پلیر معروف و مشهور میخوام واسه پخش دایوکسdivix
پلیر معروف و مشهور میخوام واسه پخش دایوکسdivix
سلام دوستان کل تایپکو خوندم...یه بحث هایی شده بود ویه نتیجه هایی هم دوستان گرفته بودند که زیاد معقول نبود البته شاید علت اصلی قیمت گرون این گوشی در هنگام ورود به بازار باشه.در مورد بازی هایی با حجم بالا که دوستان گفته بودن روی این گوشی بالا نمیاد میخام نظرمو بگم...هممون دوست داریم وقتی یه جایی هستیم که نه به کنسول بازی دسترسی داریم ونه یه کامپیوتر و یا هرچیز دیگه وفقط گوشیمونه که همراهمونه باهاش بشینیم بازی کنیم...حالا این مورد برمیگرده به سلیقه ی بچه ها ولی نظر من اینه که توی اون حالت که زیادم پیش میاد فقط بازی هایی با کیفیت خدا نیست که شما رو سرگرم کنه بلکه میتونیم با بازی هایی مثل سودوکو.بیلیارد.پاســـور و خیلی بازی های دیگه که آدمو ساعت ها مشغول میکنن ...یا چت کردن توی روم های برنامه هایی مثل nimbuzz که خیلی سرگرم کنندس مشغول شیم...از طرفی به نظر من نمیارزه کیفیت ساخت نوکیا هرچند چینیشو یا تاچ خازنی رو که خیلی کمیابه تو گوشی ها(اکثرا مقاومتی هستن) با این قیمت بدیم به کیفیت دوربین بالا تر یا گرافیک بالا که فقط در مورد بازی و موارد محدود کاربرد داره(در این باره زیاد اطلاعات ندارم).تاچ خازنی میتونه با خیلی از خاصیت ها رقابت کنه چون اولین چیزیه که باهاش سروکار دارید و راهتی استفاده رو براتون به ارمغان میاره...در کل این گوشی و5800 نیاز بخش زیادی رو تامین میکنن...5800 با امکاناتی کمتر از x6 وبا قیمتی معقول تر. و x6 با امکاناتی بیشتر از جمله همون تاچش.دوربینش.16 گیگ حافظش که فک کنم به 80تومن بیارزه.
یه بحث دیگه در مورد کمپانی ها هستش ببینید نوکیا یه سری امکانات رو جولوش داره و هر گوشی جدیدی که می ده بیرون مخلوطی از چنتا خصوصیت و فاقد چندین تای دیگهست...نه تنها نوکیا بلکه تمام کمپانی های گوشی موبایل ولی این مورد تو نوکیا مشهود تره...به نظر من توی دیگر شرکت ها هم یعنی تمامی وسایل دیجیتال این طورین ولی چون گوشی موبایل امروزه شاخصه های زیادی توی خوب یا بد شناخته شدن یه گوشی وجود داره و متنوع تره بیشتر معلومه...از طرفی این کمپانی ها تنها هدفی که دارن سود و منفعت حودشونه اگه چیزی غیر تز اینم بود باعث تعجب بود...و اینکه بعضی از شرکت ها قیمت گوشی رو پایین میارن تا در ظاهر مردم راضی باشن در نهایت برمیگرده به فروش بیشتر و سود خوده شرکت...یه مثال میارم مثلا شرکتی مثل htc گوشی مثل touch 2 رو میده 360 تومن در صورتی که تاچش معمولیه .فلاش نداره فوکوس.هند رایتینگ(hand writing).تاچ کوچیکتر ومتقابلا رزولوشنی بدترو...به نظر من تنها برتری ppc بودن اون هست که فک نکنم ارزششو داشته باشه چون هم باگش بیشتره هم کار باهاش سخت تره.میرسیم به cpu ش که چون باید برای هر باگ برنامه یا برنامه هایی رو نصب کرد سرعتش میا در حد گوشی های نوکیا در بد ترین حالت.
امیدوارم مفید بوده باشه...
x6کاملا فارسی رو ساپورت میکنه و نیاز به فارسی ساز نداره
به این صحبتهایی که شما کردین من اینو اضافه کنم که اگر با این گوشی کار کردین دیگه کار کردن با گوشیه تاچ مقاومتی براتون سخت میشه دیروز ساتیو یکی از دوستام دستم بود و چند ساعتی باهاش کار کردم و واقعا و بی هیچ تعصبی میگم که گوشیه خودم(x6) به مراتب راحت تر و بهتر بود و تنها برتری ساتیو فقطدوربینش بود در کل بعد از خرید این گوشی با گذشت زمان و کار کردن با گوشی دوستان هر روز از خریدم راضی تر میشم![]()
یکی از دوستان این گوشی رو خریده ، میخواد نوکیا اوی مپس و نقشه تهران رو روش بریزه ، من اوی مپس و نقشه ی تهران رو برای سیمبین 5th دارم (برای گوشی i8910) ، آیا همونا رو بهش بدم به همون روش میتونه بریزه ؟
باید به هم بخورن اما فکر کنم ovi maps 3 نیاز به ساین داره.
ولی من هم تو تاپیک Touch 2 هم جاهای دیگه پرسیدم و گفتن که سرعتش بالاست و لود نداره دوست عزیز.
در ضمن پاکت یه چیزی جدا از گوشیه و آدم نباید از پاکت انتظاری مثل دوربین خوب داشته باشه.
تمام دوستانی که ایکس 6 رو دارن بگن گوشیشون ساخت کجاست؟
چون تو سایت های مشهور نوشته بود کره ای هم داره!
مورد دوم اینکه چون بعضی از دوستان به مطالبی بغرنج اشاره کردن منم هم حالم ناراحت شد میگن صدای مخاطب خیلی ضعیف میاد باید گوشی رو به گوش زیاد چسبوند و لبه ای تیز گوش لاله گوش رو خیلی اذیت میکنه کلا باید به مخاطب بگی داد بزن! نظرتون چیه تست این گوشی نسبت به گوش های قبلیتون چطور بوده؟ بخصوص با 6700
Last edited by Help118; 03-06-2010 at 22:30.
عزیزم مگه داری برا دسته کورا پست میزنی!
من مشکلی با صدای مکالمه این گوشی ندارم مطمئن باش اگر طرف مقابلت عادی صحبت کنه مشکلی نداری مگر طرف بخواد آروم صحبت کنه که اون هم با همه گوشیها دچار مشکل میشی در کل صدای مکالمه این گوشی متوسطه و نیاز نیست به گوشت فشارش بدی
من گوشیه قبلیم پیکسون بود که صدای مکالمش واقعا عالی بود و از x6 بیشتر
خواستم درصد حاد بودن مطلب دستتون بیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)