تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 227 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام به آقا امید گل
    میخواستم بدونم هیچ سایتی سراغ دارین که بشه بازی های mac رو ازش خرید؟؟
    اخه من تو یزدم اینجا هم کسی این چیزا سرش نمیشه
    ممنون
    ببین بهترین راهش دانلود از اینترنت ه!

اگر برای دانلود می خوای می تونی از فروم زیر برنامه ها و بازی های مک رو دانلود کنی!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم بازی داره و هم برنامه! همش هم Last Version هستند!

عضویت یادتون نره!

2. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این اطلاعات شما واقعن عالیه آقا امید عزیز . من فکر نمیکردم برای مک هم بازی وجود داشته باشه و یا این همه برنامه متنوع . اطلاعاتتون واقعن به روز هستن
    در مورد اون نوت پال لاجیتک که نوشته بودین توی ایران هم هست ؟ و یا فقط خارج از کشور وجود داره ؟ هیچ صدایی نداره ؟
    راستی من یک سوال برام پیش اومد در مورد مک که مک وقتی هیچ روزنه ای به بیرون نداره , آیا موقع کار کردن داغ نمیکنه ؟ یا گرمای مک کلن از نوت بوک های معمولی کمتر هست ؟ و دیگه اینکه ایا مک خرابی هم داره ؟ مثل خراب شدن هارد یا فن ها یا نمیدونم هر چیزی ؟ به هر حال یک وسیله برقی هست دیگه .. البته منم شنیدم که لپ تاپ کلن خرابیش خیلی اتفاقی و به ندرت هست مگه با استفاده غلط و یا افتادن و ضربه وردن و آب ریختن و .. و آیا در مورد مک هم همینطوره ؟

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با سلام به شما دوست عزیز ،

شرمنده می فرمایید ، اما من فقط از تلویزیون و سینمایی خانگی سونی استفاده کردم ! اگر سئوالی دارید میتونید بپرسید! اما در مورد لپ تاب های سونی اطلاعات ندارم!

حقيقتش من دارم 1400000 هزينه ميكنم . نمي دونم سوني بگيرم يا اپل ؟؟؟ از كيفيت اپل نمشه گذشت ولي با مكش مشكل دارم . زياد اهل بازي نيستم .از 14 هم بزرگتر نباشه. كار من نرم افزارهاي مهندسي برقه . اگه مي شه راهنماييم كنيد . مرسي .اميدوارم هميشه پرقدرت در اين فروم باشيد تا بقيه دوستان هم از اطلاعات شما استفاده كنن.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

این اطلاعات شما واقعن عالیه آقا امید عزیز . من فکر نمیکردم برای مک هم بازی وجود داشته باشه و یا این همه برنامه متنوع . اطلاعاتتون واقعن به روز هستن
    در مورد اون نوت پال لاجیتک که نوشته بودین توی ایران هم هست ؟ و یا فقط خارج از کشور وجود داره ؟ هیچ صدایی نداره ؟
    راستی من یک سوال برام پیش اومد در مورد مک که مک وقتی هیچ روزنه ای به بیرون نداره , آیا موقع کار کردن داغ نمیکنه ؟ یا گرمای مک کلن از نوت بوک های معمولی کمتر هست ؟ و دیگه اینکه ایا مک خرابی هم داره ؟ مثل خراب شدن هارد یا فن ها یا نمیدونم هر چیزی ؟ به هر حال یک وسیله برقی هست دیگه .. البته منم شنیدم که لپ تاپ کلن خرابیش خیلی اتفاقی و به ندرت هست مگه با استفاده غلط و یا افتادن و ضربه وردن و آب ریختن و .. و آیا در مورد مک هم همینطوره ؟
    شاید باورتون نشه ، اما به صورت ثانیه ای آپدیت می کنم!

فن لاجیتک کاملا بی صداست ! جوری که خاموش و روشنش معلوم نیست! تو ایران هم هست ، فکر کنم تو ویترین نقش هم دیدم!

دوست عزیز ، دقت کردید که فقط سری Uni Body این جوریه! فکر میکنی اپل چرا از شمش آلومینیو یمی استفاده کرده؟! باید خدمتتون عرض کنم که آلومینیوم فلزی سبک هست اما در عین حال بسیار خوب حرارت رو منتقل میکنه! بنابراین حرارت بدون وجود روزنه منتقل میشه ! جالبه نه!!!

اما

یک سئوالی اینجا پیش میاد جریان هوا از کجا وارد میشه؟ ! در جواب این سئوال باید خدمتتون عرض کنم که اگر دقت کرده باشید در قسمتی که صفحه نمایش به بدنه وصل میشه ، حدودا 0.5 سانتیمتر فاصله هست ، که هوا از اینجا وارد میشه! دور فن میچرخه و از طریق بدنه به بیرون منتقل میشه!

دیدید وقتی رو ی تخت (یا هر سطح ناهموار ، نه صاف مثل میز) میزارید ودر حال بازی هستید دما بیشتر بالا میره!چون شما در حقیقت جلوی انتقال رو گرفتید!

جالبه نه ! به این میگن جادو ی اپل!!!

در مورد خرابی ، اگر شما یک خودکار (یا هر چیز تیز) رو کیبورد بزارید ! و درش رو بندید باعث شکستن LED میشه! این مورد شایع ترین هست! پس دقت کنید! در مورد بقیه چیز ها با اطمینان کاملبه شما میگم ، اصلا خرابی نداره! من یک imac دارم که مال 4 سال پیش ه هنوز هم کار میکنه!

اگر باور نمی کنید ، بپرسید!
    Last edited by Microsoft24; 07-01-2010 at 00:11.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض RE

حقيقتش من دارم 1400000 هزينه ميكنم . نمي دونم سوني بگيرم يا اپل ؟؟؟ از كيفيت اپل نمشه گذشت ولي با مكش مشكل دارم . زياد اهل بازي نيستم .از 14 هم بزرگتر نباشه. كار من نرم افزارهاي مهندسي برقه . اگه مي شه راهنماييم كنيد . مرسي .اميدوارم هميشه پرقدرت در اين فروم باشيد تا بقيه دوستان هم از اطلاعات شما استفاده كنن.
    شما با این هزینه فقط می تونید مک بوک واینت بخرید! (یعنی همون مک بوک کلاسیک وسفید خودمون!)

چرا با مک مشکل دارید! چون یکی از قوی ترین سیستم عامل های موجوده! من بارها گفتم که شما میتونید در کنار مک ویندوز بریزید وخیلی راحت با ویندوز کارکنید!

اینم مک بوک وایت :

Apple MacBook MC207LL/A

Part Number: MC207LL/A
    Processor: Intel® Core 2 Duo 2.26 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
    Memory (RAM): 2048 MB DDR3 SDRAM 1066MHz FSB
    Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
    Optical Drive: DVD-CD±RW Drive
    Battery: 60-Watt-hour lithium-polymer
    Display: 13.3'' Glossy WXGA LCD display (1280x800)
    Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
    LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
    Wireless LAN: AirPort Extreme Wi-Fi
    Speaker: Built in stereo speakers
    BlueTooth: Integrated Bluetooth 2.0 + EDR
    I/O: 2x USB 2.0 (up to 480 Mbps)
    iSight Camera
    Operating System: Mac OS X v10.6 Snow Leopard
    Weight: 2.13 kg
    Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
    Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
    Country of Origin: Made in China
    12,900,000 Rials with Naghsh Warranty

اطلاعت بیشتر :
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام امید جان توی اون عکس که از سخت افزار ی نصب شده گرفته بودی مودم نبود این یعنی مک بوک مودم نداره؟؟؟؟؟؟؟یکی اردوستان آلمان هست در مورد قیمت مک بوک پرسیده بود از فروشگاها ی اونجا گفته بودن که زبونش آلمانی هست برای تغییرش به انگلیسی 200 یورو خرج بر میداره؟ می خواستم بدونم که منظورش این بوده که کی بوردش به زبان آلمانی هست یا چیزی غیر از این هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام امید جان توی اون عکس که از سخت افزار ی نصب شده گرفته بودی مودم نبود این یعنی مک بوک مودم نداره؟؟؟؟؟؟؟یکی اردوستان آلمان هست در مورد قیمت مک بوک پرسیده بود از فروشگاها ی اونجا گفته بودن که زبونش آلمانی هست برای تغییرش به انگلیسی 200 یورو خرج بر میداره؟ می خواستم بدونم که منظورش این بوده که کی بوردش به زبان آلمانی هست یا چیزی غیر از این هست؟
    Last edited by jupiter_2XL; 08-01-2010 at 23:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    So Far

پيش فرض

سلام دوستان
    سئوالی از محضرتون داشتم

1- ایا این درسته که اتودسک محصولی برای سیستم عامل مک نداره ( بیشتر منظورم مایا و تی ری دی مکس هست ) ؟

2- و اگر نداره ایا این عاقلانه است که بر روی مک بوک پرو ویندوز نسب کنیم و از این نرم افزار ها استفاده کنیم اون هم با رندر های شبانه روزی ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام دوستان
    سئوالی از محضرتون داشتم

1- ایا این درسته که اتودسک محصولی برای سیستم عامل مک نداره ( بیشتر منظورم مایا و تی ری دی مکس هست ) ؟

2- و اگر نداره ایا این عاقلانه است که بر روی مک بوک پرو ویندوز نسب کنیم و از این نرم افزار ها استفاده کنیم اون هم با رندر های شبانه روزی ؟
    با سلام به شما دوست جدید ،

1 - خیر ، اصلا درست نیست! تقریبا اکثر نرم افزار های شرکت Autodesk ورژن مک دارند ! هم Maya و هم 3ds Max!

شما قبل از پست دادن به سایت Autodesk یک سر می زدید ، بد نبود! حالا اشکال نداره لینک ها زیر رو ببین !

Autodesk 3ds Max
    کد:
    Autodesk Maya
    کد:
    2 - مشکلی نیست!(شبانه روزی!)

داره خودمونی میشه between2mirrors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

میخواستم درباره عمر باتریهای اپل پرو بپرسم... 5تا 7 ساعت واقعیه؟
    مورد استفاده هم گرافیک دوبعدی
    این مدل اپل مدنظرمه: MB991LLa
    اگر لطف کنید این پست رو هم نگاهی بندازید و نظرتون رو بگید ممنون میشم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by between2mirrors; 08-01-2010 at 17:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •