آره دیگه به چه امیدی بازی کنیم خب میریم سر کوچه با 10% بیشتر می خریم چیزی نمیشه 10% که!!
آره دیگه به چه امیدی بازی کنیم خب میریم سر کوچه با 10% بیشتر می خریم چیزی نمیشه 10% که!!
منم هستم boromir راستی حامد من میشناسی ؟جوادم
سلام !
نه والله نشناختم !!کدوم جواد ؟ آآآآآآآآآآآآآ
جواد بقال ؟
اونجا چی کار می کنی ؟ نکنه بقالی رو بستی و کافی نت زدی ؟
شوخی کردم ! نشناختمت !
همچین میگی جوادم انگار فقط یه دونه جواد میشناسم !
Last edited by Hamed-Beckham; 11-09-2009 at 09:03.
ای وای یادم رفت بگم :
بهمن جان یواش یواش داری پولکی می شیا !![]()
بابا چیه همه ی جایزه هات شده تخفیف !
راستی جایزه ی ما برگشت خورد ؟ اومد بهتون ؟ بابا بفرستیدش موندیم تو کف !! ( جایزه ام : 100 فیلم کتاب گینس )
همونی که نوشته بودید : احمد بیک خام !![]()
ای بابا ! بهمن جان جمعه صبح ساعت 10 هستش و سایت بالا نمی اد !!
ميشه بدونم شما به چه اميدي بازي ميكنيد؟
اينا كه جايزه هارو نميدن.
من حدود 1 ماه پيش اين جايزه كتاب گينس رو سقارش دادم.هنوز نرسيده.
تازه 10 بارم ايميل زدم انگار نه انگار كه من روي زمين وجود دارم.انگار منو نميبينن![]()
والا جايزه هاي من كه همشون اومد سري اول دو هفته بعد از سفارش ، دفعه دوم سه هفته بعدش ، از آخري هم دو هفته مي گذره !البته من ديدم جايزه ها همش تخفيف شد ديگه بازي نكردم ....
برای من هم جایزه هام سر 2 هفته رسید !!
سلام به همگی
در مورد محصولات باید بگم که ما همه محصولات رو فرستادیم باید به دستتون برسه.
اگه کسی محصولش رو دریافت نکرده به من آیدیشو بگه تا پیگیری کنم.
در مورد محصولات با تخفیف هم باید بگم که اسپانسرها تمایل زیادی برای اینکه محصولشون رو مجانی تو سایت قرار بدن نشون نمی دن ما هم داریم یواش یواش به فکر قسمت های جدیدتر تو سایت می افتیم که داریم روشون کار می کنیم.
لطفاً شما هم نظر بدین:
یکی از این موارد تورنمنت هاست.
می خوایم روی بازیهای فلش تورنمنت برگزار کنیم. این تورنمنت مثل بازیهای فوتبال گروه داره و از هر گروه چند نفر میان بالا تا آخرش سه نفر اول تا سوم میشه. یک نفر از کاربرای سایت هم تورنمنت رو برگزار میکنه. اون فرد باید امتیاز بالایی برای اینکار داشته باشه. کاری که اون میکنه اینکه مشخص میکنه که تورنمنت روی کدوم بازی فلشه و زمان شروع و مبلغ ورودی و چیزای دیگشو تعیین میکنه.
اما نکته مهم اینه که علاوه بر اینکه تورنمنت امتیاز ورودی داره مبلغی هم از کاربرا جمع میشه. بعد از اینکه تورنمنت تموم شد کل این مبلغ بین نفرات اول تا سوم، برگزار کننده تورنمنت و سایت تقسیم میشه.
نظر شما در این مورد چیه؟ موافقین؟ با اینکار میتونین از سایت درآمد داشته باشین.
ای بابا بهمن جان یه چی میگیا !! مشکل ما الان امتیاز نیست ! مشکل فقط جایزه ها هستش ! اگه دقت کنی می بینی که هم بازدید سایت اومده پایین و هم کاربران داره کمتر میشه ! فقط و فقط به علت تخفیفی شدن جایزه هاست !
سعی کنید جایزه های جالب و مجانی بزارید ! سی دی و ...
ببخشید که من اینجوری رک حرف می زنم ولی خوب دوست دارم سایتتون پیشرفت کنه !
راستی بهمن جان این جایزه ی برگشت خورده ما نیومده ها !! نکنه پستی ها خوردن ؟
همون احمد بیک خام !
یوزر ما هم : Hamed.Beckham
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)