تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 33 از 34 اولاول ... 23293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

Banned G A B R I E L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Shahr Sakht Afzar.CoM

پيش فرض

خب شهریار جان قفلش کن

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب عزيزم نميخوام اين كارو بكنم ديگه ... چون بعد مياند ميگند چي شده ضمنا چرا دليلي نيست براي قفلش فقط اين تاپيك شما بايد مرده حساب كنيد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه X Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فقط Amd با مادربورد Asus A8n32 Sli Deluxe ...!!چه حالي مي ده...!

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من 2 سال پيش اينتل داشتم كلافه ام كرده بود البته 2.4 سلرون بود بعدش 1 مگ كش 2.4 گرفتم اونم يه خورده بهتر از از سلرون بود
    بعد از 2.4 1 مگ كش يه سي پي يو 2.8 اي ام دي سوكت 754 گذاشتم سرعتش رفت بالا خفن خيلي اصلا" نميشد مقايسه كرد با 2.4 يه مگ كش
    خلاصه اينو هم فروختيم فعلا" 3000 سوكت 939 دارم سرعتش هم خيلي خوبه حرف نداره
    اينو هم بايد بگم من امروز اين 3000 را هم ميفرشم يه 3.6 اي ام 2 ميخام بگيرم
    يه چي ديگه هم است كه سرعت اي ام دي را برده بالا مادربرد هاشونه با چيپست هاي خيلي قوي ميده بيرون خوب سرعتش خيلي خوبه
    من فقط اي ام دي را ترجي ميدم

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

جالبه با اينكه اينتل بازار ايران رو تسخير كرده amd اينجا اوله ...
    در حال حاضر فروش amd در ایران از اینتل جلو زده . مخصوصا تو این مدتی که سی پی یو های جدید اینتل اومده . بخاطر اینکه amd انقدر محصولاتش رو ارزون کرده که خریدن یه سی پی یو اینتل کار جالبی نیست . برای مثال شما می تونید یک سی پی یو قدرتمند AMD Athlon X2 4200+ AM2 رو با قیمت تنها کمتر از 160 هزار تومان خرید کنید ( این در حالی هست که قیمت این سی پی یو چند ماه قبل حدود400-500 هزار تومان بود ) . با این شرایط با پولی که شما برای سی پی یو اینتل می خواهید خرج کنید می تونید دوبرابر اون رو AMD بخرید ! فروش AMD انقدر رفته بالا که حافظه های رم DDR2 در کل جهان کمیاب شدند ( با اومدن سوکت َAM2 ) .
    در کل الان بهترین زمان برای خرید سی پی یو های دو هسته ای AMD هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه X Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Navid
    در حال حاضر فروش amd در ایران از اینتل جلو زده . مخصوصا تو این مدتی که سی پی یو های جدید اینتل اومده . بخاطر اینکه amd انقدر محصولاتش رو ارزون کرده که خریدن یه سی پی یو اینتل کار جالبی نیست . برای مثال شما می تونید یک سی پی یو قدرتمند AMD Athlon X2 4200+ AM2 رو با قیمت تنها کمتر از 160 هزار تومان خرید کنید ( این در حالی هست که قیمت این سی پی یو چند ماه قبل حدود400-500 هزار تومان بود ) . با این شرایط با پولی که شما برای سی پی یو اینتل می خواهید خرج کنید می تونید دوبرابر اون رو AMD بخرید ! فروش AMD انقدر رفته بالا که حافظه های رم DDR2 در کل جهان کمیاب شدند ( با اومدن سوکت َAM2 ) .
    در کل الان بهترین زمان برای خرید سی پی یو های دو هسته ای AMD هست .
    من فكر نمي كنم كه AMD هر چقدر ارزون كرده باشه،AMD Athlon X2 4200+ AM2 رو 160 تومان بده...!!!

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط X Ray
    من فكر نمي كنم كه AMD هر چقدر ارزون كرده باشه،AMD Athlon X2 4200+ AM2 رو 160 تومان بده...!!!
    آقت نويد درست ميفرمايند من خودم ديروز 12/7/85 تو بازار رضا بودم سي پي يو 3800 ايكس 145000 تومان بودش
    3600 ايكس 2 1 ماه پيش 120000 بودش الان مطمين" 110000 تومانه
    اي ام دي قيمت هاي شونو بد جوري آورده پائين من يه 3000 سوكت 939 6 ماه پيش خريدم 146000 تومان ولي الان شده 70000 تومان 50% اومده پائين قيمت ها
    ها اين بيد

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

نظرات بعضي از دوستان عزيز راجع به برتري هاي معماري نسل جديد محصولاتAMD بر نسل P4 و حتي دو هسته اي هاي Pentium D كاملا درست هست و اينكه AMD در عمل و با موفقيت نشون داده كه همه چيز در سرعت بالاتر خلاصه نمي شه چيزي هست كه نياز به توضيح نداره.

اما بايد اين رو دونست كه اينتل در اين رقابت تنگاتنگ ، اخيرا با ارائه ي نسل جديد دو هسته اي هاي خود با نام Core2 برتري مطلق اين معماري رو بر معماري پنتيوم و برتري در اكثر موارد بر بهترينهايAthlon 64 X2 و Athlon FX در زمينه ي مصرف بسيار كم انرژي(حدودا نصف توان مصرفي پنتيوم و كمتر از كم مصرف ترينهايAMD) و توليد گرماي كم و كارايي چشمگير به اثبات رسونده ؛ اين برتري بقدري محرز و مسلم است كه AMD (براي پيشگيري از شكست سنگين) تنها كاري را كه فعلا در جواب اينتل تونسته انجام بده ، كاهش(تا) %40 بهاي محصولات دو هسته اي خودش همزمان با عرضه ي رسميCore2 در 27جولاي بوده .

در زمينه ي برتري فناوري هاي Core2 فقط همين رو اشاره كنم كه AMD كه خودش ابداع كننده ي تعداد دستورالعملهاي بيشتر در هر سيكل كاري بوده ، مقهور فناوري مشابهي شده كه اينتل در Core2 استفاده كرده!!...

نتيجه ي اين جنگ ، تنها محدود به برتري "كارايي" پردازنده هاي اينتل نيست ، بلكه در صحنه ي اقتصادي هم شاهد هستيم كه بهاي X6800 Extreme(بعنوان بالاترين رده يCore2 و قدرتمندترين پردازنده ي دسكتاپ حال حاضر جهان) حدود 100 دلار كمتر از FX-62 و بهاي E6700 (كه يك پله پايين تر از X6800 Extremeهست) نصف FX-62 هست!

البته بايد در آخر هم اشاره كنم كه مي بايست منتظر و تماشاگر سنجش پاسخ بعديAMD به اينتل در سال آينده با عرضه ي پردازنده هايK8 چهار هسته اي! باشيم.

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

در تكميل مطالب پست قبلي ، مطالعه ي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به همه ي دوستان علاقمند و صاحبان تجربه توصيه ميكنم .
    لينك غير مستقيم - PDF

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •