مشكل اينجاس كه ديكشنري ها رو تو دايركتوري dictionaries كپي نكردين ، الان چك كنيد متوجه مي شيد
مشكل اينجاس كه ديكشنري ها رو تو دايركتوري dictionaries كپي نكردين ، الان چك كنيد متوجه مي شيد
1st:منم همه این کارارو کردم...حتی از wm wifi router هم استفاده کردم ولی فایده نداره
این واسم خیلی مهمه
لطفا کمک کنید.
2nd:در مورد pocket sheild یه پست فرستادم ولی هیچکی جواب نداد...اگه کسی کار کرده یا چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
pocket sheild رو من یه بار نصب کردم اما باهاش حال نکردم.. از سایتش ببین چی نوشته زودتر به جواب میرسی و از من میشنوی spb shell نصب کن
سلام دوستان تو رو خدا کمکم کنید دنبال فارسی ساز برای گوشی diamond 2 هستم هرچی می گردم پیدا نمی کنم اگه سایتی سراغ دارید بدید ممنون میشم
دایموند 2 با قلم (منو) ری استارت میشه؟![]()
ممن.نم از راهنماییتون
اما نکته اینجاست که من میدونم اون فقط نشون دهنده اینه که اینترنتم فعاله، بحث سره اینه که خیلی وقتا کانکت میشم به اینترنت
من می خوام اکانت GPRS رو غیر فعال کنم، اما هرچی میگردم، نمی فهمم از کجا باید این کارو بکنم
اگه میشه منو راهنمایی کنین که کلاً اون E یا G رو هم نبینم
بچه ها من دوتا سوال دارم فقط خواهشا جواب بدیداااا
اولیشو قبلا پرسیدم ولی جواب نگرفتم ، دکمه های ولوم دیگه مثل قبل کار نمیده و وقتی دوبار میزنم از قسمت ولوم خارج میشه و توی منو یکی پایین و بالا میشه و برای کم و زیاد کردن صدا مجبورم با استفاده از دست یا قلم اینکارو بکنم . چطوری مثل اول بکنمش ؟!؟!؟
دوم اینکه شارژم خیلی زود تموم میشههههه چیکار کنم ؟!؟!؟!!؟!؟!؟
سلام
تو قسمت اینترنت (تاچ فلو) menu ya option را برنید و تیک push internet را بردارید. فکر کنم درست میشه
برو بکس یک سوال داشتم شرمنده اینجا پرسیدم
این گوشی تو بازار الان رنگ مسکیش هم پیدا می شه؟؟؟ یا فقط اون رنگ شیریشه
سلام.
بله میشه باید درب پشت رو باز کنید و دکمه قرمز رنگ رو که زیر درب هست رو بزنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)