تا وقتی سری 18 نیومده برای اینکه بیکار نباشین اینو ببینین:
Top Gear At The Movies 2011
هموند و James May اجراش کردن و دیدنیه.از مسابقه با Rocketman گرفته تا داغون کردن کامیونت ها.. سکانسهای حذابی داره.
تا وقتی سری 18 نیومده برای اینکه بیکار نباشین اینو ببینین:
Top Gear At The Movies 2011
هموند و James May اجراش کردن و دیدنیه.از مسابقه با Rocketman گرفته تا داغون کردن کامیونت ها.. سکانسهای حذابی داره.
سلام من قسمت دوم برنامه تخت گاز که در بولیوی در جنگلهای آمازون هستند رو میخوام قسمت اولش فوریه 2009 پخش شده؟
اگه کسی اسم و تاریخش هم داره برام بذاره خودم پیداش میکنم؟ دوبله فارسیش رو میخوام
Last edited by palas; 31-12-2011 at 14:25.
تا اونجایی که من می دونم این قسمت تحت عنوان Bolivia Special در همون سال 2009 پخش شده و قسمت دومی نداره.
دو روز پیش قسمت جدید تحت عنوان India Special ارائه شده که می تونید از اینجا دانلود کنید:
محتوای مخفی: دانلود
فصل جدید هم 12 روز دیگه شروع میشه.
این قسمتی که من دیدیم دوبله است و دو قسمتی؟
خیر این دوبله نیست. شاید تو دوبله دو قسمت کرده باشنش. چون زمانش زیاد هست.
شما آخر قسمت اول چی دیدی؟
داشتن از روی خطرناکترین جاده جهان در بولیوی به نام جاده مرگ رد میشدن و یکیشون که جلو زده بود برای دوستاش نماد سنگ قبر درست کرده بود
خواهشاً اینقدر حرف دوبله!! رو پیش نیارین و اگه خواستین ادامه بدین یه تاپیک مجزا به اسم تخت گاز!براش بزنین چون اینجا تا بوده از ابتدا صحبت Top Gear بوده..
دوبله کجا بود؟ دو تا چلغوز اونجا نشستن فقط بلدن به مضحکترین شکل از خودشون صدا دربیارن و یه متن از لحاظ فنی پر از غلط غولوط رو بخونن بدون اینکه احساس و حرفهای مجریها رو حتی 1 درصد بتونن درست منتقل کنن بعد بخیال خودشون دوبلور شدن ولی با اون صدای حنده دار و تهوع آور و اصطلاحات من درآوردیشون بیشتر بدرد کمدی های بیمزه میخورن.. اونجا کلارکسون میگه وای عجب شناب G غیر قابل تحملی.. بعد میبینی اون چلغوز با اون صدای قیقش بزبون فارسی میگه وای چه حالی میده!!!!![]()
من همه ی قسمتها و فصلهای تاپگیر رو از سال 1989 تا حالا بزبان اصلی دارم و دیدم ولی واقعاً بدجور حالم بهم خورد وقتی یکبار اتفاقی اون بخیال خودشون دوبله شدش و پشت صحنش رو دیدم..
شما هیچی هم از حرفهای سه تا مجری متوجه نشی بازم خیلی خیلی ارزش داره بهمون زبون اصلی ببینی تا با حال و هوای Top Gear آشنا شی نه با طنز بیمزه ای به اسم تخت گاز!![]()
Last edited by Hektor; 05-01-2012 at 07:39.
برنامه ی دیروزشون خوب بود یکشون زمین خورد وسرش شکست وبه همه جای دنیا سفر می کنند امید وارم اجازه بدهند وبه ایران هم بیاند.
سلام... دوستان لینک مستقیم آخرین سیزن تاپ گیر که کامل اومده به صورت MKV رو شما دارین؟؟؟ ممنون![]()
توی s13e03
اخرش تو یه محله ای میرن که همش fiat توش هست
اسم اون محل چیه ؟
چرا انقدر پره از fiat ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)