تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 81 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من بازیو دوباره ریختم آخه تو اون دو ماه مشکل زیادی تو سرعتش نبود.ازونجا که منم ایرانو انتخاب میکردم و ایرانم جزو تیمهای اضافه شده بود یکم سرعت کشور ایران برای تغییر ترکیب کم میشد اما وقتی به روز 30/8 میرسید یعنی پایان نقل و انتقالات دیگه جلو نمیرفت و هنگ میکرد 20 بار امتحان کردم.الان دوباره ریختم با simulation رفتم او روز ایر ان رو هم برداشتم اما اون اسکریپت مقدماتیو نریختم.ولی اون فایل world cup رو ریختم .اما این دفعا راحت تونستم 30/8 رو رد کنم.حالا الان میخوام بازی کنم تازه
    آهان شما منظورت تیم ملی ایران بود نه لیگ ایران, اون فیال ورد کاپ فکر کنم فقط خود جام جهانی یعنی مقدماتی را نداره. مشکل اصلی همون اسکریپت مقدماتی جام جهانی که زمان بازیها را خیلی بد گذاشته بعد این تایمی که گذاشته با بازیهای لیگ هم تداخل میکنه و باید برنامه بازیهای لیگ را دستکاری کنی.اصلا گند زده با این اسکریپت نوشتنش, من برنامه واقعی مسابقات را از سایت afc در آوردم می خوام رو اون امتحان کنم ببینم چی میشه.

داره خودمونی میشه monolater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    راستش من بعد از Fifa Manager 09 از منیجیر نا امید شدم، همون رو هم یه دو سه هفته ای بازی کردم و بعد بی خیالش شدم بس که افتضاح کاری داشت. بازی های 3D که رسماً توهین به اسم FIFA بود، گیم پلی بازی هم نسبت به 08 و 07 عملاً هیچ تغییر خاصی نداشت. وقتی 09 رو گرفتم انگار که داشتم 08 رو با همون مسخره بازی بازیکن ها ادامه می دادم. این شد که طرفش نرفتم دیگه. حالا می خوام ببینم می ارزه دوباره برم سراغ 10 یا نه؟ اینجور نیست که انگار داریم همون 09 رو ادامه می دیم؟

راستی، فروم رو که داشتم از اول می خوندم، دیدم دوستان انگار خیلی از 09 دق دلی داشتند. خواستم یادشون بیارم تو 08 و حتی 07 یادشون نیست سر ضربه ایستگاهی همه ی بازیکن ها می رفتن پشت خط نیمه ی خودی؟ رسماً منیج کردن خلاصه شده بود به ترکیب چیدن، که آخرش اون هم بی فایده بود، برا خط حمله ی 2 تایی حریف اگه هر کاری به جز 2 تا هافبک دفاعی گذاشتن با یه Sweeper نمی کردی، رسماً سوراخ سوراخ بودی؟ اخ یعنی اون آهنگ خوشحال اول این 3، 4 تا نسخه ی آخر ... اعصاب اون رو دیگه ندارم!!

بخریم یا نخریم دوستان؟ مسئله این است؟
    به نظر من اصلا پیشرفت نداشته و کاملا مثل ورژن 2009 هست، خیلی خیلی جزئی تغییر کرده. بهتر بگم اصلا تغییر نداشته

