تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 175 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1744

نام تاپيک: iPhone 3GS | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون 3جي اس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

13 سینک آلبوم های موسقی

بازم سلام. یه سوال دیگه دوسنان.
    من 12 آلبوم آهنگ دارم. id tag تمام آهنگارو پاک کردم و با خود itune به هر آلبوم فقط tag نام خواننده و اسم آلبوم و cover art اضافه کردم. روی خود itunes همه آلبوما مرتب شده هست. ولی وقتی سینک می کنم روی گوشی فقط 10 تا آلبوم رو توی حالت art gallery نشون می ده (منظورم همون حالتی هست که وقتی گوشی رو می چرخونی آلبوم ها رو با cover art نشون می ده. یکی دیگه اینکه توی این حالت وقتی روی cover art بعضی از آلبوم ها رو لمس می کنم تا لیست آهنگ های آلبوم بیاد لیست تمام آهنگهایی رو که ریختم روی گوشی نشون می ده. بعضی از آلبومهام درستن و مشکلی ندارن. این در حالی که مشخصات تمام آلبوم ها مثل همدیگست!
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون می شم

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سامان جان دمت گرم ریویو جالبی بود ... اگه چیزی تغییر کرده عوضش کن بعد اینکه مشخصات گوشی رو هم غیر از ریویو بزاری ممنون میشم که برو بکسو ارجا میدم به اینجا بعضیارو البته ... از جاهای دیگه متوجه بشن چی به چیه..

3. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سامان جان دمت گرم ریویو جالبی بود ... اگه چیزی تغییر کرده عوضش کن بعد اینکه مشخصات گوشی رو هم غیر از ریویو بزاری ممنون میشم که برو بکسو ارجا میدم به اینجا بعضیارو البته ... از جاهای دیگه متوجه بشن چی به چیه..

چشم.پست اول آپدیت شد

5. 2 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بچه ها این برنامه bitesms که توی cydia هست رو کسی کرک شدشو داره؟ اون triale :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

سلام

قصد خرید ان 86 رو داشتم ولی با خودم گفتم 6 ساله دارم با سیمبین کار میکنم بهتره یه اپگریدی داشته باشم ..(به ایفون فکر نمیکردم بخاطر نداشتن بلوتوث)تا رسیدم به آیفون و وقتی بازیا و برنامه هاشو دیدم واقعا وسوسه شدم و وقتی تفاوت 3g با 3gs رو باg ناامید شدم و تصمیم بر خرید s رو قطعی کردم ولی از اونجا که تجربه کارکردن من با ایفون محدوده چند سوالی از شما دوستان و اساتید گرامی دارم:

1.شنیدم برنامه بلوتوث رو 3gs کار نمیکنه! درسته؟؟؟

2.ریختن و نصب بازی و برنامه روش سخته یا اسون؟؟؟

3.همه برنامه های ایفونای قبلی به 3gs میخوره؟؟

4.این گوشی ارزونتر میشه یا نه؟؟دوستی از خارج اومده بود میگفت اونجا 500 تومن بوده..همچنین یکی از اقوام به ایتالیا رفت امد میکنند میتونم بگم برام بیارن ولی نزدیکای عید میرن اونجا

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

سلام

قصد خرید ان 86 رو داشتم ولی با خودم گفتم 6 ساله دارم با سیمبین کار میکنم بهتره یه اپگریدی داشته باشم ..(به ایفون فکر نمیکردم بخاطر نداشتن بلوتوث)تا رسیدم به آیفون و وقتی بازیا و برنامه هاشو دیدم واقعا وسوسه شدم و وقتی تفاوت 3g با 3gs رو باg ناامید شدم و تصمیم بر خرید s رو قطعی کردم ولی از اونجا که تجربه کارکردن من با ایفون محدوده چند سوالی از شما دوستان و اساتید گرامی دارم:

1.شنیدم برنامه بلوتوث رو 3gs کار نمیکنه! درسته؟؟؟

2.ریختن و نصب بازی و برنامه روش سخته یا اسون؟؟؟

3.همه برنامه های ایفونای قبلی به 3gs میخوره؟؟

4.این گوشی ارزونتر میشه یا نه؟؟دوستی از خارج اومده بود میگفت اونجا 500 تومن بوده..همچنین یکی از اقوام به ایتالیا رفت امد میکنند میتونم بگم برام بیارن ولی نزدیکای عید میرن اونجا

اقا مطمعنی انتخابت درسته؟
    ان 86 رو برا دوربینش میخرن.دوربین ایفون ضعیفه ها!!!!! و اگه کار دوربینی داری نمیشه زیاد روش حساب کرد.(نمونه کارای دوربینش تو پست اول تاپیک هست)

فعلا جواب نمیده.به زودی برنامه ی کاملترش میاد.

مثل نوکیا.اولش یه بار هکش میکنی.بعدا راحت برا خودت نصب میکنی.

میخوره.تازه کلی هم برنامه مخصوص فقط اس اومده. با چند تا بازی با گرافیک بیشتر.

خیلی حساب نکن.فوق فوقش بشه 850 مدل 16 گیگش تازه یکی دوماه دیگه.

9. 4 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم.من شنیدم که موقع مکالمه صدای طرف مقابل ضعیف شنیده میشه یا اینکه نویز داره.آیا این حرف درسته یا تبلیغات منفیه؟
    و یه سوال دیگر اینکه آیا کار کردن با این گوشی لذت بخش هست؟یعنی راحتی کار،چون من تا حالا با این سیستم عامل کار نکردم.
    به نظرتون ارزش داره که از خرید ویندوز موبایل منصرف بشم و سراغ این سیستم عامل بیام؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم.من شنیدم که موقع مکالمه صدای طرف مقابل ضعیف شنیده میشه یا اینکه نویز داره.آیا این حرف درسته یا تبلیغات منفیه؟
    و یه سوال دیگر اینکه آیا کار کردن با این گوشی لذت بخش هست؟یعنی راحتی کار،چون من تا حالا با این سیستم عامل کار نکردم.
    به نظرتون ارزش داره که از خرید ویندوز موبایل منصرف بشم و سراغ این سیستم عامل بیام؟

سوال اولت.نه عزیزم اون چرته.صدای هنگام مکالمه عالیه
    اونقده کار کردن باهاش لذت بخشه که 2 هفته ای عاشق گوشیت میشی
    100% ارزش داره که به خاطرش قید ویندوز موب رو بزنی

12. 2 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

کیفیت مکالمه مشکلی نداره و از نظر انتن دهی هم اگه از بقیه ی گوشیا بهتر نباشه بدتر نیست .تو جاهای شلوغ هم صدای طرف رو میشنوی.

هیچ گوشی رو پیدا نمیکنی که تا به این حد کار کردنش باش راحت و جذاب باشه.
    البته یه هفته ای طول میکشه تا استفاده از مولتی تاچ و کار کردن با گوشی رو یاد بگیری و عادت کنی.مخصوصا اگه قبلش گوشی تاچ نداشته بودی.
    ولی وقتی زیر و بم کارو یاد گرفتی تازه میفهمی که چی گرفتی....

دور وین رو خط بگیر.به هیچ وجه.(البته این به معنای نفی کامل ویندوز نیست)
    الان با این سیستم عاملای خوبه خرید ویندوز اشتباه.
    حتی اگه نتونستی ایفون بگیری برو سراغ اندرویید یا ممو ی نوکیا.

14. این کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

اقا مطمعنی انتخابت درسته؟
    ان 86 رو برا دوربینش میخرن.دوربین ایفون ضعیفه ها!!!!! و اگه کار دوربینی داری نمیشه زیاد روش حساب کرد.(نمونه کارای دوربینش تو پست اول تاپیک هست)

فعلا جواب نمیده.به زودی برنامه ی کاملترش میاد.

مثل نوکیا.اولش یه بار هکش میکنی.بعدا راحت برا خودت نصب میکنی.

میخوره.تازه کلی هم برنامه مخصوص فقط اس اومده. با چند تا بازی با گرافیک بیشتر.

خیلی حساب نکن.فوق فوقش بشه 850 مدل 16 گیگش تازه یکی دوماه دیگه.
    ممنون الویس جان

ان 86 رو بخاطر دوربینش نمیخواستم بخاطر انگیج و یکی دو مورد دیگش..دوربین من کامپکت دارم همیشه همراهمه

چند روز پیش ما یه مهمون خارجی داشتیم و 3gs داشت (البته با گوشیش کار نکردم) و وقتی کیفیت عکساشو دیدم توی نوت بوک اینجوری شدم ...رنگا فوق العاده زنده بودند نویز یه مقداری داشت فقط تو اندازه 100 درصد میشد دید.

من همون یکی دو ماه دیگه قصد خرید دارم 850 هم بشه باز میرزه..لذت کار کردن با ایفون تو هیچ چراغ جادویی پیدا نمیشه

بازم ممنون الویس جان انشالله وقتی خواستم بخرم مزاحمت میشم

16. 2 کاربر از Raptor 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •