تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 47 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 468

نام تاپيک: Aino جاوای لمسی اسلایدر با دوربین 8 مگاپیکسل

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

لطفا لنز رو تميز کنيد!!!

سلام، سال نو مبارک
    خواستم برا اينکه دوستان بتونن بهتر از دوربينه آينو استفاده کنند يه مورد مهم رو گوش زد کنم
    همونطور که مي دونين لنز دوربينه آينو محافظ نداره و واسه همين خيلي راحت توسط دست و چيزايه ديگه کثيف ميشه واسه همين هم تو اکثر عکسايه آينو يه حالت مه گرفتگي ديده مي شه که اشتباهي دوستان اونو به کيفيت دوربين ربط ميدن در حالي که با يه تميز کردن راحت لنز ، کيفيت عکسايه دوربين از اين رو به اون رو مي شه (شدید) برا اينکه بيشتر متوجه تفاوت بشين دو تا عکسه زيرو در حالت کثيفي لنز و تميزيش گرفتم که اينجا ميزارمشون

شرمنده که صفحه سنگین شد ولی برا مقایسه ی خوب لازم بود تو این سایز باشن
    Last edited by Hamid..God; 04-04-2010 at 21:35.

2. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

12 سونی اریکسون(aino)

سلام من هم به تازگی از طرفدارای پروپاقرص این گوشی شدم

فقط 5 هفته دیگه مونده تا این گوشی رو بخرم

با گارانتی اصل پارس کامتل

قیمتش تا اون موقع فکر کنم دور وبر 380-400 باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض aino

این گوشی وsatio وN86 ,وOmnia hd و sumsung s8000 jet یعنی بهترین گوشی های دنیا

,واقعا وقتی اینو رو دیدم میخواستم بخرم
    ولی صبر کردم تا قیمتش یه ذره بیاد پایین

حالا وقت خریدنشه

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

الان که 390 شده

راستی شما تو پست قبلیم تصویر دارین؟

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام حمید. عکسات نیستن فکر کنم جایی آپ کردی که فیلش تره

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فیاترش رو ردیف کردم
    یه نگا به عکسا بندازین و تفاوترو ببینین اونوقت می فهمین همه ی حرفایی که از بد بودن و ضعیف بودن دوربین Aino اینور و اونور گفته می شه شعری بیش نیست(مثلا تو اون مقایسه ی رنوار و آینو که دوستمون لطف کرد گزاشت) میبینین رنگها چقدر طبیعیه یه زره هم رنگ ها رو مثل سامسونگ آبرنگی نکرده

این گوشی وsatio وN86 ,وOmnia hd و sumsung s8000 jet یعنی بهترین گوشی های دنیا

,واقعا وقتی اینو رو دیدم میخواستم بخرم
    ولی صبر کردم تا قیمتش یه ذره بیاد پایین

حالا وقت خریدنشه
    vivaz وx10 رو یادت رفت بگی!!!
    Last edited by Hamid..God; 08-04-2010 at 10:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض عکس

اره من عکس ها رو دارم میبینم واقعا عالیه الان گفتی قیمتش شده 390 با گارانتی اصلی؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شرمنده گارانتی شو نپرسیدم

