بچه ها اون مرحله هست که کرم وجود داره...چجوری باید بکشمش؟؟؟؟
بچه ها اون مرحله هست که کرم وجود داره...چجوری باید بکشمش؟؟؟؟
اگر منظور شما اولی هست که فقط کافیه وقتی دهانش رو باز کرد وسمت شما اومد شما هم تو مسیرش حرکت کنید و با اسلحتون وسط دهانش شلیک کنید...اگر هم دومی هستین که اول با شمشیر خود زره جلو دهانش رو باز کنید و بعد مطابق قبلی نابودش کنیدبچه ها اون مرحله هست که کرم وجود داره...چجوری باید بکشمش؟؟؟؟
آقایون این کرم رو چیکارش کنم ... شدم اینقدر که تو این قسمت مردم
هرچی وسط دهنش ضربه میزنم نمیمیره
دوستان من اونجایم که باید از رو طناب رد بشم 3تا از اون گلهای که ادم میخورن بالای طناب اونجارو چجوری برم
♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀ ♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀ ♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀ ♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀
Last edited by Angel Of Darkness; 08-10-2010 at 14:19.
متاسفانه تنها راه نابودیش همونه!شما وقتی میبینی داره خیلی نزدیک میشه alt رو بزنین تا ازش فاصله بگیرید و دوباره شلیک کنید با سلاحتون.معمولآ با 3 بار مقابله با این موجود کارش تموم میشه(به شرطی که هر بار تیرهاتون دقیق اصابت کنه)آقایون این کرم رو چیکارش کنم ... شدم اینقدر که تو این قسمت مردم
هرچی وسط دهنش ضربه میزنم نمیمیره
فقط کافیه با استفاده از تیغه خود ابتدا دکمه e رو بزنید و سپس با استفاده از L shift همه هدفها رو کلیک کنید ... یک پرتاب قوی داشته باشید و بلافاصله روی تناب بپرید(روی تناب هم رسیدی پشت سر هم alt رو بزنید تا سریعتر حرکت کنید)دوستان من اونجایم که باید از رو طناب رد بشم 3تا از اون گلهای که ادم میخورن بالای طناب اونجارو چجوری برم
سلام دوستان ...
من همین اول بازی مشکل پیدا کردم...
راستش تصویر همش آسمون رو نشون میده...تو اپشن هم میرم گزینه های invert x و invert yرو فعال میکنم یا همش زمین رو نشون میده یا بازم میره آسمون!!!!!!!...(تا به حال اینجور مشکل ندیده بودین نه
...اینم شانس ماست دیگه...)
کسی میدونه باید چیکار کنم...
نمیدونم چرا رو بعضی سیستمها این اتفاق میوفته تو پستهای قبلی من دیدم راجب این موضوع راهنمایی کرده بودن شما هم سری یزنید بد نیست
سلام دوستان ...
من همین اول بازی مشکل پیدا کردم...
راستش تصویر همش آسمون رو نشون میده...تو اپشن هم میرم گزینه های invert x و invert yرو فعال میکنم یا همش زمین رو نشون میده یا بازم میره آسمون!!!!!!!...(تا به حال اینجور مشکل ندیده بودین نه
...اینم شانس ماست دیگه...)
کسی میدونه باید چیکار کنم...
این مشکل به خاطر گیم پده!!
از pc جدا و دوباره برو توی بازی درست میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)