بدین.

هر کدوم از دوستام که میگن ولش غیر انتفایی چیه ؟!! کاردانی پنچرگیری چرق قطار چیه ولش کن ، تکنولوژی آبیاری گیاهان دریایی چیه ولش بابا ،یمونم یه سال دیگه ، من بهشون میگم کار خیلی اشتباهی میکنید.خیلی کم پیدا میشن که رتبه کنکور دومشون معجزه کنه مثلآ رتبه امسال کسی که 29000 مشکله که زیر 4000 بیاره؟!!! حتمآ دلیل داشته که این رتبه 29000 رو آورده ، میگی : نه من درسای دیگم نذاشت،مگه اون درسا جز کنکور نبودن؟!! میگی : نه من کم خوندم حوصله خوندن رو نداشتم پارسال ، امسال میخوام بترکونم تک بیارم ، نه اگه میتونستی همون سال میخوندی.
    در ضمن همه چیز بستگی به خوندن ما نداره ، بستگی به معلم های دوران دبیرستان وپیش هم داره ، مثلا واسه یه نفر که منطقه 3 یا 2 هست سخته که بگه من امسال رتبه بی نهایت بهتر میارم. واقعآ سخته مشکله ، دشواره...چون درسها رو به صورت مفهومی نخونده که؟!!!

خلاصه بیشتر مشاورا اگه ازشون بپرسی که من برم یا بمونم واسه سال بعد نظر منو دا
    دوستان حقیقت داره ساله دومی ها بگن تو رو خدااااااا(نمی خواستم بحثو عوض کنم ببخشید این اقا باعث شد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من اینو از سایت سنجش کپی کردم
    تبصره2- معدل كتبي امتحانات نهايي سال سوم متوسطه نظام جديد آموزش متوسطه ديپلمه هاي نظام جديد سال‌هاي 1384، 1385، 1386 و يا 1387 كه امتحانات نهايي سال سوم متوسطه و ديپلم آنان به صورت سراسري برگزار شده در گزينش نهايي 15 درصد نمره كل نهايي اعمال گرديده است. لذا داوطلبان مذكور ضرورت دارد كه هنگام ثبت‌نام گواهي معدل كتبي ديپلم خود را ارائه نمايند.
    می بینید نوشته گزینش نهایی !!!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دوستان حقیقت داره ساله دومی ها بگن تو رو خدااااااا(نمی خواستم بحثو عوض کنم ببخشید این اقا باعث شد)
    دوست عزیز چرا جا میزنی ...

درسته سختیهاش کم نیست ولی اگه آدم پشتکار داشته باشه مطمئنا میتونه از پسش بربیاد...

کسایی که سال دوم نتیجه بهتر گرفتن کم نیستن ... یکی از فامیلای خودمون چندسال پیش سال اول رتبش 15000 و اینا شد ولی سال دوم خوند حدود 1500 شد (تجربی)

پس همه چیز به خود آدم برمیگرده ...

11. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

می بینید نوشته گزینش نهایی !!!
    خب به چه درد میخوره
    وقتی من رفتم مشهد دیگه میخوام 100 سال سیا معدل تاثیر نداشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

شدیدا حقیقت داره.

14. این کاربر از shahriar_sh_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

دوست عزیز چرا جا میزنی ...

درسته سختیهاش کم نیست ولی اگه آدم پشتکار داشته باشه مطمئنا میتونه از پسش بربیاد...

کسایی که سال دوم نتیجه بهتر گرفتن کم نیستن ... یکی از فامیلای خودمون چندسال پیش سال اول رتبش 15000 و اینا شد ولی سال دوم خوند حدود 1500 شد (تجربی)

پس همه چیز به خود آدم برمیگرده ...
    تایید میشه
    آدم باید اراده داشته باشه
    منم یکیو میشناسم سال اول 2000 شده ولی نرفته دانشگاه(خدا بده عقل)
    سال دوم شرکت کرده رتبش شده 76 ....آدم اگه ایمان داشته باشه به خودش 100% قبول میشه خیلی هم بهتر از سال اول

16. 6 کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •