با سلام
آقا عجب چیزی بود من دقت نکرده بودم مردم از خندهاينم يه سوتي بدجور ازطرف من كه تاپيك هم مننحرف نشه.........فقط لينك زيري رو كه ديديد بهم خوب بخنديد(خودم اينقدر خنديدم كه دل درد گرفتم
ببخشیدا نارحت نشین
منم از این سوتی ها دارم
--
--
با سلام
آقا عجب چیزی بود من دقت نکرده بودم مردم از خندهاينم يه سوتي بدجور ازطرف من كه تاپيك هم مننحرف نشه.........فقط لينك زيري رو كه ديديد بهم خوب بخنديد(خودم اينقدر خنديدم كه دل درد گرفتم
ببخشیدا نارحت نشین
منم از این سوتی ها دارم
نوشته شده توسط saviss
به يارو ميگن خوشبختي رو معني كن يارو ميگه وقتي ازدواج كردم تازه فهميدم چه موهبتي (خوشبختي)رو از دست دادم
Last edited by alaodin1; 19-05-2006 at 18:23.
ساويس خان (به جاي جان) خيلي باحال بود مرسينوشته شده توسط saviss
![]()
ووك من جان ببخشيد اين مساله ربطي به اينجا نداره. ولي جون دادا چقدر خرجشه اين اواتارتو عوض كني. خرجش هر چقدر باشه ميدم. اخه يه جوريه. ميبينمش ياد.... / تازه شبا خواباي بد بد هم ميبينم
قربون اون شكل ماه كچلت برمووك من جان ببخشيد اين مساله ربطي به اينجا نداره. ولي جون دادا چقدر خرجشه اين اواتارتو عوض كني. خرجش هر چقدر باشه ميدم. اخه يه جوريه. ميبينمش ياد.... / تازه شبا خواباي بد بد هم ميبينم
آخه چرا از اين آواتار من بدت مياد
به اين خوشگلي ..............
حيف نيست ؟
ووك من جان اين كجاش خوشگله؟ خواستي يه تاپيك نظر سنجي در موردش راه بنداز. جون تو شبا كابوس ميبينم. يه كاريش بكننوشته شده توسط wookman
خان به جاي جاننوشته شده توسط wookman
براكم اين باحال تر بود![]()
آخري بگم خان يا جان ؟؟؟؟؟؟؟![]()
سركاريه ؟![]()
هرچه ميخواهد دل تنگت بگو(فقط تاپيكه به اين باحالي منحرف نشه.........هرچي خواستي بگو جانكم)نوشته شده توسط wookman
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)