این بازی بلاخره کی میاد پس ؟؟؟
این بازی بلاخره کی میاد پس ؟؟؟
واییییییییییییییی بازی کردم
دیوونه کنندست خداییاین چی بود خدا ؟!!! سم دیوونه شده بدجور میزنه !! کی میگه مخفی کاری نداره ؟؟
داره اما کمتر از قبل , برعکس خشونت بازی زیاد شده![]()
گرافیک در حد اعلا تو بازیایه امروزی میتونه شاخی باشه واس خودش !!
گیم پلی رو نگو که یه جور گیم پلی جدیدی رو داره وارد صنعت بازی سازی میکنه واس ما بازی خورا
واقعا گیم پلی بازی شاهکاره همین باعث شده که بازی خیلی بهتر از اونی باشه که باید باشه
و اما ....
صدای سم عزیزمهمون طور که تو فروم همسایه شنیده بودم میگفتن مثل همیشه صدای سم تو دل برو+ شوخ طبعی تو دیالوگها + یک مقدار خل بازی :د ی اخه یهو با خودش حرف زد یک تیکه از بازی
![]()
راه رفتن سم خیلی طبیعی شده همینطور کاراکتر های دیگه بازی
معلومه که خیلی رو صورت سم کار کردن ! باور کنین یک لحظه فکر کردم واقعیت داره ! مثل فیلمالبته برای همون تیکه اول بازی اینجور به نظر میاد بعدا عادی میشه کلا گرافیک قابل تحسینی داره خیلی روی جزئیات کار شده مخصوصا تو اون wc که اون بنده خدارو میترکونیم
این هوش مصنوعی دشمنا یه کم پایینه گیج میزنن اما حتما درست میشه مثل killzone 2 که تو دمو هوش مصنوعی افتضاحی داشت اما تو بازی اصلی ترکوندن
ما که 15 دقیقه بازی کردیم و الان تو کفه ادامه بازی میباشیم امیدوارم روزا زودتر بگذره تا ایکس باکس رو بترکونم![]()
Last edited by mohammad_twe; 23-03-2010 at 14:29.
میگم به پای MGS4 می رسه ؟![]()
MGS4 داستان خيلي خوبي داشت ولي داستان اين بازي مثل mgs4 نيست ولي توي گيم پلي شايد به mgs4 برسه.
این 2 بازی تو یک سبکن ولی از نظر داستانی کلا با هم فرق میکنن , متال و اسنیک عزیز یک مقدار تخیل تو بازی هست اما تو این نیست , از نظر مخفی کاری هم سم مخفی کاریاش خیلی بیشتره ( سیکوریتیمیگم به پای MGS4 می رسه ؟) 2 بازی واس خودشون شاخن و به نظرم زیاد نباید مقایسه بشن اخه فقط از نظر سبک مثل هم میمونن....
demo بازی برای x360 اومده.
آقا این نسخه دموی بازی برای pc هم اومده که ما هم دانلودش کنیم؟!
من عاشق سری Splinter Cell هستم...اگه برای pc هم دموی بازی اومده لینکش رو لطف کنین
نه متاسفانه دمو رو برای pc ندادن
منم بازی کردم!!
شاهکار بود!!گیم پلی جذاب و گرافیک عالی داشت ولی حیف قسمت مورد علاقه ی من یعنی مولتی پلیر رو نداشت!!من فکر می کردم لباس سم زشت باشه اما خیلی هم قشنگ بود
منتظر بازی اصلی هستیم تا افراد بیشتری رو شکنجه و له کنیم
راستی من کلی سر این قضیه که بعضی مواقع mark&execioce(ی چیزی تو همین مایه ها)که می کنی جهت بالای سر دشمنا سفید میشه و نمیشه زدشون گیر کرده بودم و آخر فهمیدم باید از نزدیک با مشت و لگد بزنی تا پر شه!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)