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من ایران رو ساختم اما به صورت فایل با پسوند clb. از همه تیمها اون بازیکنایی رو که میدونستم رو اضافه کردم مثلا تیم شاهین 6 تا بازیکنش.اما تیم های اصلی همشون.و سعی نکردم چون طرفدار تیم پرسپولیسم اونو قویتر کنم.بازیکنا با قدرت واقعی هستن.اما فکر نمیکنم به کاملیه شما باشه اونجور که میگفتی عکسها رو هم گذاشتی.اگه بخوای کمکت میکنم تکمیل شه
    اتفاقا منم می خواستم قبلش رو فیفا 9 درست کنم ولی تو وبلاگ سازنده بازی خودنم که امکان انتقال فایل های 09 به 10 وجود نداره و شانس آوردم چون عمرا دوباره نمیشستم برای 10 درست بکنم,البته من پارسال کامل لیگ را درست کردم ولی ماشا الله تو لیگ ایران همه بازیکنا تیمشونو عوض میکنن, کلا ترکیب تیمها عوض میشه. .داخل انجمن گفتگو سایت اصلی برنامه هم چند نفر این سوال کردن که راهی وجود داره یا نه ولی مثل این که امکان انتقالش نیست متاسفانه.این منیجری که من ساختم به کاملی لیگ های معروف , عکس داورها مربیا جام ها بازیکنا , حتی عکس تعدا زیادی از بازیکنای لیگ دسته یک هم هست , عکس استادیوم و شهر ها و چون تو جام باشگاههای آسیا هستیم لیگهای ژاپن قطر امارات عربستان ازبکستان و چین را هم عکس بازیکنان و استادیوم ها و شهرهاشون را گذاشتم لیگ کره و استرالیا هم عکس بازیکناش را اضافه کردم , اسکریپت جام باشگاهها را هم درست کردم و تیم چهارم ایران تو جام باشگاهها قهرمان جام حذفی حالا یک سری تغییرات دیگه هم هست که یادم نیست الان بعدا همرو دقیق تو وبلاگ یا سایتم میزنم.راستشو بخوای تموم شده همه چیز فقط این اسکریپت مقدماتی مونده خیلی خوشحال میشدم که با کمک هم تموم کنیم ,انشا الله سال دیگه , ممنون از لطفت.

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آهان شما منظورت تیم ملی ایران بود نه لیگ ایران
    اتفاقا منظورم لیگ ایران بود که ساختم.تو 4تا تایپیک نوشتم که چه جوری ساختم.فقط گفتم که فایلها clb هستند و من با منیجر 2009 ساختمش تو مهر اما حالا تو این منیجر اجرا نمیکنه نمیدونم چیکار کنم مشکلش حل بشه.اگه یکی کمک کنه درستش کنم که تو این ورژن بخونه کل تیمهارو آپلود میکنم همه استفاده کنن

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستی من اون پچ عکس مربیا و داورای اسپانیا رو ریختم دوباره اما حالا اونارو اجرا نمیکنه یعنی تو بازی مربیای اسپانیا ساخته نشدن.اما میرم تو داکیومنتم میبینم عکسهاشون هست تو قسمت staff .البته این رو هم بگم که همه پچ های مربوط به اسپانیا رو هم ریختم اما درست نشده
    شاید رایت کارنت را نزدی یا .داخل ادیتور بازی یک چک بکن ببین اسامی استاف ها وارد شده یا نه فکر کنم مشکلت یکی از این دو تا باشه

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حالا نمیدونی برای این که عکسهای مربی ها و داورای لیگ اسپانیا تو بازیم نمیاد باید چیکار کرد؟ با اینکه فایل عکسها تو داکیومنتم هست

شاید رایت کارنت را نزدی یا .داخل ادیتور بازی یک چک بکن ببین اسامی استاف ها وارد شده یا نه فکر کنم مشکلت یکی از این دو تا باشه
    نه اتفاقا من خود ادیت رو چک کردم اول وقتی دیدم لیست مربیا و داورا بهشون اضافه نشد فهمیدم تو بازی هم عکسای مربیا اضافه نمیشه.بابا من با ادیت بازی از سال 2006 که اصلا ادیت نداده بود با خود cd آشنا بودم و خودم فایل ادیتشو از اینترنت دانلود کرده بودم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر من اصلا پیشرفت نداشته و کاملا مثل ورژن 2009 هست، خیلی خیلی جزئی تغییر کرده. بهتر بگم اصلا تغییر نداشته
    از منیجر نباید انتظار تغییرات آنچنانی داشت همین که بازیکنا داخل زمین کمتر رفتار احمقانه بکنن و چند تا آپشن اضافه بشه به نظر من خیلی خوبه,البته خیلی از ایرادات 09 بر طرف شده

