چه سورپرایزی نوید!این مونگولها که از این کارها بلد نیستن!!البته من برای نسخه Pc هم حتی اگه نسل بعد کامل نباشه امید دارم با پیشرفتهای چشمگیری مواجه بشیم!!
چه سورپرایزی نوید!این مونگولها که از این کارها بلد نیستن!!البته من برای نسخه Pc هم حتی اگه نسل بعد کامل نباشه امید دارم با پیشرفتهای چشمگیری مواجه بشیم!!
سلام به همگی...
از بچه ها شنیدم امسال یکم زود تر ریلیز میشه ... تاریخشو بهم می گین ؟... به نظر منم برای PC.به احتمال زیاد current هستش ... ولی خوب چه میشه کرد... ea هست دیگه ...
اگه اینا بازم برا pc کارنت بدن همون بهتر که اصن ندن.اونوقت فیفا هم انحصاری کنسول میشهحداقل از آبرو ریزی رو pc بهتره
اینا همه قیافه های 09 هستن.فیفا 10 فک نکنم باشه
![]()
![]()
ببخشید ولی اینجا خیلی دیگه درگیری شده مخصوصا مهران جان که دیگه واقعا جوش آورده![]()
باید بگم که بازی هایی از قبیل کرایسیس فقط گرافیک دارند!!!!!
یعنی اینکه Cpu بازیه کرایسیس 2.4 یا همون حدودایه!
در حالی که همین فیفا کارنت جن PC که شما میگین آشغاله , Cpu چند میخواد؟ 2.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه یکم فکر کنید میبینید که Cpu کنسول 3 هسته ایه 3.2 هست اما ماها معمولا دیگه 2 هسته ایه 5000 داریم بیشترمون مطمئنم همینطوری ایم.
خوب نتیجه میگیریم که اگه Cpu فیفا کارنت 2.5 باشه فیفا نکست که سرشار از زیبایی و استیل های زیبا و ... هست چند میخواد؟
من یک جورایی مطمئنم این بازی همون Cpu بازیه Gta IV رو میخواد یعنی 3 هسته ای!
شایدم بیشتر!
اما در حالت جزئیات کم مطمئنن همین سی پی یوی 2 هسته ایه 2.6 رو میخواد که شاید بشه به زور بازی کرد مثل بازیه GTA IV که من دیدم یارو اگه میخواست درست و حسابی با Cpu x2 5000 بازی کنه کلا 16 تا فریم میگرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و در آخرم بگم EA از همین میترسه که حالا فوقشم نکست زد شما میاین نصب کنین میبینین مثل GTA IV هزار تا مشکل داره که بعد همه ی اینا باید با بدخبختی بازی کنین و 1000 تا فوشم به EA بدین همونطور که خیلی ها از جمله آرمین جان که البته ناراحت نشن به Rock Star دادن. ( ببخشید آرمین جان جدی نگیرید![]()
)
در هر صورت همه ی اینا به کنار باید بگم که متاسفانه سازنده ی بازی David Rutter ( این اسمشو من درست یادم نیست) نیست یعنی سازنده ی کنسول برای PC نیست و امکان نداره سازنده ی دیگه بیاد بازی ای بزنه که از فیفا کنسول بهتر باشه!
پس اگرم فیفا نکست بشه باز هم نمی تونه مثل فیفا کنسول بشه!!!!!!!!!!
در آخر بگم که کسانی که کشته و مرده ی این بازیه فوق العاده هستند تنها راهش همین کنسول هست که الان فکر کنم قیمتش 300 هزار تومن هست اندازه ی دو تا قطعه ی کامپیوتر!!!!!!!!!!!!!!!!
و آخر از همه هم ببخشید![]()
بازیهای از قبیل کرایسیس فقط گرافیک دارند!!!!!!حتما AC هم فقط گرافیک داشت!
بی خیال شایان جان حالا بگیریم که حرفهای شما درست!!!
ولی تنظیمات گرافیکی را برای این جور مسائل گذاشتن دیگه نه؟
خوب اونطور که سازنده ی PC تو فروم رسمی فیفا گفته این بازی فقط برای X360 و PS3 تو E3 نمایش داده میشه! و اطلاعات نسخه PC چند هفته بعد میاد!
اصلا امید به نکست بودن فیفای PC نداشته باشید!!
خوب چند تا عکس : (حجم کلیه عکس ها حدود یک و نیم mb می شود و برای دیال آپ حدود 5 دقیقه برای لود کامل طول خواهد کشید )
Last edited by djmd; 03-06-2009 at 12:20.
برای دیدن بقیه عکسها که فک کنم حدود 35 تا هستش به لینک زیر مراجعه کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت خیلی بالا رفته تصاویر شفاف شده
100 درصد از این بهتر هم خواهد شد
خوشم میاد از FIFA هیچوقت رونالدینیو رو تنها نمیزاره دمش گرم
آره تصاوير خيلي واضح هستند!
درسته بازي شبيه به فيفا 09 هستش ( از لحاظ گرافيك) ولي اين وضوح در فيفا 09 نبود و اين هنوز اولين نمايش هستش و بايد منتظر ويدئو هايي از گيم پلي بازي بود!
اگه بهبود هايي كه قولش رو داده شده در بازي اعمال بشه كه حتما اينطور هستش( چون سال قبل كه اينطور بود) امسال هم بي شك فيفا بهترين ميشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)