عکس روبیکتون رو اینجا بزارید
بقیه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس روبیکتون رو اینجا بزارید
بقیه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من امروز رفتم با اعتماد به نفس در حد "مسی" توی مسابقات ثبت نام کردم.
مسابقات با یک روز تاخیر همین جمعه برگزار میشه که خیلی خوبه. هزینه اش هم سه تومن بود.
هر چی هم در مورد قوانین مسابقات پرسیدم گفت همون روز مسابقات میگیم. فکر کنم می خوان سورپریزمون کنن
حالا میریم ببینیم چی میشه. هر کی هم ثبت نام کرد بیاد اینجا بگه تا هم دیگه رو پیدا کنیم.
اگه شد دوربین می برم مسابقات رو ضبط میکنم.
اینم سایت مسابقات:
البته چیز بدردبخوری توش نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mr6768 منم تو ساری زندگی میکنم ولی با کلی گشتن یه روبیک نسبتاً خوب با قیمت خوب پیدا کردم . خوب می چرخه خیلی نرمه ولی گاهی صفحه هاش به هم گیر میکنه .
ادرس مغازه هم : دانشمند کوچولو (بین دروازه بابل و میدون شهرداری . به دروازه بابل نزدیک تره تا شهرداری)
قیمتش هم 3000 تومنه تازه بازی های فکری دیگه هم داره![]()
من دوتا روبیک دارم یدونه معمولیه 3000 خریدم یه دونه دیگرو (dian sheng 6500 ) البته با هزینه پست 9000 واسم اب خورد. dian sheng هم اونجوری که فکر می کردم نمی چرخه گاهی اوقات صفحه های روبیک به هم گیر میکنه .
اینم عکسش :
![]()
نامردیه چرا تو تهران مسابقه نیستراستی اینم عکس روبیک با اون چپیه رکرد 38 دارم
بقه اشون جز راستیه از همون اول آشغال بودن اون راستیه هم بیچاره زوارش در رفته
![]()
بچه ها چرا من هر وقت یه عکس می ذارم سیستم خودم اونو نشون نمی ده . شما اونو می بینید تو همون پست قبلیم عکس روبیکامو گذاشتم شما تونستید اونا رو ببینید.
تو مدرسه ی ما 14 اردیبهشت مسابفه هست
راستی کسی آموزش روش فردریک رو می خواد؟
مدرسه شما کجاست؟؟ چه مقطعی هستید؟؟؟ ما ها رو هم راه میدن؟؟
[/COLOR]توی up.--------.ir آپلود کن
راستی اینقدر دیان شانگ دیانگ شانگ نیکنید اینه؟؟ من اصلا باهاش حال نکردم (همون دست راستیس)
mr6768 تو چند صفحه قبل گفتی می خوای یه مطلب بزاری در مورد سریع تر شدن با روش لایه ای پس چی شد .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به به
بابا دمت گرم
به همین زودی ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)