فقط باید بگم اگه می خوای این گوشی رو بگیری در کنار نقطه قوتاش مثل حساسیت عالیه تاچشو صفحه مانیتور خوب و چیزایه دگه باید نقطه ضعفاشم بدونی
    گوشیه 400 تومنیت از لحاظ منو و اینترفیس با یه گوشیه 150 از سونی اریکسون یکیه
    دکمه های کیبورد خیلی روون و خوش دست نیستن
    منویه تاچ مدیاش خیلی تو موزیک گوش دادن به درد نمی خوره بعد یه مدت می ری سراغ مدیا سنتر غیر تاچ البته تو عکس دیدن و ویدئو مدیا سنتره غیره تاچه که فراموش می شه
    به خاطره رزولویشن صفحه خیلی نرم افزار براش پیدا نمی شه
    بلندیه صدا تو اسپیکر اونقدری نیست که بتونی باهاش آهنگ گوش بدی(هرچند به نظر من این کار مضخرف تربن کاریه که می شه با یه گوشی انجام داد)
    مارک سونی اریکسون پشتتش چون از همه جایه دیگه ی گوشی بر آمده تره وقتی گوشی رو می زار ی زمین بر اثر استحکاک رنگش میره
    وقتی داری آهنگ گوش میدی گوشی شدید کند میشه یعنی مثلا وقتی دکمه ی منو رو میزنی با گیر بازش میکنه که البته به غیر از اینجا جاهایه دیگه خیلی اذیتت نمی کنه
    ویس ریکوردر گوشی بعد از ریکورد صدا اونو میفرسته به فولدر موزیک و هیچ جایی به غیر از فایل منیجر نمی تونین اونو پیدا و اجرا کنین حتی تو خوده نرم افزار ویس ریکوردر بعد اجرا تو فایل منیجر هم تنها کاری که میتونین بکنین استاپ کردنه که باعث میشه بعد اجرایه دوباره فایل از اول پخش شه یعنی پایز نداره
    تو منویه تاچشم وقتی داری عکس نگاه می کنی یه تنالیته ای از خاکستری رو نمی توه اجرا کنه و سیاه کامل یا سیاه مایل به سبز نشون می ده که کلی حال گیریه البته تو بقیه جاها همچین چیزی نیست
    خیلی تم براش پیدا نمی کنی
    اگه یه جا شارژ هدست بلوتوس گوشی (حتی با توجه به اینکه این حدست چقدر دوام باطری بالایی داره) تموم بشه چون گوشی پورت 3.5 نداره کلا باید بی خیال موزیک گوش دادن بشی( البته با خریدن یه هدست دو تیکه ی سونی اریکسون با 7 هزار تمون این مشکل حل میشه)
    موقع عکاسی یا فیلم گرفتن خیلی رو گوشی تسلت ناری انگار هر لحظه ممکنه گوشی از دستت بیوفته تازه چون لنزش خیلی به بالایه گوشی نزدیگه اگه دودستی بگیریش خیلی سخته که دستت یا انگشتات جلویه لنز نیاد
    فلاشش اصلا به درد عکاسی تو شب نمی خوره انگار اصلا نیست!!!
    سیستم کم و زیاد کردن صدا تو هدست در کنار جذاب بودن اولیش اصلا کاربردی نیست و زود خستت می کنه

اگه اینا برات مشکلی نیست گوشیه خوبیه

راستی اینا که گفتم کلش بود یعنی همش یعنی هرچی مورد بد تو این گوشی ممکن بود باشه حالا هر چقدر کم و بی تاثیر یعنی به غیر اینا دیگه هیچ چیزی که حالتو بگیره پیدا نمی کنی

البته من نمی خوام از خریدن گوشی منصرفت کنم گوشیه واقعا عالی ای هست من که از خریدش پشیمون نیستم دوربین عالی صدای عالی تو هد فون وای فای و جی پی اس اینتر فیس زیبا(درسته با بقیه ی سونی اریکسونا یکیه ولی هیچی کم نداره و واقعا زیبا و دلرباست) هدست بلوتوسش واقعا عالی و کاربردیه طراحیه عالی و زیبا اینترفیس خوش دست فیلم برداریه متوسط رو به خوب
    فقط میخوام آگاهانه بری سراغش
    Last edited by Hamid..God; 10-04-2010 at 14:20.

10. 3 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببخشیدا.. ولی انگار اونایی که میخان با قیمت فعلی این گوشی رو بخرن ، یا خیلی خیلی متعصبن !
    یا درست تحقیق نکردن !
    من موندم چجوری این گوشی جزء بهترین گوشی های بازار حساب شد ؟!!
    خدا شاهده با این پول گوشیای خیلی خیلی بهتری میشه خرید !!
    شما اگه یه ذره بیشتر بذارید رو پولتون میتونید پیکسون12 رو بگیرید که کلا چند کلاس
    از این بالاتره! و قابل مقایسه نیستن..
    این گوشی جلو گوشایی مثل LG kc910 و SAMY s8300 که 250 تومن هستن هیچ حرفی واسه گفتن نداره !!
    کیفیت صفحش هم که اینقد میگین خوبه ، خدا رو شاهد میگیرم .. قسم میخورم وقتی با kc910 مقایسه کردم
    ضعیف تر بود .. چه برسه به s8300 !تازه ابعاد واقعا نا مناسبی داره..
    واسه من فرق نمیکنه چی بخرید .. ولی به نظرم بهتره اونایی که میخان این گوشی رو بخرن یکم بیشتر تحقیق
    کنن..
    Last edited by dark fear; 10-04-2010 at 10:25.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

در مورد صفحه اصلا جرفتو قبول ندارم چون واقعا از لحاظ برایتنس و کنتراست و رنگ بندی جز بهترین هاست.
    این گوشی به خاطر اون پایه شارژ و هندزفری که تو پکش هست قیمتش بالاست وگرنه تا الان زیر 250 میشد. مگه همون S8300 و kc910 اینارو داره؟ مموری 8گیگ هم داره نمیدونم اونا دارن یا نه!

13. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •