یکی نیست جواب ما رو بده ، دو هفتست
هر کی میاد میگه قشنگ بود تموم کردم ، یکی ما رو راهنمایی کنه بگه چطور مشکلم حل می شه!
p30world هم p30world قدیم! لاقل دروپیکر داشت!![]()
یکی نیست جواب ما رو بده ، دو هفتست
هر کی میاد میگه قشنگ بود تموم کردم ، یکی ما رو راهنمایی کنه بگه چطور مشکلم حل می شه!
p30world هم p30world قدیم! لاقل دروپیکر داشت!![]()
grid بیچاره به اون آسونی بود!یادش بخیر.
دوستان یک سوال ، کلأ تعداد فریم بازی کمه یا سیستم من مشکل داره ؛ روی veryhigh با 4850 تعداد فریم تا 15 افت می کنه (یک چیزی در حد کرایسس!) و روی high روی 30 فیکس باقی می مونه . با آپدیت درایو مشکل حل می شه ؟!
و سوال دوم ، این بازی با گیم پد های متفرقه هماهنگی نداره؟! حتمأ باید از دسته ی 360 استفاده بشه؟
مشکل گرافیکی وجود ندارهدوستان یک سوال ، کلأ تعداد فریم بازی کمه یا سیستم من مشکل داره ؛ روی veryhigh با 4850 تعداد فریم تا 15 افت می کنه (یک چیزی در حد کرایسس!) و روی high روی 30 فیکس باقی می مونه . با آپدیت درایو مشکل حل می شه ؟!
و سوال دوم ، این بازی با گیم پد های متفرقه هماهنگی نداره؟! حتمأ باید از دسته ی 360 استفاده بشه؟
من خودم با پد معمولی بازی کردم.......
ممنون از پاسختون .
خودتون با چه کارت گرافیکی ، چند فریم می گرفتین؟
در بخش تنظیمات ، vibration فعال می شه ، .لی در بخش کنترل ، دسته رو نمی شناسه!! کار خاصی باید بکنم؟! آخه انجام این بازی بدون دسته اصلأ حال نمی ده!!![]()
بله منم با یک 3870 در حالت very high به زور 20 فریم میگرم ولی توی high حتی در حالت دونفره تقریبا 30 فریم رو راحت میگیرم...
فقط نکته ای که شاید لازمه بگم اینه که در حالت very high در کیفیت و میزان جزئیات تصویر تفاوتی ایجاد نمیشه بلکه فقط antialiasing و anisotropic فعال میشه البته میزان درجه(16X,8X,...)معلوم نیست که به نظر میاد علت اصلی افت فریم هم همینه...کلا کارتهای ATI هم که در antialiasing ضعیف کار میکنند
ولی بازم قبول دارم افت فریم در این حالت یه کم غیر معقوله!!!
سلام
من وقتی این بازی رو تو xp نصب کردم موقع اجرا شدن پیغام out of range (احتمالا بخاطره مانیتورم باشه)میده اما تو سون هیچ مشکلی نداره. کسی میدونه چطوری باید مشکلش رو رفع کنم؟
منم تازه خریدم بازیشو..
عجب بازیه خفنیه..
تا حالا هرچی Race زدم همشون یه سبک بوده...گاز بدی و برونی و برنده بشی .. ولی این بازیه سبکش خیلی جالب و جدید بود.
چه هیجانی..
به نظرم فقط با دسته و اون شوک هاش حال میده..کیفیت هم کهِFull HD باشه!
کلا فکر نکنم با پی سی حال بده"اندازه ی Xbox "
یه مدت بحث پی سی و کنسول نبود دوباره شروع شدمنم تازه خریدم بازیشو..
عجب بازیه خفنیه..
تا حالا هرچی Race زدم همشون یه سبک بوده...گاز بدی و برونی و برنده بشی .. ولی این بازیه سبکش خیلی جالب و جدید بود.
چه هیجانی..
به نظرم فقط با دسته و اون شوک هاش حال میده..کیفیت هم کهِFull HD باشه!
کلا فکر نکنم با پی سی حال بده"اندازه ی Xbox "
ولی جدی توی پی سی با کنسول اون چنان فرقی نداره. شاید یکمی افت فریم داشته باشه.
ولی من که افت فریمی ندیدم.
برای پی سی هم میشه با دسته رفت.
ولی من با کیبورد رفتم که خیلی با این بازی حال کردم.
یکمی که بازیو میری قشنگ اونو یاد می گیری.
تا حالا بازی Racing با این هیجان خیلی کم دیدم.
یه سری ویژگی های بازی هم کم نظیره.
من به این بازی حداقل امتیاز 8.5 از 10 رو میدم.
بازیش که فوق العاده هیجان انگیزه .
البته کیفیت پخش با کنسول 1080p نیست!!
و در کل بازی های ریس با کنسول به دلیل استفاده از دسته و همچنین صفحه نمایش بزرگ لذت بیشتری داره ولی وقتی با یک pc خوب با امکانات مناسب +یک هدفن گیمینگ (خودم hs1000 دارم!)+ مانیتور fullhd بازی کنید ، همون حال رو بهتون می ده!
![]()
این بازی روی xbox 360 . اچ دی هست نه فول اچ دی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)