کد داره هر برگه داداشی با کد صندلی وکارتت یکیه.
راحت ترین درس شیمی هست به نظر من !![]()
salam
ye soal
baraye => A zir majmooe mosavieAUB benevisim badihie kafye ya bayad chizi benevisi,m??
esbat ke dige lazem nis has?????
دقیقا متوجه سوالتون نمیشدماما اینو میدونم که این داخل اثبات ها به طور مستقیم کاربرد نداره ! یعنی اصلا یه همچین چیزی اثبات نداره
![]()
اگر جزوه بنی هاشم داری تو ازمون شماره ی 6 سوال 6 قسمت ب تقریبا کاربرد یه همچین چیزایی رو توضیح داده اگر هم که این جزوه رو نداری بگرد نمونه سوال هماهنگ شهر تهران خرداد83 رو بگیر و سوال 6 قسمت ب رو نگاه کن
سلام به بکس این تاپیک.................من الان یه سوال برام پیش اومده نمیدونم جوابش چیه بدجوری هنگ کردم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم............تو قسمت استقراها(معمولیاش) وقتی حکمو نوشتیم میتونیم اگه شد طرفه اول حکمو ساده کنیم به طرف دوم برسیم(یعنی به تساوی با طرف دوم برسیم) یا نه همیشه باید فرضو در نظر بگیریم و با توجه به حکم یه عبارت به دو طرف فرض اضافه کنیم و به طرف دوم حکم برسیم؟؟؟؟؟؟؟ اگه اونجوری که اول گفتم بنویسیم غلطه؟ نمره نمیدن؟..........
اینم که میگی درسته ولی معلوم نیس که به جواب برسی
اگه به تساوی برسی درسته
ببین زیر برگه ماله حوابا مینویسه دبیر محترم به راحلهای درست دیگر هم نمره بدین
پس اگه به جواب میرسه
مشکلی نیست
ای بچه ها من که بدبخت شدم رفت 60ص رو معادل 5نمره رو نخوندم نمیدونم فردا چطور می خوام امتحان بدم...ای بگم خدا این برنامه ریزارو چی کار کنه...برام دعا کنید این امتحان رو خوب بدم
...
Last edited by ardavan_2008; 22-05-2009 at 22:49.
از اعماق قلب در کت میکنم!
بچه ها من نمونه سوالات فیزیک تجربی رو میخوام (اگه میشه یه سایتی چیزی معرفی کنید)
دوستان هم اکنون به یاری شما نیازمندیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)