سلام به همهنوشته شده توسط soda
سوداي عزيز زاست ميگن ...
من به دليل مشكلات اينترنت نميتونم بيام تو انجمن البته فعلا
به اميد ديدار ...
سلام به همهنوشته شده توسط soda
سوداي عزيز زاست ميگن ...
من به دليل مشكلات اينترنت نميتونم بيام تو انجمن البته فعلا
به اميد ديدار ...
سلام
كسي نيست منو كمك كنه
تورو خدا كمك كنيد نياز دارم
درخواست برنامه مبدل فايلهاي ويديويي كه فايل نهايي Video compression: MS-CRAM باشه.
سلام.
من يه برنامه ميخوام كه فايلهاي ويديويي رو به avi تبديل كنه، كه فايل نهايي داراي Video compression: MS-CRAM باشه.
با تشكر.
سلام من يه برنامه مي خوام mp3 رو به midi تبدیل کنه البته با کرک باشه لطف کنید کرکش رو هم بذارید ممنون می شم ... اگه بذارید ممنون می شم چون خیلی وقته دنبالش می گردم و خیلی زیاد بهش نیاز دارم .... لطف کنید حتما بذارید ممنون می شم ... از گذاشتن یه تاپیک مثل این خوشحالم چون خیلی از نیازام اینجاست
سلام . .نوشته شده توسط vahid_shokrzadeh
دوست عزيز توي همين تاپيك يا توي كل انجمن سرچ بزني معرفي شده . .
mp3 to ringtone gold version 3.05 نرم افزاری است برای تبدیل فرمت های مختلف صوتی به یکدیگر که شما بوسیله این نرم افزار میتونید حجم فایل صوتی خودتون رو کم کرده و هر قسمتی از اون رو که خواستید برای خودتون جدا کنید .
شما میتونید بوسیله این نرم افزار فایل های mp3 رو به فایل های دیگه مثل wav و midi و amr و mp3 با حجم کمتر تبدیل کنید .
موفق باشي . .
حتما Search بزن . .![]()
![]()
![]()
آقا حميد من اون برنامه اي كه مي گيد ديدم ولي لينك دانلودش كار نمي كرد ... لطفا خودتون چك كنيد ... حتي لينك دانلود كركش هم كار نمي كرد توي صفحه 30 بود اگه مي شه خودتون يه نگاه كوچولو بكنيد من به اين برنامه خيلي نياز دارم ... حتما كمكم كنيد ... ممنون مي شم
وحيد جان من همين الان هر دو لينك رو امتحان كردم و هيچ موردي نداشت . . !
نميدونم مشكل شما كجاست . . ؟!؟
سلام
آقا اين Mobile Music Polyphonic Version 2.61 ريجيستري هم مي خواد![]()
![]()
سلام مي بخشيد من يه برنامه مي خواستم تا فايلهاي mp3 رو به wave تبدیل کنه ممنون می شم اگه بذارید البته با کرک و سریالش هم باشه
دوست عزيز . . . از اين برنامه استفاده كن . . .در ضمن كرك اون رو هم حتما نصب كنه . . وگرنه خودت ميدوني كه . .![]()
mp3 to ringtone gold version 3.05 نرم افزاری است برای تبدیل فرمت های مختلف صوتی به یکدیگر که شما بوسیله این نرم افزار میتونید حجم فایل صوتی خودتون رو کم کرده و هر قسمتی از اون رو که خواستید برای خودتون جدا کنید .
شما میتونید بوسیله این نرم افزار فایل های mp3 رو به فایل های دیگه مثل wav و midi و amr و mp3 با حجم کمتر تبدیل کنید .
دوستان حتما دانلود کنید ( عکس زیر مربوط به نرم افزار است )
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامي در ضمن . . اگه از برنامه Jet Audio هم استفاده مي كني و توي كامپيوترت داري . . ميتوني براحتي اين كار رو انجام بدي . .كرك هم نميخواد . .
موفق باشي . .![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)