سلام. دمتون گرم اگه بتونین آخرین ورژن و کرک شده این برنامه رو برای UIQ3 بزاری ممنونت میشم.![]()
![]()
سلام. دمتون گرم اگه بتونین آخرین ورژن و کرک شده این برنامه رو برای UIQ3 بزاری ممنونت میشم.![]()
![]()
سلام
من از طریق وایرلس آپدیت کردم برنامه رو میشه یه سریال بهم بدین؟!
سلام
نمیشه سریال رو وارد کرد.....چون باید برای این کار اونو بخری و اگه سریال یک بار استفاده شده باشه دیگه نمیشه.......تازه سریال هر گوشی بر اساس IMEI اون گوشی فروخته میشه!
شما بهتره از نسخه کرک شده که توی انجمن نرم افزار هست استفاده کنید!
خوش باشی
سلام . انجمن خودش رو ببینید دوستان آخرین ورژن ارائه شده رو قرار دادن با ساپورت فارسی !
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخههای کرک شده که اون شمارنده رو ندارند برای من بعد از ۴-۵ روز کار کردن دیگه اجرا نمیشه... تا اینکه باید ریست کنم...
مشکلش کجاس؟
ازین استفاده کن.2تا ایکن داره.وقتی از کار افتاد یه بار روی اون یکی ایکون بزن دوباره درست میشه
سلام و خسته نباشید...
من تو مموری کارتم 15Mb خالی داشتم. بعدش یه فایلی رو که حجمش 21Mb بود رو با X-Plore از تو مموری کارت کپی کردم تو یه جای دیگه از مموری کارت... وسطای کار ارور داد که جا کمه و کنسل شد... اما حالا فقط 3.2Mb حافظه خالی دارم. مشکل چیه؟ اون فایلی که نصفه نیمه کپی شده حافظه رو پر کرده... اما نیست!
ممنون میشم راهنماییم کنین...
جداً از جناب legend به خاطر زحمتاتون تشکر می کنم.......![]()
یکی نیست جواب بده؟؟؟![]()
فکر کنم مشکل از این جا هستش که شما باید دو برابر فایلی رو که دارین جابجا می کنین فضای خالی داشته باشین و چون نداشتین هم فایل اولیتون از بین رفته و هم فایل کپی شده خراب شده چون ناقص مونده.
چون فایلی رو که می خواین جابجا کنین بعد از این که فایل کپی شد فایل اولی از رو سیستم پاک میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)