سایت جمعه شب بالا اومد با کلی سلام و صلوات افتادیم روش دیدیم سامان که همچنان کنده ملی اما راه افتاده ولی خود سایت همش خطا میده اگه خود سایت راه بده از ملی خوب میشه گرفت
سایت جمعه شب بالا اومد با کلی سلام و صلوات افتادیم روش دیدیم سامان که همچنان کنده ملی اما راه افتاده ولی خود سایت همش خطا میده اگه خود سایت راه بده از ملی خوب میشه گرفت
كسي كه ازش شارژ ميگيرم رو تونستم مخش رو بزنم و آمارش رو در بيارم.خودش خداي برنامه نويسيه و برنامه اي كه نوشته جوريه كه كد امنيتي و يا سوالهاي مسخره رو نميخواد.نميدونم چجوريه ولي وقتي سايت بانكي كه ازش استفاده ميكنه مشكل نداشته باشه روزي 600 تا 1000 تا شارژ بهم ميده.
بهش گفتم برنامه ات رو بفروش به 4-5 نفر كه بفروشي سودش خيلي بيشتر ميشه ولي قبول نميكنه.
سلام
تو بانک ملی واسه من وقتی ارتباط ناموفق میده BACK میزنم پیغام (مدت زمان معتبر برای پرداخت به اتمام رسید . لطفا دوباره تلاش کنید.) میده ناچارم از اول شروع کنم برا شما هم اینجوری شده؟؟؟ احتمالا ملی بسته شده بود میخواستن این تغییرو توش بدن!!.
جدا بانک ملی بالا اومد ؟
صلواااااااااااات !
الان بانک ملی که باز بالا نمیاد !![]()
به به! میبینم که به حرفم خیلی زود رسیدی
1000 تا ؟چه برنامه ای داره !!!
کرج هستی؟ برنامشو خودت دیدی؟ یا فرم شارژهاش چطوریه میتونی عکسشو بذاری تا بهت بگم چیکار داره میکنه
Last edited by rahim206; 26-09-2009 at 09:44.
کووو ؟
من که نمی بینم ملی باز شده باشه !هنوز خطا میده !
اونجور که شما نوشتی (بگم کیم ) فکر کنم رحیم باشی
من دستم تو کار نیست ولی این سایت مسخر همش اینجوریه من از 4 ماه پیش کار میکنم دیگه بهش عادت کردم وقتی کن نات میده یعنی شارژ دارن تزریق میکنن به قول دوستم دیتابیسش خالیه بانک ملی قبلا خوب بود الان گند زده از همه بهتر سامان هست به خاطر اینکه همه کارتای شتابو قبول میکنهولی خیلی کند شده
البته یک مقداریشو خالی بسته
این روزها تبلیغ این جور برنامه ها تو اینترنت پره
اطلاعات کارت بانکی و اطلاعات لازم در سایت همراه اول را خود برنامه وارد میکنه ولی برای هر کارت شارژ خود کاربر باید کد امنیتی را وارد کنه
کد وارد نکردن مال زمانی بود که همراه اول کد یا سوال امنیتی نداشت
اما الان دیگه نه
اون یارو هم احتمالا خودش این برنامه را از کسی خریده که راضی نشده بفروشتش
یک جستجو تو گوگل بکنی کلی لینک تبلیغ فروش این جور برنامه ها را پیدا میکنی که قیمتاشون از 3میلیون تومان هست تا پنج هزار تومان. هرکی هرچقدر تیغش ببره میندازه به مردم
کسی الان می تونه کارت شارژ بگیره ؟
من که هیچ کدوم نمی تونم بگیرم !!!
این لعنتی ها نمیدونم چه غلطی میکنند که مشکل سایت رو برطرف نمیکنند
اصلا نمیخاند که درست بشه وگرنه همچین مسخره بازی فقط خرابکاریه و دیگه هیچ
بیاید یه طومار تهیه کنیم و به مسوولین وزارت ارتباطات بفرستیم شاید فرجی بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)