پس به نظرت برای صرفه جویی میتونم z رو بگیرم؟تفاوتشون خیلی زیاده؟
پس به نظرت برای صرفه جویی میتونم z رو بگیرم؟تفاوتشون خیلی زیاده؟
آیا این 5738 زد برنامه هایی مثل فتو شاپ رو به خوبی می تونه اجرا کنه
من یه zg گرفتم ولی تو بازی خاموش میشه چهکار باید کرد؟؟؟؟
چند خریدی دوست عزیز؟ازش راضی هستی؟
سلام میشه کسی با نرم افزار 3d mark 06 از 5738g بنچمارک بگیره . ?????
می خواهم هفته ی بعد 5738g بخرم. آخرین قیمتی که دارم 760 تون با گارانتی سازگار . واسه همون اگه کسی لطف کنه با برنامه هایی مثل 3dmark 06 و hd tune , .... از این لپتاپ بنچمارک بگیره کمک زیادی به من کرده .
سلام
محصول جدید acer از خانواده aspire است با نام AS4736 با گارانتی سازگار وارد بازار شد
این نوت بوک جدید که مجموعه ای است بی نظیر و کامل از نظر امکانات و فناوری های نوین به کار رفته در آن ، کیفیت و کارایی را در کنار قیمتی مناسب به کاربر عرضه کرده و علاوه بر برآورده کردن تمامی نیازهای روزانه و معمول کاربر، از نظر امکانات دیداری و شنیداری در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد .
AS4736 مجهز به پردازنده دو هسته ای Intel Pentium T4200 با قدرت پردازش 2.0GHz و حافظه پنهان 1MB و FSB با سرعت 800MHz و حافظه 2GB DDRIII و پردازنده گرافیکی Intel 4500MHD و همچنین هارد دیسک با ظرفیت 250 گیگابایت است.
محصول فوق به واسطه تجهیزبه مبدل صوتی و اسپیکرهای نسل جدید خود از صدای سه وبعدی و فراگیر بهره مند بوده و همچنین با در اختیار داشتن صفحه نمایش HDعریض با نسبت نمایش 16:09 با سیستم نورپردازی LED تصاویر با کیفیت و شفافیت بسیار بالایی را در اختیار کاربر قرار می دهد و آن را تبدیل به محصولی مناسب برای مصارف چند رسانه ای برای اوقات فراقت کاربر ساخته است.
از دیگر امکانات و فناوری های به کاررفته در این نوت بوک می توان به صفحه لمسی چند اشاره ای و خروجی صوتی و تصویری HDMI و شبکه بی سیم و بلوتوث اشاره نمود.
وزن این نوت بوک به همراه باتری 6 سلولی آن 2.3 کیلوگرم است.
Acer AS4736 با پشتیبانی گارانتی سازگار به بازار عرضه و در معرض فروش قرار گرفته است.
تنها تفاوت این محصول با acer aspire 5738z سایز صفحه نمایش است که در این محصول 14 اینچ می باشد که بسیار مناسب است
از دوستان خواهش می کنم نظرات خود را در مورد این محصول بنویسند
CPUIntel Pentium Dual Core Processor T4200, 2.0GHz, 1MB Cache, FSB 800MHz Memory2GB DDRIII 1066MHz Hard Disk Capacity250GB SATA Optical DriveDVD-RW Super Multi Dual Layer GraphicIntel GMA 4500M with up to 1759 MB Display14.0” HD Acer Cine Crystal (1366 x 768) LED LCD+ Crystal Eye Webcam CommunicationLAN 10/100 Ethernet
MODEM
Bluetooth
Wireless 802.11/a/b/g/n WLAN SecurityN/A Ports3 x USB2.0
5in1 Card Reader
Multi Gesture Touchpad
HDMI
External display (VGA) port
Headphone/speaker/line-out/Microphone-in jack
Ethernet (RJ-45)
Modem (RJ-11)
DC-in jack for AC adapter Weight6Cell (Up to 3 Hours) 2.3 kg Operating SystemLinpus Linux
منبع :سایت سازگار
من خودم ابتدا تصمیم داشتم که 5738 زد رو بخرم اما وقتی اینو دیدم تصمیمم عوض شد به خاطر سایز ال سی دی
ممنون اگه نظرات خودتون رو بنویسید
نوت بوک خوبی هستش قیمتش هم حدود 590 هست.عکسی از نمای بسته و بازش اگه دارید بذارید.
من zg رو نقد 685 با گارانتی سازگار خریدم
نوی بازی خاموش می کنه
موندم چی کار کنم:41
کمک کنین:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)