آفرین .
حیف که سیستم ام حتی 500 مگ هم جا نداره که اون فایل ایمیج رو واسه کرک درست کنم و بیام باهات بازی کنم /
هر چند من فقط و فقط witch king ( ROTWK رو بازی میکنم ولی باشه . فرصت شد خبرت میکنم یه دست بزنیم .
آفرین .
حیف که سیستم ام حتی 500 مگ هم جا نداره که اون فایل ایمیج رو واسه کرک درست کنم و بیام باهات بازی کنم /
هر چند من فقط و فقط witch king ( ROTWK رو بازی میکنم ولی باشه . فرصت شد خبرت میکنم یه دست بزنیم .
سلام خسته نباشید هم ببخشید من داخل بازی میرم تک نفری با کامپیوتر بازی میکنم میزن باخت اصلا یه هو نمیدونم به نظر فکر کنم شماره سریال تو اول بازی باید وارد میکنی اون باشه کدوم یکی از سریال درست هست واسه شبکه و تک نفر وارد کنم باید بازی رو هم پاک کرد یا دوباره شماره سریال داد درست میشه یه قسمت داخل هست سریال رو میدی اونجا میشه ممنون اگی راهنمای کنید مرسی از دوستان
بعضی از فایل های رجیستری بازی پاک شدند .
شما بازی رو دوباره نصب کن درست میشه .
اینم سریال نامبرهای بازی :
The Lord Of The Rings_The Battle for Middle-earth (tm) II
BDAA-HDJQ-GSYM-KGST-RRLD
9VPF-SR58-F8Z8-JF8B-DRLD
MDNW-MT79-BY6B-FBYK-ERLD
The Lord Of The Rings_The Rise Of The Witch King
WPPX-WLUQ-2AZX-G2AT-3RLD
5NNW-NZ4Q-4C38-24CW-BRLD
FCZ9-LE2T-QZD6-7QZ7-ARLD
سلام بچه ها! پستاتونو دنبال کردم.به مطالبه جالبی اشاره کردید!.من از سال 2006 دارم با این بازی the lord of the rings the battle for middle earthII حال می کنم
.یه مشکل برخوردم پچ 1.06 رو دانلود کردم.بازی رو دوباره نصب کردم.کرکم نریختم.پچو که نصب کردم رفتیم واسه mount image ولی با alcohol 120% به مشکل برخوردم.هی ارور میده:you must reboot after previous operation. ریستم می کنم بازم همینه
.با deamon tools هم ریست میخواد
.ویندوزم 8.نمی دونم دیگه چیکار کنم
.ممنون میشم کمکم کنید
![]()
Last edited by M O H A MM A D; 23-10-2013 at 20:27.
حالا چه اجباریه که از alcohol استفاده کنی ؟
شما برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دایمون تولز رو دانلود و نصب کن بهتره .
باقیش رو دیگه میدونی چه کار کنی که ؟
داداش این لینک شما کار نمی کنه
چشم این دایمونم دوباره امتحان می کنم![]()
به نظر من برای ایمیج VirtualCloneDrive خیلی بهتره!
بزار با VirtualCloneDrive امتحان کنم شاید جواب داد.ولی روش کار می کنم ول کنش نیستم
Last edited by M O H A MM A D; 15-11-2013 at 19:52.
نخیر .
با VirtualCloneDrive نمیشه .
شما حتما باید از نرم افزاری استفاده کنی که بشه حالت قفل شکن رو اجرا کنه .
بنابراین یا از همون alcohol 120% یا alcohol 52% و یا DAEMON Tools Pro استفاده کنید .
من با VirtualCloneDrive بازی رو mount کردم هروقت بازی رو اجرا میکنم اون درایو مجازی هم بالا میاد...ولی بازم میگه سی دی میخواد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)