یک مورد چون خیلی حال کردم بگم مثلا تو 09 agent را که برای خرید بازیکن و اطلاع از قیمتش و سالاریش میفرستادی ارقامی که میداد با ارقام واقعی که میخریدیش زمین تا آسمون فرق داشت ولی الان ارقامش کاملا درسته البته یکم کمتر هم بسته به شرایط میتونی بخری ولی کاملا میشه رو ارقامش حساب کرد.موارد خیلی زیادی مثل این مورد هست.
    یا تعویض بازکنا بین دو تا باشگاه تو09 خیلی راحت انجام میشد ولی تو 10 فقط بازیکنای ناراضی یا بعضی بازیکنا ی خاص قبول میکنن .
    من که خوره منیجرم به نظرم این منیجر جدید خیلی عالیه البته من یک چند باری برای چک کردن منیجر فارسی سه چهار فصل بازی کردم ولی در کل با ورژن پر اشتباه فصل پیش قابل مقایسه نیست.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه اتفاقا من خود ادیت رو چک کردم اول وقتی دیدم لیست مربیا و داورا بهشون اضافه نشد فهمیدم تو بازی هم عکسای مربیا اضافه نمیشه.بابا من با ادیت بازی از سال 2006 که اصلا ادیت نداده بود با خود cd آشنا بودم و خودم فایل ادیتشو از اینترنت دانلود کرده بودم
    خوب یعنی اسم مربیا تو ایدتور نیست؟ مگه نمیگی همه پچ های اسپانیا رو ریختی ؟ اگر همرو ریخته باشی باید اسامی استاف اضافه شده باشه.
    برو تو همون سایت اسپانیایی با گوگل ترانسلیت برو که زبانش را به انگلیسی ترجمه کنه اون پچ مربوط به مربیا اسپانیا را دانلود کن همه چی حل میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داداشی من 2هفته اینقدر داد زدم یکی نیومد بگه چه جوری آخر خودم راش انداختم...
    برو به این آدرس ها:C:\Users\Milad\Documents\FIFA MANAGER 10\database
    یک فایل به نام country file داره اونو با بریز به آدرسه.:
    \FIFA MANAGER 10\database جایی که بازیت install شده.

و همچنین ار آدرس : C:\Users\Milad\Documents\FIFA MANAGER 10\script
    فایل lg45.txt رو بریز به آدرس:\FIFA MANAGER 10\script جایی که بازی رو نصب کردی.
    بعد برو ادیتور و write current رو بزن.
    همه چی ok میشه.
    میدونی بعضیا میان فقط یه فایل میذارن و میرن اصلا انگار نباید بگن چه جوری...؟
    هنر نیست که منم بلدم برم google یه سرچ کنم مهم اینه که طریقه نصب باشه..
    موفق باشی عزیزم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

داداشی من 2هفته اینقدر داد زدم یکی نیومد بگه چه جوری آخر خودم راش انداختم...
    برو به این آدرس ها:C:\Users\Milad\Documents\FIFA MANAGER 10\database
    یک فایل به نام country file داره اونو با بریز به آدرسه.:
    \FIFA MANAGER 10\database جایی که بازیت install شده.

و همچنین ار آدرس : C:\Users\Milad\Documents\FIFA MANAGER 10\script
    فایل lg45.txt رو بریز به آدرس:\FIFA MANAGER 10\script جایی که بازی رو نصب کردی.
    بعد برو ادیتور و write current رو بزن.
    همه چی ok میشه.
    میدونی بعضیا میان فقط یه فایل میذارن و میرن اصلا انگار نباید بگن چه جوری...؟
    هنر نیست که منم بلدم برم google یه سرچ کنم مهم اینه که طریقه نصب باشه..
    موفق باشی عزیزم.
    یعنی چی؟!
    خوب این که معلموه وقتی پچ را دانلود میکنی فایل دیتا مربوط به اون کشور را باید داخل این درایو
    F:\Program Files\EA SPORTS\My Project Name-12\database
    البته بجای F هر درایوی که بازی را نصب کردی باید جایگزین کنی
    جایگزین کنی
    این دوستمون گفته بود از 4 سال پیش با ادیتور آشناست و ازین حرفا
    شما هم زیاد حرص نخور من که چیزی برای دانلود نذاشتم ولی اونایی که گذاشتن همین که زحمت کشیدن بقول شما تو گوگل سرچ کردن و لینک دانلود کپی پیس کردن دمشون گرم.
    برای نمایش عکس مربیا نیازی به جایگزینی اسکریپت لیگ اسپانیا نیست
    Last edited by djsnowman; 06-01-2010 at 01:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •