تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 1024 اولاول ... 232930313233343536374383133533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

دوستان هر روز یک مشکل جدید برام پیش میاد کسی می دونه ایا کنکور می تونم بدم یا نه؟
    من توی پاریس به دنیا امدم و از 6 سالگیم ایران اومدم و اینجا برام یک شناسنامه صادر میکنند ولی الان بهم کارت ملی نمی دهند ایا برای کنکور باید حتما کارت ملی داشته باشم؟

2. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ایا برای کنکور باید حتما کارت ملی داشته باشم؟
    فکر نکنم حتما کارت ملی لازم باشه....

شناسنامه عکس دار فکر کنم کافی باشه

4. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

فکر نکنم حتما کارت ملی لازم باشه....

شناسنامه عکس دار فکر کنم کافی باشه
    بابا اینها میگن که اصلا اسمم نیست من نمی دونم این اداره ها هم کار بلد نیستند
    راستی من کارت معافیت از سربازی به خاطر اینکه اصلیتم ایرانی نیست دارم به این که گیر نمی دهند یا می دهند؟

6. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

به یه نکته هم توجه کنید اببته برای رتبه های پائین یعنی خوب ببینید مثلا ما 50 تا رتبه ی 350 داریم حالا اینا نمیان به 50 نفر بگن رتبتون 350 شده میان از 350 .351. شروع میکنن تا 355 بعد فرق تو کجاست اینجاست که هرچه ترازات به هم نزدیک تر باشه بهتر میشی اگه مثلا زبانتو بیای کم بزنی و از اون طرف فیزیکتو بالا بزنی رتبت میشه 355 اما اگه جفتشو متوسط بزنی رتبت 350 میشه (اینو مطمئن نیستمااا اما 90 درصدیه )

8. 5 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی من کارت معافیت از سربازی به خاطر اینکه اصلیتم ایرانی نیست دارم به این که گیر نمی دهند یا می دهند؟
    سلام
    دوست عزیز اگر اصلیت شما ایرانی نیست که در آن صورت اصلا فرد ایرانی به حساب نمی آیید و شناسنامه یا پاسپورت ایرانی به شما تعلق نمی گیرد. اگر اینگونه باشد احتمالا شما فقط اجازه اقامت در ایران را دارید و از نظر اجازه شرکت در کنکور تابع شرایط خاصی می شوید که به نظر من از همین حالا که وقت هست سعی کنید ته و توی آن را از سازمان سنجش در بیاورید.
    ببینید بر طبق قوانین ایران فرد ایرانی شخصی است که پدر او ایرانی باشد حتی اگر یکی از اقوام درجه یک پدری شما هم ایرانی باشد می توانید از این امر استفاده کنید.و مکان تولد خیلی مهم نیست.

شما می گویید شناسنامه ایرانی دارید پس از نظر قانون یک فرد ایرانی هستید بنابراین بایستی شماره ملی و کارت ملی هم داشته باشید و اگر می گویند که اسمتان نیست به نظر من شدیدا و از همین حالا به طور جدی دنبال علت و رفع آن باشید شاید که واقعا علت آن بی نظمی موجود در اداره های ما باشد که چیز عجیبی نیست ولی ممکن است که علت دیگری هم داشته باشد پس بهتر است حالا که فرصت هست آن را پی گیری کنید.

در مورد خدمت سربازی ،بازهم اگر شما ایرانی باشید حتی اگر علاوه بر ایران تابعیت چند کشور دیگر را هم داشته باشید بازهم مشمول مقررات نظام وظیفه می شوید.البته برای کسانی که در خارج از ایران به دنیا آمده باشند این قوانین کمی دچار تغییر می شود و منعطف تر می شود.
    اگر کارت معافی از خدمت شما دایمی است( به اصطلاح معافیت زمان صلح است و موقتی نیست) پس شما بازهم یک ایرانی به حساب می آیید و از نظر شرکت در کنکور یا هر مورد دیگری مشکلی ندارید.
    دز غیر این صورت باز هم بایستی پی گیری کنید.

10. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه V A H í D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    192.168.2.216 .... مدل گوشی : 1100 ندارم ! :دي

پيش فرض

به دانشگاه و رشته بستگی داره .
    هر چی شد فقط قبول شم !

12. این کاربر از V A H í D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

عزیزم همه قبولن!

14. این کاربر از ♠ ♥ ♦ ♣ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اگر اصلیت شما ایرانی نیست که در آن صورت اصلا فرد ایرانی به حساب نمی آیید و شناسنامه یا پاسپورت ایرانی به شما تعلق نمی گیرد. اگر اینگونه باشد احتمالا شما فقط اجازه اقامت در ایران را دارید و از نظر اجازه شرکت در کنکور تابع شرایط خاصی می شوید که به نظر من از همین حالا که وقت هست سعی کنید ته و توی آن را از سازمان سنجش در بیاورید.
    ببینید بر طبق قوانین ایران فرد ایرانی شخصی است که پدر او ایرانی باشد حتی اگر یکی از اقوام درجه یک پدری شما هم ایرانی باشد می توانید از این امر استفاده کنید.و مکان تولد خیلی مهم نیست.

شما می گویید شناسنامه ایرانی دارید پس از نظر قانون یک فرد ایرانی هستید بنابراین بایستی شماره ملی و کارت ملی هم داشته باشید و اگر می گویند که اسمتان نیست به نظر من شدیدا و از همین حالا به طور جدی دنبال علت و رفع آن باشید شاید که واقعا علت آن بی نظمی موجود در اداره های ما باشد که چیز عجیبی نیست ولی ممکن است که علت دیگری هم داشته باشد پس بهتر است حالا که فرصت هست آن را پی گیری کنید.

در مورد خدمت سربازی ،بازهم اگر شما ایرانی باشید حتی اگر علاوه بر ایران تابعیت چند کشور دیگر را هم داشته باشید بازهم مشمول مقررات نظام وظیفه می شوید.البته برای کسانی که در خارج از ایران به دنیا آمده باشند این قوانین کمی دچار تغییر می شود و منعطف تر می شود.
    اگر کارت معافی از خدمت شما دایمی است( به اصطلاح معافیت زمان صلح است و موقتی نیست) پس شما بازهم یک ایرانی به حساب می آیید و از نظر شرکت در کنکور یا هر مورد دیگری مشکلی ندارید.
    دز غیر این صورت باز هم بایستی پی گیری کنید.
    من امروز دوباره پیگیری کردم گفتند شناسنامه ات هم باطل شده و دلیلش هم این بوده که وقتی میخواستم برم نمیذاشتند از ایران به خاطر سربازی برم و من از شناسنامه ی فرانسویم استفاده کردم و بهم اجازه دادند و به من یک برگه دادند و گفتن معافی ولی نگو این مال سربازی نبوده و من کارت پایان خدمت ندارم حالا برای شناسنامه دوباره اقدان کردم و گفتند باید سربازی برم
    ایا راهی هست بتونم کنکور بدم اینجا انقدر باهام بد صحبت میکنند توی این اداره و اون اداره من که کلافه شدم ایا راهی هست بم دنبال؟

16. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من امروز دوباره پیگیری کردم گفتند شناسنامه ات هم باطل شده و دلیلش هم این بوده که وقتی میخواستم برم نمیذاشتند از ایران به خاطر سربازی برم و من از شناسنامه ی فرانسویم استفاده کردم و بهم اجازه دادند و به من یک برگه دادند و گفتن معافی ولی نگو این مال سربازی نبوده و من کارت پایان خدمت ندارم حالا برای شناسنامه دوباره اقدان کردم و گفتند باید سربازی برم
    ایا راهی هست بتونم کنکور بدم اینجا انقدر باهام بد صحبت میکنند توی این اداره و اون اداره من که کلافه شدم ایا راهی هست بم دنبال؟
    اینجا ایرانه عزیز
    پاشو برو همون کشوری که بودی
    برگشتی چه کار کنی؟؟

داره خودمونی میشه reyhaneh_1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

من امسال جزو داوطلبين کنکور سراسري رشته رياضي هستم. دو تا سوال داشتم که اگه ميشه دوستان عزيز بنده رو راهنمايي بفرمايند.

1- تو درس عربي اين متن هايي که ميارن ارتباطي به کتاب درسي داره؟ (قسمت درک مطلب منظورمه) يعني من ميتونم صرفا با يادگيري لغات آخر کتاب به مفهوم و معني متن هاي درک مطلب پي ببرم؟

2- در سوال هايي که از بخش اول شيمي 3 مياد معمولا معادله هاي واکنش ها ذکر نميشه. ميشه توضيح بديد که کدوم معادله ها رو از چه کتاب ها و فصل هايي بايد حفظ کنم؟

ممنون
    در رابطه با سوال اولت باید بگم که بیشتر سوالای عربی تو کنکور قواعد محوره(حتی ترجمه یا درک متن)یعنی اگه تو قواعد ترجمه رو خوب بدونی احتمال زیاد بهش جواب میدی
    در رابطه با اون 4 تا سوالی هم که از درک متن میاد و به ترجمه تقریبا ربط داره فقط تمرین تو اون مبحث مهمه یعنی باید بری یکی از این کتابایی که فقط درک متن عربی رو دارن بگیری
    که فکر کنم گاج چاپ کرده باشه و هر شب یکیشو بزنی
    واسه سوال دومت هم باید بگم بیشتر واکنشها(حودا 80 درصد)از بخش 1 و 2 شیمی 3 هست که یا تو متن درسه یا آزمایش ها یا تمرین کنید ها

19. این کاربر از reyhaneh_1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •