اینفدر شک نکن. من از نزدیک fw 45 رو دیدم . کیفیتش واقعا عالیه و فقط از لحاظ رزولوشن کمتره .
کیفیت ال سی دیش مثل FW 490 هستش .
به نطر برو یه مدل از همین FW ها بگیر و خیال خودتو راحت کن .
من که واقعا راضی ام بیشتر از این معطل ایران رهجو نشدم .
اینفدر شک نکن. من از نزدیک fw 45 رو دیدم . کیفیتش واقعا عالیه و فقط از لحاظ رزولوشن کمتره .
کیفیت ال سی دیش مثل FW 490 هستش .
به نطر برو یه مدل از همین FW ها بگیر و خیال خودتو راحت کن .
من که واقعا راضی ام بیشتر از این معطل ایران رهجو نشدم .
پس فرقی نمیکنه زیاد؟
یعنی یه فیلم HD 1080i یا Blu-ray 720p رو با این دو مدل بخوایم نگاه کنیم فقط در رزولیشن تفاوت دارن؟
کیفت 2 تاشون یکیه ؟
واردات جدید ... محصولات جدید![]()
اتفاقا دیروز که شخصا رفتم نمایندگی مشهد
طرف گفت الان نمیتونیم رزرو کنیم چون معلوم نیست کی و با چه قیمتی بیاد و شاید هم مدل های جدید تری بیاریم
البته به حرف اینا نمیشه اعتماد کرد از وسط تابستون هی میگن معلوم نیست معلوم نیست!!! کلا شرکتشون رو گل
بگیرن سنگینتره!!!!!
میترسم برم 45 بگیرم و از شانس بد من فرداش 46 و بیارن !!!!!
اما فکر نکنم که بیارن
شاید هم رفتم همین 45 و گرفتم![]()
به نظر من مدل fw 465 j خیلی بهتر از fw 45 هستش .
1- بلوری داره
2- هاردش ۳۲۰ دور بالاست
۳- گرافیکش ۴۶۵۰ ۱gb هستش .
فقط گارانتی fw 45 بهتره .
به نظر من ۱۰۰ ٪ برو fw 465j رو فردا پیدا کن و بخر. قیمتش هم چند هفته پیش ۱۴۶۰۰۰۰ بود .
کیفیت ال سی دی هم همین ۱۶۰۰*۹۰۰ فوق العادست . نسبت به خیلی از لپتابها سره .
عزیز دل برادر فرق که میکنه !!!
ولی چون کیفیت جفتشون خوبه یعنی سونی hp نیستبهتره زیاد سخت نگیری
![]()
دوستان من هم بلاخره امروز رفتم يك 1225 گرفتم.از انتخابم هم راضي هستم.ديگه هم برام مهم نيست كه اين fw46 لعنتي بياد يا نه.
راستي يه سوالي روي جعبش نوشته 1225ee يعني چي؟
ee سفارش جهانی هست ... یعنی توی همه دنیا موجودی هست (نوع معمولی اش)
مبارک باشه
___
والا امروز دو تا دیگه هم فرستادند برای من ...
دوستم زنگ زد از شرکت گفت رسیدند بیا ببرشون ... یه کیف مزخرف هم باهاشونه از ای 7 تومن ها که به ملت میدن 30 تومن
رفتم چند ساعت پیش دیدم پشتش لیبل یه شرکت دیگه خورده ... بنده خداها از کجا معلوم نیست قرض کردند![]()
سرانجام غم فراق fw 46 سر رسید و ایران رهجو یکی واسم فرستاد اخه من یک ماه پیش رزرو کردم و مرتب هم پیگیر بودم دلیل تاخیر هم استاندارد گمرک بود که اجازه ترخیص نداده بود قیمت هم همون 1550000 البته 10 تومن هم هزینه ارسال فقط چند تا سوال از آقای mehrshad taheri یا هر کسیکه این مدل رو داره داشتم :
1-هاردش 400 نیست و 358 است مال شما هم اینطوره؟مشکلی که هست اینکه پارتیشن بندی نیست و همش تو یه درایوه شما چه نرم افزاری رو استفاده کردید برای پارتیشن بندی
2-روی کیبردش حروف فارسی نیست شما چطور فارسی تایپ می کنید برچسب تو بازار هست؟
3-راجع به ویندوز هم واسم توضیح بدید که آیا نیاز هست 32 بیتی نصب کنم چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید ویستا 32 بیتی یا ویندوزسون 32 بیتی ؟ شنیدم ویندوز سون هنوز از طرف مایکروسافت ریلیز نشده و اینای که هست مشکل امنیتی داره از کجا ویندوز بگیرم؟واسه اجرای بازی مثل call of duty 5 یا pro evelation soccer 2009 نیاز به ویندوز 32 بیتی دارم یا نه.من شنیدم بعضی بازی و نر م افزار با 64 بیتی مشکل دارند از اون طرف 32 بیتی فقط 3 گیگ رم رو ساپورت می کنه واسم توضیح بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)