پچ1.91؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای1.91 که پچ نیومده بود ولی بازی هایی که برای1.9 پچ شده بودن من خودم اجرا کردم
پچ1.91؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای1.91 که پچ نیومده بود ولی بازی هایی که برای1.9 پچ شده بودن من خودم اجرا کردم
سلام برا ما اسلیمی ها که فردا یا پس فردا میاد
وقتی دادیم lt 2 بریزن بگیم آپدیت هم کنن؟
کلا هزینش چقدر در میا؟
دوستان عزیز کسی تو شیراز جای مطمئنی رو میشناسه بدیم -- کنن؟
آدمو روانی میکنن دیگهمنظورم همون 1.9 بود : دی ! این باسوادا رو بازیا چاپ کردن پچ1.91 منم حواسم نبود : دی !
خبری از هــک های جدیدی نیس ؟! ( جی تگی چیزی ؟ )
دوستان نمیشه از داخل دستگاه مستقیم به نت وصل شد و داشبرد رو اپدیت کرد؟؟؟
چون بلد نیستم از نت pc دانلود کنم و با فلش بریزم تو دستگاه...
خواهشا فوری بگین تا اگه مشکلی نداشت امشب با دستگاه وصل بشم نت و اپدیت کنم داشبرد دستگاه رو...
یه وقت بن نکنن اگه از خود دستگاه بخوام اپدیت کنم؟؟؟
Last edited by LiverBarca; 07-10-2011 at 23:04.
اگه داشبرد ات13599نبومد بگو هم داشبرد رو آبدیت کنن همlt+2بریزن ولی اگه13599رو داری مشکلی نیست.
دیگه شیرازم نمیشناسم:d
------------------------------------
میشه ولی هم دردسر اش بیشتره و هم امکان بن تا حدود کمی هست برای همین آموزش ریختن با فلش رو برات اینجا میزارم با همون کامپیوتر بریزی:
اول فلش رو FAT32فرمت اش بکن
بعد آخرین فایل داشبرد رو از اینجا دانلود بکنش:
بعد از حالت فشرده خارج اش بکن فقط یه نکته حیاطی هست که اگه رعایت نکنی آبدیت نمیشه اونم اینه که دقیقا پوشه$systemupdateرو بزاری تو فلش دقیقا همین و داخل اون پوشه فایل ها باشه نه چیز دیگه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی بگم اگه آخرینLT+هارو نداری کپی خورت میپره ها!!!!!
من دیشب از اینجا دانلود کردم:
و الان تو هارد pc هستش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینکی که شما دادی با اینی که من دانلود کردم فرق میکنه؟؟؟
اگه فرق داره بیزحمت بگو تا امشب اینی که شما دادی رو دان کنم...
ممنون...![]()
دوست عزیز شما آپدیت رو برای نصب از طریق دیسک دان کردی
برای نصب از طریق فلش از این لینک استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شایعه شده بود که lt2 ورژن میخوره (مثل 2.1 2.0.1 ) بعلت اینکه تو بازی فروزا 4 یک چک امنیتی دیگه دیده شده ‘CIV’ content integrity verification که بعداز کلی جنگ و جدل خود c4 گفته QUOTE]fw is fine, working on forza 4[/QUOTE] که نمیدونم یعنی با همین lt کار میده یا اینکه واقعا مشکلی رو فورزا4 هست که داره روش کار میکنه .
امیدوارم مشکلی نباشه یا اگه باگی چیزی هست قبل ریلیز واسه اسلیم مرتفع بشهدیگه حوصله صبر نداریم بخدا.!!
Last edited by yadam.nemiad; 08-10-2011 at 16:37.
به سلامتی LT+2 واسه اسلیم هم اومد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)